Wednesday 12 October 2011

Šampon za kovrčavu kosu

Kovrčava kosa može biti tvrd za upravljanje, gdje je konstantna borba s pronalaženje pravo šamponi, uređaja, te proizvode za njegu kose može biti teško. Proizvode, a posebno šamponi, prodaju u trgovinama koje tvrde da su nježni i djelotvorna, se u stvari radi upravo suprotno. S vremena na vrijeme, ovi šamponi imaju tendenciju da tekstura vaše kose grube, suhe i krhak. Pa što se može učiniti kako bi izbjegao takav problem, a vaša kosa je ranjiva na suncu i redovite zagađenja? Jeste li s obzirom na ideju izrade domaće šampon za kovrčavu kosu misao? Prirodni sastojci koji se koriste kako bi šampon može se koristiti za moisturize i dovesti natrag u svoj sjaj kovrčave kose. Umjesto stvaranje na stotine putovanja na salon u nadi da će pronaći najbolji šampon za kovrčavu kosu, neka je vidjeti kako možete kuhati vlastiti recept.
Domaći Šampon za kovrčavu kosu
Sada je misao zapravo izradu šampon za kovrčavu kosu grubo može činiti dosadan, ali u stvarnosti, to samo traje nekoliko minuta. Da bi najbolje prirodne šampon za kovrčavu kosu, ovdje su neki od recepata koje mogu vam pomoći u održavanju one lijepe kovrče.
Šampon Recept # 1
Sastojaka, 4 vrećice čaja od kamilice ili 1 šaku svježeg cvjetova kamilice, 1 ½ žlice glicerina, 1 ½ šalice kuhane vode, 4 žlice čistog sapun pahuljice; Smjerovi
U zdjelu, dodajte vrećice čaja od kamilice ili cvijeće u sa prokuhanu vodu. Nakon 10 minuta izvadite vrećice čaja ili cvijeće i dodati sapun pahuljice. Neka sapun pretvoriti mekana i zatim dodajte glicerin. Promiješati sa drvenom žlicom i pomiješati everything ispravno. Kada se sastojci kombiniraju, sipati šampon u čistu bocu.
Šampon Recept # 2
Sastojaka, ¼ šalice tekućeg sapuna Kastilje, ¼ šalice aloe vera gel, ¼ žličice svjetlo biljno ulje, ¼ šalice destilirane vode, 1 žličica glicerin; Smjerovi
Uzmite plastičnu zdjelu i pomiješati sve sastojke, osim vode, zajedno. Dok dodavanje vode, pobrinite se da zadržite miješanje sastojaka, tako da ne dodate previše ili premalo vode. Nakon što ste željenu dosljednost za šampon, prelijte finalnog proizvoda u čistu bocu. Zategnite poklopac na njemu i protresite bocu ispravno.
Šampon Recept # 3
Sastojci; ¼ šalice destilirane vode, ¼ šalice tekućeg sapuna Kastilje, ¼ žličice eteričnog ulja limuna, 2 žlice sušenog ružmarina, 2 žlice slatkog bademovog ulja; Smjerovi
Kuhati vodu i dodajte sušeni ružmarin u njemu. Ostavite ga u za oko 10-15 minuta, a zatim procijedite tekućinu. Neka se ohladi i doći do sobne temperature. Dodajte ostatak sastojaka u njoj i miješati ispravno. Prelijte šampon u čistu bocu i protresti svaki vrijeme prije upotrebe.
Šampon Recept # 4
Sastojci, 6 vrećica čaja od kamilice, metvice 6 vrećice čaja, 4 žlice maslinovog ulja na temelju tekućih Castile sapun; 2 šalice kipuće vode, 2 žličice jojobe, uputa
U tavi, ulijte 2 šalice kipuće vode, čaj od kamilice vrećice, i bombona vrećice čaja. Nakon oko 20 minuta, izvadite vrećice i ostavite tekućinu da se ohladi. Nakon što dostigne sobnu temperaturu, ulijte Castile sapun i jojoba ulje u tavi. Promiješajte tekućinu pravilno i pohraniti u čistu bocu. Možete koristiti različite torbe čaj ako vam se ne sviđa kombinacija kamilice i paprene metvice.
Pročitajte više na:; Njega kose Proizvodi za kovrčavu kosu, kako da se brinu za kovrčavu kosu, Tajna za izradu dobar šampon za kovrčavu kosu je koristiti svježe, prirodne i organske proizvode. Postoji mnogo bilja i eteričnih ulja koji se mogu kombinirati napraviti odličan domaći šampon za kovrčavu kosu. Kao što ste eksperimentirati s različitim kombinacijama, možda samo pronaći savršen šampon za kovrčavu kosu.

No comments:

Post a Comment