Friday 28 October 2011

Wedding Announcement tekst Primjeri

Wedding najava kartice su poslane za one ljude koji nisu mogli biti pozvani ili nisu mogli prisustvovati vjenčanju. Općenito mala stranka je uređen za gostima, ali to nije obavezno. Možete jednostavno poslati karticu vjenčanje s vjenčanja detalja i adresu vašeg novog doma objave. Etiketa wedding najava nije puno drugačija od onoga vjenčanje pozivnice tekst etiketa. These najava uzorak wedding riječi može se koristiti kao i za vjenčanje pozivnice tekst za prijem samo. Slijede neki wedding najava tekst primjeri za vaša pomoć. Možete koristiti ista tekst najavu wedding nakon vjenčanja, ili ga promijeniti ako želite.
Kreativni vjenčanje Najava tekst Ideje
Wedding Najava tekst # 1
G. David Jonatan; i; gospođa Giva Jonathan smo ponosni da najaviti vjenčanje njihove kćeri, Michelle Jonatan; da, Steve Robinson, koja je održana 20. studenog na Havajima, Pozivamo vas na post-svatove, o ( Datum), od (Vrijeme), u (mjesto).
Wedding Najava tekst # 2
Vrijeme kreće i brzo, tako da nema života; Mi smo bili tako željni; Biti muž i žena; Naši dani bili ispunjeni,, Naši rasporedi previše, tako smo pobjegli i rekao je naš, a ja to!, Pozivamo Vas za post-svadbe, (datum), iz (vrijeme), u (mjesto).
Wedding Najava tekst # 3
Mi smo napravili naš um; Nije bilo smisla u čekanju, a mi pobjegla i dobio u braku, a sada je vrijeme za slavlje, pridružite nam se za naš post-svatova, Pozivamo vas na post, svatove, (datum), od (vrijeme); u (mjesto).
Wedding Najava tekst # 4
Vjerujući u Njegovoj Riječi, i raste u svojoj vjeri., A mi se udružila s Bogom, i počeo naše putovanje zajedno.
Zahvaljujemo Bogu na blagoslov,, Pozivamo Vas da nam se pridružite, kao i mi obvezujemo se Njemu i jedni drugima, da živjeti i voljeti zauvijek, Pridružite nam se u našem post-svatova, Pozivamo vas na post, svatove, o ( datum), od (Time), u (mjesto).
Wedding Najava tekst # 5
Dođite letjeti s nama!, Molimo Vas Pridružite, Michelle Jonatan; i; Steve Robinson, Kao što smo uzeti putovanje života, pridružite nam se u našem post-svatova, Pozivamo vas na post-svadbe, (datum); od (vrijeme); u (mjesto).
Wedding Najava tekst # 6
Michelle i Steve Robinson, već u braku od 15. studenog 2014, još uvijek željan da biste dobili svadbene darove - pogotovo tvoje., Oh, i da bi bilo lijepo ako bi mogao da nam se pridružite; Za naše stranke vjenčanja.
Wedding Najava tekst # 7
Ako ne možete napraviti party, učinite poslati dar;. (Datum); od (vrijeme); u (mjesto).
Ne morate ulaznicu ili unaprijed rezervaciju, samo stvaraju valove, za naše svatova, Mi ćemo biti u braku, na 10. svibnja 2014, u New York, NY; Molimo Vas da nam se pridružite na našoj recepciji, (datum); od (vrijeme); u (mjesto).
Wedding Najava tekst # 8
Najavljujemo s radošću, da je, 23. srpanj 2014, a mi ujedinjeni našim srcima i, pridružili našim obiteljima, u Svetom ženidbe, na privatnoj ceremoniji, molimo vas da nam se pridružite na našoj recepciji, (datum); od (vrijeme); na (mjesto).
Wedding Najava tekst # 9
Ljubav ispunjava trenutak; Trenutak ispunjava jedan životni vijek, vijek počinje vječnost, vječnost nam je počeo 15. studenoga, molimo vas da nam se pridružite na našoj recepciji, (datum); od (vrijeme); u (mjesto).
Neki više Vjenčanje Najava tekst Primjeri
Wedding Najava tekst # 1
Molimo Vas da ispunite našu sreću, Slaveći našeg vjenčanja vikend, (datum); od (vrijeme); u (mjesto).
Wedding Najava tekst # 2
Kao jedinstven kao školjke, kao duboko kao more, kao vječni kao valovi, naša ljubav je značilo da se, već je s radošću da smo mi, Michelle i, Steve Robinson, pozivamo vas da dijele, u naše sreće, na (datum); od (vrijeme); u (mjesto).
Wedding Najava tekst # 3
Catch!, Svadbeni buket bačen,, podvezica je bacio, također.; Po svemu prezentirati našu ljubav bila poznata, a sada ćemo širiti našu radost u vama!, (Datum); od (vrijeme); u (mjesto).
Najavljujući brak; Michelle Ray i, Steve Robinson; Molimo Vas da nam se pridružite za post-svatova, (datum); od (vrijeme); u (mjesto), za potpune detalje!
Wedding Najava tekst # 4
Mi smo pobjegla! ; Za daljnje pojedinosti morate prisustvuju; Večera slavlje u našoj čast; na (Datum); iz (Time); na (Mesto).
Najava Wedding # 5 tekst
Skijanja vikend pretvoriti u idealno mjesto za reći: ja, pa smo radili!; Najavljujući braka, Michelle Ray i, Steve Robinson, Večera slavlje u čast našoj, na (datum); od (vrijeme); u (mjesto).
To su neke od najboljih wedding najava tekst primjera za vas, jer morate imati primijetio, najava pozivnice ili karte nisu puno drugačiji od pozivnice za vjenčanje. Možete napraviti promjenu bilo ovih wedding najava formulacija uzoraka tako da pristaje vaąim potrebu.

No comments:

Post a Comment