Thursday 13 October 2011

Četiri najbolje Wheel Drive Auti

Četiri kotača, pogon vozila, obično je poznat kao 4WD, 4x4 (četiri od četiri), ili svih automobila kotača (AWD). To je vozilo koje ima četiri kotača, a pogonski sklop koji omogućuje da sva četiri kotače primati okretni moment istovremeno iz automobila motora odjednom. Mimo događaj ovaj, motor zapošljava središnji diferencijal koji omogućuje svaki guma za okretanje u različitim pojedinca brzinu. This rotacija kotača koje je neovisno jedna od druge, otklanja probleme povezane s osnovnim 4WD sustava kada su odvezao na kolnika, na primjer, pogonski kotač obvezujuća i cupkanje. Iako su mnogi pogonom na sve točkove vozila, služe za bolje grips na snijegu, mokrim i led cestama, oni ne samo da koristi za te svrhe, ali oni imaju veliku upravljivost i stabilnost na suhom pavements previše. Budući da nisu svi AWDs su učinkoviti i uravnoteženi, ima nekoliko četiri najbolje kotača pogon automobila koje vrijedi ulagati u. Ova četiri kotača pogon automobila popisu spominje se u sljedećim stavcima, tako saznati što neki vam odgovara!
Među četiri najbolja Wheel Drive vozila 2010
Jedan od najboljih iskustava u vožnji automobilom, je da su sva četiri kotača okretanje u isto vrijeme, umjesto samo dva. To vam daje najbolji osjećaj koji imaju potpunu kontrolu na cesti i povjerenje da znaju, ne idući u biti back-izboden vaš motor! Oni su također koristi kao pogonom na sve točkove sportske automobile, jer njihova odlična kontrola. Neki od najboljih četiri kotača pogon vozila dostupna na tržištu, su najviše stila, te olakšati i niskim proračunom automobile kao što su oni napravili za redovite vozača. Kako bismo Vam pomogli napraviti pametan izbor za vaše vozilo, pogledajte sljedeći popis najboljih četiri kotača pogon s plinom kilometraža.
Audi Q5, a to Audi automobil mora donijeti nastup na svakoj najbolje četiri kotača pogon automobila popis. Je Audi Q5 snažan 3,2-litreni V6 motor s 270 konjskih snaga i 243 lb-ft okretni moment, koji je vijcima na 6-brzinski automatski mjenjač. Ovaj automobil ima isti stil i sofisticiranost što su Audi Q7 i mogu putovati na cestama pune snijega i vode. This Audi Q5 2010 dolazi s cijenu oznaku od $ 37,350.
Chevrolet Equinox; automobila Chevrolet Equinox / kamionom također osigurava svoje mjesto na sve kotače automobila popis i ima oštar styling koji je uvedena isključivo za ovaj automobil Chevrolet. To je 182 KS 2,4-litreni 4-cilindrični motor s odličan 6-stupanjski automatski mjenjač koji se može nositi mijenjanja brzina bez ikakvog napora. The $ 22,240, Chevrolet automobil je odličan izbor za zemljama gdje je prekomjerna snijeg ispunjava cestama.
Subaru Outback, a to je jedan od najatraktivnijih legendarni Subaru vozila koji je u vrećama svoje mjesto u svakoj godini najbolje četiri kotača pogon automobila. Ovaj avanturistički pogon može biti udoban, svaki dan iskustvo vožnje, s full-time all-wheel-drive sustav. To je kao učinkovit kao i bilo koji dobar pogon na sva četiri kotača s vlasti ili od 2,5-litreni 4-cilindrični ili debeo 3,6-litreni 265 KS 6-cilindarski motor. Ovaj elegantan osobnost Subaru Outback karavan, počinje na $ 22.995. Također je poznat kao jedan od najboljih izbora u 4 kotača pogon vozila s dobrim plin kilometraža.
T5 Volvo V50 AWD, najbolji od 2010 Volvo je extra gladak, prekrasan i uvijek moderan Volvo V50 T5 AWD. Ništa u usporedbi s njegovom izvedbom napravio kroz turbo 2,5-litreni 5-cilindrični motor i 227 KS točeno od 6-brzinskim ručnim mjenjačem. Biti što vrijedi kao 33.050 dolara, to je stvaranje Volvo svim vremenskim sposoban vagon s osiguranim sudara i veliko iskustvo vožnje.
Mercedes-Benz 4MATIC GLK350, ako imate spremiti najbolje za zadnji, ništa ne može biti bolja od svih novih Mercedes-Benz 4MATIC GLK350, 2010. Sa 3,5-litreni V6 motor, 268 konjskih snaga i 258 £-ft okretni moment, i 7-stupanjskim automatskim mjenjačem, ovaj odličan CUV ima sve uvjete za gaženje planinskim prijevojima i grubi vodeni cestama. Polazeći od 36.600 dolara, ovaj Mercedes beba odlično funkcionira s relativno malim međuosovinski razmak od 108,5 cm pruža dovoljno prostora za robe i putnika unutar automobila.
Neke druge četiri najbolje kotača pogon vozila vrijedi spomenuti su
Infiniti G37x AWD, BMW 328i xDrive Sports Wagon, Ford Flex iz Fordove automobile, Lexus IS 250 AWD, Volkswagen touareg, Suzuki SX4 Crossover, Lamborghini Gallardo, Acura RL, Toyota Land Cruiser, Ford Fusion V6 SE AWD, Subaru Impreza 2.5i 5 - vrata, s tim veliki izbor za najbolje četiri kotača pogon automobila, nadam se da nisu zbunjeni o tome što neki to izabrati! AWDs su sigurno potrebu za dan, ako ste obitelj osobe, kao što su oni dobri za putovanja velike udaljenosti, ima dovoljno prostora, a dolaze u najbolje dizajne, pa Go Drive One!

No comments:

Post a Comment