Saturday 22 October 2011

Mačka repelenata za vrtove

Držanje mačke daleko od svog vrta svibanj činiti se malo teško, ali nije nemoguće. Postoje razne metode za zaštitu vaše vrt iz neželjenih invazije mačaka, ili sprječavanja mačke iz izradu Vaše vrtu nosiljka okvir. Ipak, najvažnija stvar je da usvoji način koji ne samo da radi, ali radi sigurno i učinkovito. Drugim rijecima, morate odlučiti za metodu koja ne uzrokuje bilo koju štetu za mačke i okoliš. Dakle, evo nekoliko jednostavnih, ali djelotvornih strategija ili mačka repelenata za vrtove i dvorište.
Kako zadržati mačke Od Gardens?
Iako, čuvanje mačaka iz vrtova svibanj činiti teško, ali slijedeći ove jednostavne savjete i rješenja bi vas osloboditi od vaših pesky susjedstvo mačka.
Ultrazvučno Mačka repelenata za vrtove, repelent ultrazvučni mačka je uređaj koji uzima pomoć od visoke frekvencije zvuka odvratiti mačke od ulaska u određenom području kao što je, u vrtu ili dvorištu. Zvuk emitira uređaj nečujan za ljude, ali prilično neugodno za mačke. Uređaj emitira ultrazvučni zvuk, svaki puta kada se dogodi mačka hodati ili premjestiti prošlosti. Ipak, neke mačke, posebno one koji imaju problema sluha može biti imun na ovaj uređaj. Osim toga, on svibanj uzeti malo vremena za ovu metodu da se u potpunosti na snazi.
Električni ograde; Electric ograda je još jedan način da se zadrži mačke daleko od dvorišta i vrta. Međutim, koristi napon bi trebao biti dovoljno niska da se ne uzrokuje bilo koju štetu za mačke ili bilo kojeg drugog stvorenja koje dolaze u kontakt s ogradom. Dakle, primjerenu brigu treba poduzeti prilikom korištenja električne ograde za odvraćanja od mačke.
Voda, a to je možda jedan od najjednostavnijih načina da mačke iz vrta. Mi svi znamo da mačke vole da se squirted s vodom. Dakle, briznuti pištolj ili motion-sensing sprinkler sistem može raditi za dobro odbija mačke. Prijedlog-sensing sprinkler mogu biti malo skuplji, i to pošprica vodom ne samo mačaka, ali svatko tko uđe u određenom području. To je glavni nedostatak pokreta-očitavanje sprinkler sustav.
Prirodni Cat repelente za vrtove, Prirodni repelenti cat su okoliš proizvoda koji se mogu spriječiti mačke od ulaska svoj vrt. Mačka ima jak osjećaj miris, i to mrzi određene mirisa posebice. Miris agruma je jedan takav miris koji repels mačke. Dakle, možete koristiti naranče ili limete oguliti oko vašeg vrta kako bi mačke daleko od njega. Možete koristiti ovu metodu držati mačke daleko iz unutarnje biljaka kao dobro. Neki druge prirodne mačka repelenata koje mogu biti škropili oko perimetra svog vrta su, aleva paprika, đumbir, kave i krv obrok.
Čak i određene ulja mogu vam pomoći u vašem nastojanju da zaštitite svoje vrt od mačka invazije. Ulja poput, citronella, limun, limun trava, paprena metvica, lavande ulje, narančasta i eukaliptus ulje mogu koristiti u tom pogledu. Osim ovih prirodnih proizvode, drugi način da zaštitite vaše vrt od mačke je rasti cat odbojnu biljka. Određene biljke kao što su, ukrasne canina if zasađena na obodu svog vrta može djelovati kao učinkovit mačka odbija. Slično tome, također možete postrojenja lavande, citronele, limuna i timijan u svom vrtu, dok je za perimetar u vrtu, možete se odlučiti za kaktuse ili krevet od ruža bodljikavo. Rue je još biljka, čiji jak miris repels mačke. No, ova biljka može biti toksičan u mačke, ako oni dogoditi da gutati njegove dijelove i tako, to nije jako siguran izbor za sprečavanje ulaska mačke iz svog vrta. Saznajte više o domaće mačka repelenata i kako zadržati mačkama izvan dvorišta.
Ovo su neke od mačka repelenata za vrtove, koje možete isprobati kako bi zaštitili svoj vrt od mačke. Međutim, budite sigurni da se izbjegne bilo kojeg proizvoda ili strategija koja može naštetiti mačke i druge životinje. Danas, mnogo mačka repelenata su komercijalno dostupni. No, prije nego što ih koristi, pobrinite se da su eko-prijateljski i ne-toksičan. Još jedna zajednička strategija za odbija mačke iz vrta i dvorište je koristiti moljac loptice. Moljac loptice su bez sumnje na snazi ​​mačka repelenata, ali ono što mnogi ljudi ne znaju je da su otrovne i mogu otjerati određene dobrobiti insektima kao što su, ladybugs. Dakle, prije nego, usvajanje određenog mačka ili mačka odbija odbijajući strategija, to je veoma važno saznati da li je siguran i ekološki.

No comments:

Post a Comment