Sunday 2 October 2011

Kruška oblikovanog tijela Tip

Let's početi, uzimajući bolne dio zabit. U dijelu gdje smo definirati što je kruška oblikovan tijelo tip pokazuje. Brzo i kratko, kruška oblikovan je dno teška. Wide na dnu, uska pri vrhu. Nije dovoljno jasan? Razmislite o kruške, svoju kožu sva sjajna i zelena, vitka na vrhu, blago povećanje u opseg i promjer, spaljivanja se na dnu. To je ono što kruške u obliku ljudskog bi izgledati ovako (minus zelene boje, naravno). Budući da je zabit, možemo konačno početi razgovarati what odjeće najbolje odgovara kruška oblikovan tijelo tip.
Sada kada smo se bavila minusa, neka se bavi prednostima kruške obliku tijela tipa. 'Koje su prednosti?', Čujem pitaš. Pa, za početak sa, ne morate veliki poprsje dodati na svoje brige. Zatim, vjerojatno ne imaju vrlo široka ramena bilo. Važan dio je ovaj: da ćete imati prednosti, svi su se - to bi mogao biti dug vrat, vitke ruke, zaobljenih ramena, tanak struk ili sjajnu kosu, ali uzeti moj riječ za to, tu će biti više stvari koje morate ide za vas. Trik je da ukaže na dobro, a umanjuju loše. To je zapravo duboka istina života, zar ne? Dalje, neka je sići na mjed čavlići, i nositi se sa svojim najboljim mogućnostima, kao što je navedeno u nastavku.
Dressing Kruška oblikovanog tijela Tip
Od donja polovica tijela je velikodušan da je gornji, ideja je stvoriti neki balans, fokusirajući se oka na gornjoj polovici, a crtež daleko od bokova i bedara. Iako to se može učiniti na brojne načine, neki ormar osnove imati na umu su kako slijedi:; nositi tamnije tkanine kao snižava i svijetle, lakši vrhovima; Odaberite spaljene suknje i haljine; Odaberite tkanine and that uklapa obrati kukova, a zatim pada ravno, obuća napraviti veliku razliku - nošenje potpetica će dodati dužina na svoje tijelo. ; Traperice za Kruška oblikovanog tijela tipa; Izabrati pravo traperice je vrlo osnovni nužnost. Najbolji način da to učinite jest pokušati na nekoliko parova, u različitim stilovima, a zatim dolazimo na ono što izgleda najbolje. Također bi moglo izgledati gore pretvorbe traperice veličine grafikona prije nego što krenete u trgovinama, tako da znate što veličini za početak. Općenito, sljedeća pravila će raditi najbolje u obliku kruške tijelu:, odaberite lagani traper u tamnim bojama, s malo rastezanje, za najbolje pristaje, Bootleg posjekotina i spaljene traperica će vam dati više, mršaviji izgled i ravnotežu tijelo, obratite pozornost na leđa džepove - malen džepova izraditi tvoj stražnji izgled velik, kao što će džepovi koji su udaljeni. Izaberite par s džepovima koji sjede nizak - to će učiniti vaš dno izgleda veći; Izbjegavajte tapered noge, vrećast uklapa, mršav i visok struk traperice, svi su ne-ne za krušku obliku tijela vrste, haljina za Kruška oblikovanog tijela tipa; Prilikom odabira haljine, u obliku kruške vrste tijelo će imati koristi iz-linije i spaljenom suknje. Uobičajena pogreška je da nose loose dolikuje, amorfan suknje, što dodati težinu umjesto umanjujući - pa izaberite stilova koji kliziti hips i flare malo. Držite dužine ili ispod koljena, to elongates noge, pogotovo ako si nosio visoke pete. Od vaše gornja polovica je tanak i ne teška, bez naramenica haljine ili one s osjetljivim trake su verzije možete odnijeti s lakoćom. Kupanje odijela za krušku obliku tijela vrste slično, treba odražavati isti osnove - motika ular vrhovima ili bandeau swimsuits, koja privući pozornost na svoj poprsje line i zvučao.
Konačno, uživajte tijelo - kruška oblika tijelo tip je jedan od najjednostavnijih haljinu. Slijedite dijeta za krušku oblika tip tijela ako osjećate potrebu sjeći na masnoće. Ostati u formi, jesti zdravu i ostati sigurni, ako se osjećate dobro, vi ćete izgledati dobro - zajamčena!

No comments:

Post a Comment