Sunday 9 October 2011

Emo frizura za Boys

Želite znati o emo frizura za dječake? Prije počevši s ovom hairstyle, neka nam zaronite u povijest riječi 'emo.' Emo nastao iz Washingtona DC, ali sada nije ograničena na tom području samo radije ima proširila u cijelom svijet poput wildfire. Emo je pojam posvećen hardcore i punk subkulture. Ovaj stil je pozdravio osobito strane mlađu generaciju i imao drastično razvila u današnjem mode i glazbe.
Riječ emo je izveden iz riječi 'emocore' koji značilo prizore punk glazbe, ali sada ovo značenje više ne postoji. Ovaj termin također je povezana s riječi 'emotive hardcore' i ovo je način na koji glazba bendova u Washingtonu DC zvučalo. Ovaj bend pomiješan glatke pripit pjesme sa značajkama električna gitara koja se pjevaju iz gornjeg dijela pluća. Ovo je razlog zašto se zove varijacija ili riječ 'emocija.'
Emo kultura nije sve o glazbi, ali također modni također postala dio njega. Emo čak je evoluirala kao frizuru koji je prihvaćena i ocjenjivali svijetu baš kao punk hairstyles.
Emo Boys - Characteristics
Možda ga pronaći teško vjerovati, ali je istina da emo dječaci uglavnom su sramežljivi i introvert. Iako ovo zvuči malo proturječne, obzirom svoje izvanjsko izgled. Oni imaju drugačiji osjećaj stil, imaju piercing na licu i nikada poza biti grubi i tvrd. Oni su otvorenom i ne skrivaju svoje emocije. Oni su vrlo lako izraze svoje osjećaje i su vrlo umjetnički. The emo dječaci su više divio ako su tanke i visok.
Upravljanja energijom vjeruje u individualnosti i općenito vole da odstupaju od normalne trend. Oni nose ovu emo izgleda s velikom lakoćom i udobnost. The emo dječaci nositi neuklapanje traperice, narukvice, berba odjeća, pribor i okovan klincima majice s imenima rock bend na njima, a to posebno se zove emo odjeću. Neka nam vidjeti korake za događaj emo frizura za dječake.
Kako učiniti Emo zurkom
Sada Nemojmo govoriti o emo hairstyle. Neovisno modnog u svijetu outfits, emo frizuru je razvio vlastitu modne. Emo frizura za dječake je jednako popularan kao emo hairstyle za djevojčice. Doing emo frizura za dječake je vrlo jednostavan. Isperite kose tako da oni lako zamotajte vaše lice. Smanjite dužinu kose na leđa i kralježnice ga s pomoć gela. Ako vam je kosa mali ili kratki, zatim za prvi mjesec možda nećete mogućnosti dati vašoj kosi izgled emo. Kao što vam je frizura počne razvijati onda četkom prema vašim očima na način na koji osjećate kao. Nakon tri-četirimjesec, kada rubove kosa raste tri četvrti dolje, to će ukazuju da sada vaše kose je spreman za emo frizuru.
Neovisno o frizuru za djevojčice, dječake ili dečki, ovo frizura je najčešće napravio sa crne kose, obrubljena boji - svijetle hair ponos uz dugogodišnji praskom četke većinu vremena pokrivanje jednim okom na jednoj strani lica, kada emo frizura za dječake sa srednje kosa je preferira. Za emo frizura za dječake s kratkom kosom, možete imati crne šiljat kosu. Također možete zadržati svoju kosu u crno umjesto bojenja. Emo dječaci najčešće preferiraju više crne dlake njihovim frizuru i ponekad svijetle boje može bačen miješati gore s crnom kosom. Iako ovaj hairstyle cijelosti ovisi o vaš osobni izbor.
Emo nije nikakva posebna frizura ili definiran način, a to se odnosi na pojedinačne osobnosti. Emo frizura za dječake frizuru nosi različito značenje za različite ljude. Tako vidimo da emo je vezanih na emocije, introvertiranim prirode i stidljivost. Ima svojim dubokim korijen u glazbi, stilu i sada u modni koja je vidljiva na cijelu kroz svoje raskošnih hairstyle. Sada emo frizura postala dio društvenog trenda.

No comments:

Post a Comment