Sunday 23 October 2011

Ugljični monoksid detektor bip

Have you woken up ever u sredini night hearing jedan strange beeping zvuk? Vi ste vjerojatno mora imaju sprung iz kreveta misleći da je vaš vatrodojavni sustav. Ste u potrazi out zbog dima u svoj dom kako bi vidjeli je li sve u redu. A onda, da pojačaju svoju razinu smetnje, možete saznati da je to bila detektor ugljičnog monoksida pisak. Ali onda ono čime se oglasiti? Vjerojatno, visoka razina ugljičnog monoksida mora biti razlog za to, ili je to baterija?
Siguran sam da to mora da je se dogodilo s mnoge od nas. Uglavnom, pisak je znak za vas da promijenite bateriju alarm. To je jedna pričuvna baterija čak i ako je detektor priključen na elektroenergetski sustav, a to znači da ćete morati promijeniti bateriju kada je potrebno. Dakle, jedan je od razloga za to da zvučni signal kada je baterija slaba.
Bolje je za vas da ne zanemariti pisak, jer nakon baterija je mrtav u potpunosti, više nećete čuti zvučni signal, a što znači da više nisu zaštićeni. Pazite kad god čujete detektor pisak ugljični monoksid, promijeniti bateriju. Ako vam je detektora ugljičnog monoksida pisak svake minute, što bi se uglavnom jednom brzi zvučni signal, onda je vrijeme za promjenu baterije. Također, važno je za vas učiniti pravilan ugljični monoksid detektora položaj, tako da štetne CO može biti otkriven lako.
Što je ugljični monoksid?
Postoji velika razlika između bip dimni alarmni i detektor ugljičnog monoksida pisak. Kad god se protupožarni alarm će se oglasiti, razlog za to je očito dim, i vidno se vidi dim što ga čini bip. U slučaju detektor ugljičnog monoksida, ne vidite ugljičnog monoksida.
Ugljičnog monoksida (CO), može biti jako štetno. Ona zamjenjuje kisik u crvenim krvnim stanicama, što smanjuje potrebno mnogo kisika u organe u tijelu. Nepotpuni izgaranje goriva poput nafte, ugljena, prirodni plin i sl., proizvodi CO, koji je bez mirisa, bezbojan i okusa plina. Stoga, izloženost CO mogu biti fatalne.
Simptomi ugljičnog monoksida
Simptomi ugljičnog monoksida trovanja uključuju mučninu, otežano disanje, umora i glavobolje. Simptomi dobiva teške ako je razina izloženosti CO je veći. Dakle, to je poželjno nazvati 911 i izaći iz kuće, u slučaju glasno detektora ugljičnog monoksida bip i ako neki od članova obitelji pokazuju simptome ugljičnog monoksida trovanja. Ako nema simptoma trovanja ugljičnim monoksidom, a ako je detektora ugljičnog monoksida oglasiti povremeno otvorite prozore pustiti svjež zrak doći i pobrinite se da vaš dom ispravno je ventiliran. Poziv se kvalificiranog tehničara i neka pregleda aparata. Ako to nije hitan, a zatim vam svibanj također nazvati ne-hitne broj požara odjel za pomoć.
Ugljični monoksid detektor za njegu
CO je plin koji se uglavnom mogu naći u našim domovima. Kako biste izbjegli slučajno izlaganje ugljičnog monoksida, pobrinite se da kućanskih aparata koje djeluju na goriva poput prirodnog plina, nafte, drva, benzina, et al, instalirani su ispravno i održavana. Aparati kao generator, peći, kamina, itd., moraju se pregledati redovito kvalificirani tehničari. Također, Vaš ugljični monoksid detektor mora ispunjavati standarde UL 2034, kako bi osigurali Vašu sigurnost.
Ako ste čuti vaše detektor ugljičnog monoksida pisak svakih 30 sekundi, to je vrijeme za vas da promijenite svoje detektor dima sama. Provjerite za datum proizvodnje, vjerojatno mora biti dovoljno stara da su ga promijenili. To je najbolje da pročitate vlasnički priručnik provjeriti što označava signal alarma što procedura, i što si preporučio učiniti. Vi svibanj također nazvati broj spominje u vlasnički priručnik za bilo koju vrstu specifičnih pitanja koja se odnose na vaš detektor ugljičnog monoksida.
Da biste dobili osloboditi od ugljičnog monoksida detektora pisak povremeno zbog baterije niska, promijeniti bateriju na detektor dva puta svake godine. Uvijek je bolje zadržati nepropusne baterije tamo, koji će vam pomoći da se mir i da ne zaboravimo dosadne cvrkut zvuk. Normalni vijek trajanja alarma, rekao je da će pet godina, ali onda je najbolje promijeniti ili ih zamijeniti prije toga.

No comments:

Post a Comment