Saturday 8 October 2011

Divlje jestive biljke

Većina od nas su otvorene za probati nešto novo u hrani i ima divljih jestivih biljaka su najbolji način da zagolicati vaš ukus pupoljci. Ako vam je dosadno od iste stare povrće i voće, zatim sljedeći korak je isprobati divljih jestivih biljaka. Oni su puni vitamina i esencijalnih hranjivih tvari i okus ukusna previše. Prije nego što idete ubirati u šumi za divlje biljke, molimo pobrinite se da ih možete prepoznati pozitivno i da oni nisu otrovni. Kada su prikupljanje divljih jestivim biljkama, izbjegavati biljke koje rastu blizini zgrada i duž ivičnjaka kao oni su sigurni da su sprayed s pesticida. Izbjegavajte jesti bilo koju ostavlja ili sjemenke koje imaju badem-kao što je miris. To je karakteristika cijanida spoj koji je otrovan. Mnogi jestivo samoniklo bilje, poput žira i vode ljiljana rhizomes, su na okus gorak. These gorke tvari, tanin pravilu spojevi, može eliminirati ih ključanje u vodu nekoliko puta. Ovdje je popis divlje jestivo bilje.
Divlje jestive biljke i cvijeće; Maslačak - Maslačak je jedna od najpopularnijih divlji cvijet biljke koje mogu biti pržena i jede kao snack. Mladi listovi maslačka treba beru u proljeće i može se koristiti u svježem zelena salata. Korijeni maslačak može suši na suncu, a zatim zemlju. This prah može se koristiti kao zamjena za kavu. ; White Dead Kopriva - Bijela kopriva mrtva je vrsta korova koji je plodan u engleskom selu. To je vrlo oštar i privlačan miris i dodaje prekrasan okus tekstura i kada se dodaju u salate. ; Krava Peršin - Krava peršin, također poznat kao divlje krasuljica, ima ukusna okusa slična onoj od anisa i može se koristiti za jazz ponizno salatu. Ako možete dobiti držite purpurne sorte onda najbolji način da ga je pare to i rominjati s maslacem ili ih možete sačuvati čineći turšiju. ; Violet - ljubičaste cvijet može biti duboko pržene i također se koristi u gužvi. Mladi listovi ljubičice može se koristiti u salatama i za zgušnjavanje juhe. ; Opuncija kaktus - THE opuncija kaktus je jedna od najpoznatijih divljih jestivih biljaka u Sjevernoj Americi i to je više široko lišće s dugim i vrlo oštrim bodljama. Listovi su mesnate i oni dolaze s roza, ljubičaste ili žute cvjetove. Spines se uklanjaju iz opuncija kaktus i oni ili se jedu sirove ili duboko pržena. ; Hart's Tongue Fern - Većina paprati sadrže karcinogeni, ali Hart's jezik paprat je iznimka. Ovo bi trebao biti prvi kuhani u slanoj vodi a zatim se može koristiti kao salata list. , Alge - Jedna vrlo važna i ukusnih divljih jestivih biljka je alge. To je vrsta morskih alga koja se nalazi u blizini mora obale. Postoje mnoge vrste dostupnih i divljih jestivih biljaka sadržaja joda, minerala i vitamina C. Tanka vrste algi can be sušene na suncu ili na žaru iznad plamena. One se mogu koristiti za okus i zgusnuti juhe i variva. ; Cattail - cattail može se naći u svježem i bočatih vode močvare i močvara. To je visoka biljka s listovima koji su u obliku mača. The rogoz ostavlja se može koristiti u salate i mladi korijeni mogu biti dodan u zgusnuti juhe. , Pročitajte više na:; jestivo divlje bobice, Wild Ginger bilja; Vrste jestive gljive, a to je sve o različitim vrstama divljih jestivih biljaka koje se mogu sigurno se jede od strane ljudi. Uvijek budite sigurni da biljka je jestivo prije nego što pokušate da ga kuhati na bilo koji način.

1 comment:

  1. My friends could probably read this website, and comment about everything, but I just accidentally stumbled upon this while looking for murphy bed hardware. Weird, hunh?

    ReplyDelete