Thursday 13 October 2011

Početna inscenacije Savjeti i trikovi

Prije nego uzimajući home inscenacije savjeta i trikova, neka ¡ť s pogled na ono što točno znači home inscenacije. U jednostavnim riječima home inscenacije znači priprema u vašoj kući prodaju s davanjem važnosti da ga predstaviti u svom najboljem obliku, tako da ljudi koji dolaze kupiti ga vole odmah. No, morate razumjeti razliku između samo priprema za dom i prodaju kuće je inscenacije. Na primjer, popravak vodovod ne dolaze pod inscenacije. To je više o viđenje svoje kuće od kupca gledišta i promjene i modifikacije skladu s tim. Da bi vam pomoći u procesu home inscenacije, ovdje sam popis nekih od najboljih home inscenacije savjete. Prodaja kuća nije teška zadaća, ali ga prodaje na najvišoj mogućoj cijeni, a imajući kupac zadovoljan je teško.
Top 10 savjeta Naslovnica inscenacije
Ovi home evakuiranja savjeta i trikova ne samo da će vam pomoći da dobijete dobar kupac, ali oni će također dobiti ćete najbolju cijenu svoje kuće može dohvatiti. Da ne spominjem da izgled vašeg doma će se poboljšati u velikoj mjeri.
# 1 Uncluttering; Ako zaposliti profesionalnog posrtanje, prva stvar koju on će vas tražiti da učiniti je unclutter kuće. Just čišćenje svaki kutak svoje kuće nije dovoljno. Morate unclutter svaki kutak, police i ormar. I prvi pravilo uncluttering je smanjenje broja stvari. Tako dobiti osloboditi od dodatnih stolica, dodatni knjige i DVD-i dodatni pribor za jelo u kuhinji. Možete donirati tih stvari u ljubavi, ako niste sigurni o tome što učiniti s njima.
# 2 hartija grof previše, Da, imate očistiti i uncluttred cijelu kuću. No, prvi dojam će biti izvršena po tome koliko vaša kuća izgleda izvana. If krajobraznog čini malo skupo barem pokositi travnjak i očistiti vrata i prozore. Također, ne zaboravite na garaži.
# 3 make it Neutralno; Kada potencijalni kupac traži okolo svoje kuće, on je zamišljanje sebe živi u kući. Ali, ako je ispunjen vaš osobni stvari on se neće osjećati kao da ga posjeduje, on će se osjećati kao gost tamo. Tako jasna sve slike obitelji, bilo osobne nagrade i sve što pripada osobno na vas ili netko u vašoj obitelji.
# 4 curenja i creaks, Ako imate nekoga na večeru nije vjerojatno da će izgledati ispod sudopera ili na strop kupaonice. Ali, kada netko dođe kupiti kuću u kojoj će se kopaju u svakom kutu i iza sve police. Dakle provjerite postoje li curi nigdje u kući ili ako je boja dolaze izvan iza ormara.
# 5 Izvadite slika ili Wall komada; Ima slika u svojoj dnevnoj sobi ili zid komad koji koristi vrlo jake boje? skinite ga. Želite stvoriti lijep i dobar osjećaj u svojoj kuću kako objesiti slike s jednostavnim bojama s prikazom nešto dobro.
# 6 Podovi; istrošene tepihu ili škripanje drveta podnice su vrlo važno odbija me. Popravak podu tvrdo i širiti novi tepih.
# 7 Let in Some Air; You svibanj već have moved and looking to su prodati svoje old house. U tom slučaju, potrebno određeno vrijeme svakih nekoliko dana i otvoriti sva vrata i prozore stare kuće pustiti malo svježeg zraka. Inače kuća će dobiti začepljen i ustajao.
# 8 najbolje stopala prema naprijed, što ste vidjeli u kući kad ste ga kupili? Pokaži da se vaš budući kupac previše. Naglasiti sve najbolje stvari o svojoj kući i uvjerite se kupac obavijesti ih sve.
# 9 Očistite i Čistoća neki više, morate držati cijelo mjesto bez pjega svih vremena. To je jer daje dobar osjećaj o mjestu. Samo korak u cipele od kupca i da ćete shvatiti važnost čistoće. To je jedan od vjerojatno najvažnijih savjeta za home inscenacije.
# 10 Kada se kupac stiže, morate učiniti sve što je u Vašoj moći da se napraviti dobar dojam. A je kupac došao pogledati oko sebe. Sjetite se sljedeće stvari: ne slijediti ga okolo svuda. Ako ste stavljajući up glazbe bolje biti instrumentalni. I ne pokušavajte previše tvrdo.
Gore navedeni popis home inscenacije savjeta nije iscrpno i možete naći mnogo više stvari koje treba bolje izgled vaše kuće prije nego što ga prodaje. Početna evakuiranja je vrlo zanimljivo područje, a čak možete uzeti certifikaciju tečaja home inscenacije i naći ćete tona home inscenacije radnih mjesta čeka vas.

No comments:

Post a Comment