Tuesday 11 October 2011

Istina ili Dare Ideje

Ste pozvao sve svoje prijatelje i dečka prijateljima i ured kolegama više za get-zajedno. A ti si sve što ukupno pristojan vrijeme. Ali ono što bojao dogodilo. Vaši prijatelji se govori samo svojim prijateljima i kolegama, i to je isto sa svojim dečkom prijatelji i kolege. Sad se pitate što možete učiniti da se stvari postati malo friendlier! Se miješati ljude oko sebe. A to je kad vas udari. Istina ili Dare! Krajnji party igra za djecu i odrasle podjednako. I ne brinite o tome što ćete se od njih traži, jer je dano u nastavku su neki strašan istina ili usudio ideje koje možete koristiti za rođendane, obljetnice, itd. Čitajte na.
Kako igrati Istina ili Dare?
Prvo neka nam vidjeti kako igra ovaj strašan party igre. Možete pripremiti pitanja unaprijed ili podijelite broj gostiju u dvije i pitati polovina pisati istinu pitanja, a druga polovica usudio pitanja. Kada je to učinio, stavite pitanja u dva odvojena tins. Označen 'istina', a drugi označen kao "Dare". Sjede u krugu, naizmjenično mužjaka i ženki. Spin bocu da vidi tko počinje i nastavlja igru. Kada se boca zaustavlja, te osobi koju je grlić boce se suočava, mora odgovoriti na good istina ili usudio pitanje osoba koje dnu boce suočava. Nakon što je učinio odgovoriti ili obavljanje, on može napustiti igru, ili ako ima hrabrosti, to i dalje.
Istina ili Dare Ideje za Odrasli
Pa, sada da znate kako igrati igru, neka je sići na posao. Obzirom ispod je popis istine ili usuditi pitanja. Mind vas, ovi su samo istina ili usuditi pitanja za odrasle. Zato ne koristite ih u kiddie stranama! Dobro, pa ćemo početi s nekim od najboljih istine ili usuditi pitanja. Uživajte!
Istina ili Dare Ideje: Istina! ; Li zapravo četka zube prije odlaska u krevet? , Da li još uvijek bora za svoju ex plamena? , Ako bi mogao slap netko u ovoj sobi, koja bi to moglo biti? , Što mislite tko je najviše dobro izgleda osobu (suprotnog spola) u ovoj sobi? , Ako bi mogao potrošiti cijeli jedan dan kao osoba suprotnog spola, koji bi vam se sviđa do sada? (Ne slavne dozvoljeno), Da li ste ikada koketirao sa svojim najbolji prijatelj je dečko / djevojka samo za zabavu za njega? , Ako bi mogao pokupiti jednu osobu, iz ove sobe, da nikada ne opet vidjeti u cijeli svoj život, tko bi to moglo biti? ; Postavi važnosti za vas, ono što tražiti u partneru: izgled, novac, ljubav, obrazovanje. , Da li ponekad lagati svojim partnerom o tome gdje ste i što radite? , Ako se osoba koju apsolutno prezirem došli do vas je potrebna financijska pomoć za operaciju koja on ili ona zahtijeva, će vam pomoći mu / joj? ; Istina ili Dare Ideje: Dare! ; Držite ruke uz osobu koja sjedi 3 mjesta na vašoj desnoj strani za cijelu utakmicu, bez micanja palac. , Sve pozivam da pljunuo u čašu i piti ga, s izrazom potpune zanosa na vaše lice. , Kad god bocu vrti od ove okrenuti pa nadalje, morate dobiti u sredini kruga i obaviti različite pobjedu ples koji traje najmanje 5 sekundi, kad god je nova osoba uđe u stranku, ići do njega i inzistirati na objašnjenju zakona ponude i potražnje za njega / nju. ; Oponašati celebrity za ostatak igre. ; Sljedeći put morate ići na WC, morate pitati svaku osobu prisutan na zabavi za njihovu dozvolu. , Donijet ljubi scenu koristeći knjigu. ; Idi na sljedeću susjeda i zamoliti ih da gledaju vas izvesti 'Ja sam mali čajnik!' ; Ask članova 5 suprotnom spolu, u krug, da ide s tobom na dan, znakovnim jezikom. Svaki put, različiti znakovi moraju se koristiti. , Svaki put kad osoba dobije do pokupiti djetešce, započeti urla poput vuka. : "Ovo su neke dobre istine ili usuditi pitanja koja se mogu koristiti na party ili get-zajedno, iako ih možete uštinuti ili se s mnogo više od svoje vlastite.
Izvoli. Neke velike istina ili usuditi pitanja za momci i djevojke podjednako! Također možete pripremiti brojne istine ili usuditi pitanja za parove na godišnjicu stranke. Ili možete imati sjednicu istine ili usuditi pitanja pitajte svog dečka! Nadam se da ste uživali u ovaj članak i da će koristiti te istine ili usuditi ideje da bi začinio glup i dosadan party. Samo pazite nitko ozbiljno dobiva uvrijeđen igru. Ako netko izgleda uzrujan, nemojte ga gurati. Uživajte i neka uživa! Party on!

No comments:

Post a Comment