Wednesday 19 October 2011

Puder vs baby puder

Zajednička misao koja prožima naš um je da, puder se koriste odrasli, a baby puder je za bebe. Ali to nije konačni zaključak o ove dvije vrste praha. Postoje razlike i sličnosti između talcum i bebe u prahu. Dakle, pročitajte ovaj članak na 'puder vs baby puder'.
Kada mislimo na baby puder vs puder, to je vrlo očito da je i protiv ove dvije vrste praha transcendirati naš um. Kad usporedimo puder vs baby puder u pogledu sastojaka, onda postoji značajna razlika između oba. Ovisno o tome, sigurnosti stick ove dvije vrste praha određuje. Proći kroz sljedeći sadržaj kako bi vaš pojmova jasno.
Puder vs baby puder - Usporedba
Puder se sastoji od minerala koji sadrže hidrat magnezij silikat. Ova tvar je obično poznat kao talk. U labave za, tu tvar je poznat i kao puder. To može biti proziran i neprozirne ili očistite i sjajan. Ovo svojstvo čini naše lice shinny i sjajan izgled nakon primjene puder. Osim talk, cink stearat, magnezij silikati su također aktivni sastojci puder. Više o puder koristi.
Baby praške su relativno blage. To je opor prah i sadrži bilo talka ili kukuruzni škrob. To je rijetko stanje koje baby puder sadrži talk. Baby puder je nježna, jer je sastavljen od čistog kukuruzni škrob s nekim iznosu od cink oksida ili natrij bikarbonata. Ona također sadrži prirodne sastojke kao što umirujuće, kamilica, sljez i nevena ekstrakti. Ona također sadrži kaolin, bentonit, ekstrakt ruže i smirnu i sklizak brijest ekstrakt. Arrowroot prah, tapioka škrob i nešto manje zob škrob, aloe vera, ruža gline, lavanda ulje i vitamin E također se nalaze u bebe u prahu. Svi ovi sastojci čine baby prah sigurno za uporabu.
Puder vs baby puder - Pro & kontra
Kada uzmemo u obzir prednosti i mane puder vs baby puder, a zatim je očito da je baby puder je puno siguran za korištenje. Baby puder nije samo sef na bebe nego i na odrasle. Puder ima mnogo nedostataka koji mogu predstavljati zdravstveni rizici. , Kemijski sastojci puder, kao što su silikati i talka su lijepo tlo, koje se lako prenose u zrak i možete doći do naših pluća. ; Talk upija vlagu i tako smo koristiti puder kako bi se izbjeglo znojenje. No, to uzrokuje mnogo štete na naše kože. ; Primjena puder oko genitalnog područja, ruka jamama uzroka raka i tumora. U ženskoj, ona također uzrokuje rak jajnika. , Udisanje talk dojenčadi uzrokuje gušenja i chocking. Stoga je uvijek predložio da boce puder daleko od djece i ne da ga primjenjuju na svojim mild koži kako bi se spriječilo pelena osip i znoj. , Talk nije samo snažan karcinogen, ona također uzrokuje alergije i infekcije u plućima, Talk su čestice azbesta kao što je, sposobna kreće kroz reproduktivni sistem. Oni su dobili ugrađen na podstava od jajnika, ako se primjenjuje u velikom suvišku. To konačno rezultata raka jajnika. , Ozbiljna oštećenja pluća uzrokovana udisanjem talk by bebe. U odraslih, to čak može dovesti do raka pluća. ; Pročitajte više na:; sandalwood prahu Skin Prednosti, Acai Berry Powder prednosti, kozmetika, Dakle, kad smo usporedili puder vs baby puder, kasnije je uvijek sigurniji izbor. Nikada nemojte koristiti puder na bebinu kožu. Use domaće baby prah ili dobar brand baby puder, koji sadrži prirodne sastojke. Također možete koristiti lijekom prah formuliran za vas i vašu bebu. Imati glatke, gipke i zdravu kožu, uvijek je predložio da zamijeni puder s bebom u prahu.

No comments:

Post a Comment