Monday 10 October 2011

Domaći piling

Sa diže iznos od onečišćenja, postalo je opasan da mi ljuštiti naše kože redovito i čine pilinga dio njegu kože lica. Koža, naravno, ne bacaju gornji sloj redovito, ali buildup da proces linjanja ostavlja iza sebe, često ostaje u pore. Kada postoji nakupljanje u pora, krema koju koristite na koži ne bi ispravno upija u kožu. Ako je koža nije redovito exfoliated, koža može postati suha flaky i izgledaju kao dobro. Da razotkrije glatka, blistava koža ispod površine i otkriti više mladenački ten, sve što vam treba je dobar piling. Druga korist od piling je, da je to poboljšava teksturu kože, pomaže da se smanji linije i bore, uklanja talog koja je začepljenje pora i pomaže kako bi se spriječilo izbijanjem akni. Postoji niz prirodnih domaće exfoliators, koje možete koristiti za piling ne samo lice, kao i tijelo.
Najbolji Domaći exfoliators
Vi ćete biti sretni da znaju da je za piling, nećete morati hodati od ulaznih vrata, kao i većina od sastojaka koji se koriste kako bi piling će se naći pravo u vašoj kuhinji.
Domaći piling # 1; To čini za divno domaće tijelo piling kao i lice piling, posebno za osjetljivu kožu. Da bi se to piling, morat ćete kombinirati zobeno brašno i vodu u tijesto, ne jako debela ili tanka. Nanesite zobeno brašno tijesto i utrljati u kožu nježno. Neka piling ostat će za par minuta, trljati i opet oprati s mlakom ili hladnom vodom. Pogledajte rezultate za sebe. Kliknite pročitati na piling za osjetljivu kožu.
Domaći piling # 2, ako su mišljenja, da vam je potrebno grubo domaći piling za lice i tijelo, onda je to najbolje za vas. Možete koristiti morske soli ili soli redovito da bi ovaj piling. Utrljati sol na mokroj koži, dok ste pod tušem. Pričekajte nekoliko minuta, ribanje kožu i oprati od soli. Međutim, od vas će morati koristiti krema na kožu, jer to piling može imati utjecaja sušenja na koži. Pročitajte o piling za acne sklone kože.
Domaći piling # 3, a to je još jedan prekrasan domaći piling. Prema meni ovo je jedan od najboljih domaćih piling. Kombinirajte sode bikarbone i vode napraviti tijesto gusta. Utrljati tijesto na koži i isprati mlakom vodom. Ako imate neko vrijeme na ruku, možete ostaviti piling na koži za vrijeme, prije nego što ga isprati. Pročitajte o tome kako piling kože s soda za pečenje.
Domaći piling # 4; Postoje mnoge ljubitelje ove piling. Znam broja ljudi, koji su kunu u ovom piling. Ljepota ovoga piling leži u činjenici, da ne suhu kožu, koja je zajednička s drugim piling. Kombinirajte šećer i maslinovo ulje da bi ovaj piling. Primijenite ga na suhu kožu, ili vlažnu kožu, a ne sa vlažnim koži. Pročistite piling i ostavite ga na kožu za neko vrijeme, prije nego što ga isprati. Čitajte na ljuštiti lice.
Domaći exfoliator # pet, ovo je još jedan vrlo učinkovit exfoliator. Imate li prekomjerne suhu kožu, to je piling, koju svibanj želite koristiti. Kombinirajte šećer medom kako bi piling. Nanesite ga na kožu, ribati i isprati. Također možete dodati par kapi maslinovog ulja za piling. Vi svibanj želite pročitati o tome kako ljuštiti lice kod kuće.
Domaći piling # 6; Kombinirajući šećer zajedno s baby ulje i čini za divno domaći piling. Rečeno je da se poput ubijanja dvije muhe jednim udarcem, jer je baby ulje prodire duboko u kožu i moisturizers, dok je šećer sloughs mrtvih stanica kože off. Čitajte na piling lica pročišćavati.
Za više informacija, pročitajte, kako Exfoliate kože, piling Piling za lice; Exfoliate Skin Naravno, piling masnu kožu, da li koristite domaće piling ili komercijalno dostupne piling nemojte zaboraviti da moisturize kože kasnije. U isto vrijeme, osiguravaju vam scrub kožu nježno, ostalo možete ozlijediti kožu tijekom pilinga kožu. U slučaju da pronađete sebe alergični na bilo koji od sastojaka navedenih ne ostavite piling na koži, ona isprati.

No comments:

Post a Comment