Sunday 30 October 2011

Uho mjerenje

Popularni trend u uho piercing uho baždarenje. Iako možda čudi da je najnovije modne trendove, dopustite mi da vam kažem da je to praksa potječe iz Azije prije nekoliko tisuća godina, gdje su mnoga plemena su vidjeli opredjeljuju za još danas. Ovo je također široko prakticiraju plemena u afričkom i južnoameričkom plemenima već stoljećima. Što je točno uho gauging body piercing, što su gauge uho utikači? Let's znati više o tome.
Što je Uho baždarenje?
Uho mjerenje je vrsta piercing uho gdje uho ušna školjka piercing polako je pružio kako bi se smjestiti veće nakit. Piercing je pružio dok je pretvoren u primjetno veće rupu. Dok je veličina ovog procjenjivati ​​ušiju varira ovisno o izboru pojedinca, dopustite mi da vam kažem da to može biti tako velika kao veliki bangle naušnica da djevojke nose. Zapamtite da ovaj proces istezanje piercing uha režanj uzima puno vremena, stoga, potrebe strpljenje. It is known that sometimes reaching jednom desired size of ear gauge might take years. Vrijeme koje uho stretching će se u vašem slučaju u osnovi ovisi o vašem uhu režnjeva. Morat ćete dati vrijeme zacjeljivanja najmanje 2 tjedan između dva razgibavanja. Istezanje ih odjednom može biti jako rizika i potpuno bolan proces.
Prije nego što odlučiti za baždarenje uho piercing trebate dobiti postojećih uho režnju piercing procjenjivale profesionalni. Također se pobrinite da posjetite iskusni profesionalni. Imajte na umu da uvijek postoji rizik od infekcije, dok se odlučiti za piercinga. Pravilna kontrola je nezaobilazna osoba koja dobiva svoje uha procjenjivati. Pitate li se muškarci opredijeliti za uho baždarenje? Hmmm ... uho piercings nisu više ograničene do ženski klase i ovaj jedan nije iznimka. Možete pronaći mnoge muškarce koji se odluče za dobivanje njihove uši procjenjivati. Gauging uho piercings može obdareni različitim vrstama piercing nakita. Koje su opcije dostupne u mjerenje ušima nakit? Let's saznati.
Nakit Mogućnosti procjenjivati ​​uši
Najpopularnije uho gauging nakit je tunel. To je u osnovi šuplje komad nakita koji se uklapa protiv unutarnji opseg rupe i drži u središtu šuplje. Ovaj otvoreni prostor u sredini može biti dodatno koristiti nositi višestruke baždarenim naušnice i utikači. Možete pronaći tuneli u različitim materijalima i dizajna. Većina tih također imaju bijele ili šarene studs da istaknuti gauge piercing. Vidio kolosijek uho utikači? Pa, ovi su dostupni u brojnim stilovima i boje i izgleda prilično trendi. Razmislite boju i možete pronaći plug uho mjerač u toj boji. Dizajner ili običan, postoje mnoge opcije za izabrati iz. Također možete dograbiti najnovije 'sjaj u Dark' uho utikači koji će vam dati stilski izgled. Također možete odabrati one utičnice s elegantnim vise komada prilogu je.
Jeste li planiranje odlučiti za uho baždarenje? Pa, vam definitivno trebati misliti dvaput. Sjeti se da umjerena uši su vrlo istaknuti i da će vam dati funky izgled. Ako ste zbunjeni, najbolje je krenuti od male rupe i postupno ga protegnite se, koliko možete udobno nositi izgled. Također, mnoge vjeruju da rastegnut uho režnju će vratiti svojim normalnu veličini nakon nakit je uklonjena. Iako je to istina, rezultati i vrijeme potrebno može se razlikovati ovisno o veličini piercing i pojedinačnih tipu kože. Stvarno velika uho mjerila možda neće uopće vratiti na izvorne veličine! Tako da su spremni da slijedite ovaj cool trend?

No comments:

Post a Comment