Sunday 16 October 2011

Domaći jaja inkubator

Jaje inkubatori su uređaji koji čine temperatura i raznim drugim čimbenicima za nesmetano nasad jaja. Postoje tri vrste jaja inkubatora dostupni na tržištu. Let's imaju detaljan pogled na njih.
Ipak Air inkubator: Jaja u inkubatoru se još uvijek zrak se grije uncirculated zračenja topline. Stavljanje jaja u pravilnom položaju vrlo je važno za njihov gladak valjenja. Termometar također bi trebao biti pravilno postavljena. Nepravilno postavljenim termometar će pokazati netočne temperature, što bi bilo dovoljno da uzrokuje neuspjeh izlegu ili smrti djeteta chicks koji će izlegu iz jaja. Zrak mora biti izjednačavanje se najmanje četiri puta na dan kada uključite jaja, tako da štetne plinove koji se akumuliraju u inkubatoru su pustili.
Konvekcija Inkubator: Ovaj inkubator je prozracivanje kako bi se osigurala glatka donošenje svježeg zraka, pa čak i distribucija toplinske energije. Svježi zrak se usisava u inkubatoru uz pomoć svojih naviše nacrt, zrak se zatim zagrijava zračenjem i onda kruži oko inkubator. Njegov nedostatak je viša stopa isparavanja koja je uzrokovana struje toplog zraka. Ako želite održavati razina vlage, koristite isparavanje kade i pažljivo ga nadzirati uz uređaj poznat kao hygrometer.
Prisilne Air Inkubator: Prisilno zrak inkubatori su emitirana, no toplina i zrak su raspoređeni uz pomoć ventilatora umjesto konvekcije.
Kako napraviti Domaće jaja inkubator
Iznad dati jaje inkubatori su dobri, ali su malo skupi. Međutim, ako želite imati jaje inkubator, možete izgraditi jedan za sebe s jeftinim materijalima. Idemo imaju pogled na neke točke koje će vam pomoći da napravite svoj vlastiti inkubator domaći jaje. ; Ćemo izgraditi jedan jaje inkubator koji će imati sličan grijanje načela kao konvekcija inkubator. Nabavite box služiti kao smještaj za svoje domaće jaje inkubator. Možete odabrati kartonsku kutiju ili stari hladnjak okvir. To bi trebao biti čista i jaka s poklopcem. , Linija okvir s aluminijskom folijom kako bi sadrže toplinu iznutra. Postavite ladicu na dnu da bi sadrže vodu davati vlage. Možete koristiti za jednokratnu upotrebu kositra pita aluminija kao voda ladicu. , Za sada je toplina u inkubatoru, instalirajte svjetlo četiri utičnice. Koristiti četiri užaren bulbs od 25 W svaki. , Postavite termometar unutar ili čak možete koristiti prekidač i termostat spojite ga na lukovice. Prekidač će se automatski okrenuti svjetla i isključivanje za kontrolu temperature. , Napraviti pola inča rupe u sva četiri ugla poklopac i napraviti dvije četvrtine inča rupe na svakoj strani, neposredno iznad jaja. Te rupe će osigurati ventilaciju, pa čak i iz temperature i vlažnost u inkubatoru. , A posljednja stvar koju trebate instalirati u svoj domaća jaja inkubator je hygrometer za kontrolu vlage. Imati pogledati inkubacijom kokošjih jaja. ; Domaći jaja inkubator planovi
Dok izradu domaće jaje inkubator te bi trebao imati sve detalje o tome što su stvari koje će zahtijevati u izradi domaće jaje inkubator od nule. Također pročitajte na leženje jaja prepelice.
Flooring: U podnožje vašeg domaće jaje inkubator bi trebao biti izrađen od materijala koji se lako odvojiti i lako čisti. Pazite da se ne koriste materijali koji mogu biti otrovne na malo ptice izlaze iz jaja.
Temperatura: Vaša domaće jaje inkubator bi trebao biti sposoban za održavanje potrebne temperature korisno za nesmetano nasad jaja. Uvijek stavite toplomjer ili termostat prekidač za praćenje i kontrolu odgovarajuću količinu topline potrebno.
Vlage: domaća jaja inkubator mora biti sposoban dovoljno za održavanje odgovarajuće vlage. Da biste zadržali željenu vlažnost, uvijek stavite posudu vode pod inkubator podići vlažnost, i otvori ili utora za smanjenje vlage.
Pročitajte više o; Leženje kokošjih jaja - Kako vratanca kokošjih jaja; Leženje patka Jaja - Kako Hatch pačjih jaja; Leženje račića; Pa, to je bio sve informacije koje su vam potrebne za izgraditi vlastiti inkubator domaće jaje. Da li probati izradu inkubatora i podijelite svoja iskustva sa mnom.

No comments:

Post a Comment