Monday 24 October 2011

Boutonnieres for Homecoming

Homecoming je glavni uzbudljiv događaj u studentskom životu. Na takvim se jednom prilikom, izbor smoking i povratak kući haljina nije dovoljno, dok vam ih ukrasite s atraktivnim boutonniere. Ali što ako taj boutonniere je napravio od svog datuma sama? Njezina vrijednost će sigurno dvostruko, pravo? Pa, upravo ideju iza ovaj članak o boutonnieres for povratak kući. Nakon što ste upoznati osnovna tehnika o drži cvijeće zajedno, možete napraviti različite boutonnieres za razne prigode poput maturalne noći i vjenčanja, kao dobro.
Upute kako bi Boutonnieres for Homecoming
Iako ruže su vruće favoriti za izradu boutonnieres for prom and povratak kući, te praktički možete koristiti bilo koji cvijet koji vam se sviđa. Bez obzira na vrstu cvijeća, vrlo je važno kako bi bili sigurni da je cvijet koristite, ostaje svježa u cijelom događaju. Također možete koristiti lažne cvijeće koje izgleda kao svježe kao i one izvorne. Najvažnije, ne smijete preplave cvijet s puno zelene paprati, bunchy vezice i takve materijale. Ideja je da i dalje ostane kao jednostavan kao moguć. Za to, ovdje se upute o tome kako napraviti boutonniere for povratak kući. Više o cvjetnih aranžmana.
Materijali; Rosebud uz priložene lišća, cvjetni vrpca; bebe dah, gornji dio ženske odjeće pina; vrpci; Smjerovi
Trim glavu ruže. Čine ga jednom trenutku napustiti samo oko jedan centimetar stabljike s cvijeta. Izrezati sedam inča komad cvjetne traka i postavite ga na stranu. Sada, odaberite velik dovoljno lišća (koje će poslužiti kao pozadina vašeg boutonnieres for povratak kući), te ih staviti na stranu. Provjerite jeste li dovoljno ostaviti stabljike na dnu cvijet. Sada mjera i izrezati bebe dah na točnu duljinu listova koji ste odabrali za pozadinu vašeg boutonniere.
Sada je ovdje najzahtjevnijim dio izrade boutonniere - raspored materijala. Za tu, postavite ostavlja na stolu i mjesto bebe dah na njima. Zatim stavite ruža i držite korijen zajedno u jednoj od ruke. Sada, čvrsto zamotajte proizlazi s cvjetnim trakom. Provjerite jeste li početi omatanje trake od vrha prema dnu. Ako želite, možete vezati mali čvor trake na dnu ove boutonniere. Pa, ako koristite svježe cvijeće, a zatim provjerite jeste li napraviti boutonniere neposredno prije događaja. Također, pohraniti ga u polu-vlažnom mjestu ili hladnjaku.
Osim zelenila i bebe dah, možete se odlučiti za čaroliju svjetla s pripadajućim bojama vašeg cvijeća! Kao što sam rekao ranije, možete zamijeniti ružin pupoljak sa bilo kojim drugim cvijet koji ima tvrd kljun i velike glave. Na primjer, gerber, Daisy, Calla Lily, karanfil, itd. sve se može koristiti kako bi boutonniere. Prije odabira cvijeće za izradu boutonnieres for povratak kući, pobrinite se da ćete uzeti u obzir boju povratku kući haljina koje ste oboje nose. Njegova boja treba nadopuniti boje vaše odjeće.
Pročitajte više na:; Boutonnieres održavanja vjenčanja, načine kako bi ručnog zgloba i šake Corsages, kao mjeru opreza, vi svibanj također želite da provjerite da je vaš datum nema alergiju na cvijet koji ste odabirom! Tradicionalno, boutonnieres for povratak kući su nosili na lijevoj rever i trebali biste praksi zapinjanje gore na neki predmet (ili osobu), prije nego što je zapinjanje na rever svog dečko. Dobro, to je sve što sam imao reći o boutonnieres for povratak kući. Nadam nemate problema, slijedeći upute i zabavite se stvaranje boutonniere.

No comments:

Post a Comment