Friday 28 October 2011

Primjena sjenilo

Oči nose veliki značaj u definiranju ženskom ljepotom. Svoje lijepe oči vam omogućiti da iskoristite druge eyeballs i biti tema razgovora među njima. Ukoliko oči su toliko snažne, zašto ih ne označite, zašto ih ne naglasiti kako bi unaprijedili Vaše ljepote. Ako nađete ugovor s idejom showcasing svoje oči izgledati ljepše, sadašnjost članak je za vas. Ona govori vam jednostavan način opsjeniti oči. Ovaj jednostavan način uljepšavanja vašim očima primjenom sjenilo na njemu. Imajte čitanje da prikupi korisne informacije o sjenilo aplikacija. Čitajte na šminke oko očiju.
Kako se prijaviti sjenilo Prema Eye formi?
Bilo koja vrsta oka šminka potreba primjenu sjenilo. To je vjerojatno zato što je sjenilo može pomoći da recontour oči i naglasiti ih. Eyeshadow izgleda najbolje u velikim i okrugli oblik oči. To je obično nije preporučljiva za potopljenim oči kao oni izgledaju još više potonulih s njom.
Eyeshadow uglavnom dolazi u svjetlu i tamne nijanse. Obje vrste nijansi pronaći jednakih uporabu u eyeshadow primjeni. Oba svijetlih i tamnih nijansi zajedno poboljšavaju oblik i konture oči. Tamni ton čini vaše oči izgledaju potonuli dok svjetlo svijetli ton i čini ih gledati izbočen. Eyeshadow je uobičajeno dostupan u obliku praha. No, sada-a-dana neke robne marke su napravili sjenilo u kremu obrazac koji dolazi sa spužvom-savjet štapić. Ovo su neke od osnovnih znanje o eyeshadow. Sada, omogućava 'naučiti kako primijeniti sjenilo prema različitim oblicima oka. Evo više o tome kako staviti na sjenilo.
Male oči: Počnite s dodavanjem treperave bazu sjenilo na cijeli kapak mobilni. Uzmi svjetla shade prelijevaju i označite područja ispod obrva, u kutu i konture oka s njom. Koristite eyeliner uzduž i desno iznad gornje trepavica liniju. To će vam dati vaše oči izdužen izgled. Ako vaš žele dati svečani izgled vaše oči, primjenjuju eyeliner na donjem kapku, kao dobro.
Veliki Oči: Velike i široke oči, naravno, izgledati lijepo i privlačno. Sjenilo application će dodatno unaprijediti ljepotu vašeg oči. Počnite s crtanje sjenčanje liniju u nabor. Linija mora biti u neposrednoj blizini unutrašnjem kutu. Nanesite sjenilo nijansu vlastitom izboru unutar označene granice. Možete koristiti izigrati kako bi vaše oči izgledaju bliže stavljanjem na tamnu nijansu sjenilo u blizini nosa.
Potonulo Oči: Kako je već spomenuto da potonuli oči treba ostaviti slobodan od oka makeups koristeći sjenilo. Međutim, ako želite ukrasiti oči s eyeshadow, postoji način out. Budući da kapci su male, morate stvoriti privid kapaka. Nanesite svijetli treperave sjenilo na i iznad nabor vašim očima. Cilj je da se zauzimaju oko 30% prostora između trepavice i obrve. Nikada nemojte pokušati povući crtu iznad prirodnih nabor oči tamne boje ili nijansu sjenilo. Ova tehnika sjenilo primjene na potopljenog oči radi samo kad kapci nisu saggy ili droopy.
Ispupčen Oči: U slučaju, imate klepave oči, trebate radije koristiti mat eyeshadow preko prelijevajuće jedan kao baza. Ovo bolje će poboljšati i naglašavaju oblik oči. Dok radiš nabor oka, uklapale u oslikavanje Midway boju dolje do trepavice. Oni će raditi na naizgled smanjiti veličinu mobilne kapka. Ako želite da se smanji protruzije vaše oči čak i više, a zatim razmislite o stvrdnjavanje Vaše trepavice.
Mature Oči: Možete napraviti svoj zrele oči izgledaju elegantno i graciozan pomoću svjetla i melemski nijanse eyeshadow. Nanesite svjetlo baza eyeshadow cijelom mobilni kapka. Sada, primjenjuju se soft sjene na područje ispod obrva. Podignite oči, a zatim primijeniti svjetlo nijansu boje na gornjem kapku. Nemojte dopustiti boje za širenje na druga okolna područja. To će biti vrlo dobar ako ne primjenjuju se temelje na donji kapak i strane i držati ih osloboditi od bilo koje boje. Ako želite da istaknete trepavice, ići na smeđe ili sive boje umjesto crne maskare.
Vidi također:; sjenilo Ideje, sjenilo savjeti, prolazeći iznad račun on sjenilo aplikacije, koje ste prikupili dovoljno informacija kako bi krasiti Vašu kao i druge oči, s ekspertizom. Međutim, sve tvrdom rad može ići uzalud ako vam se dogoditi da se znoj. Kako biste spriječili takav neuspjeh iz događa, možete koristiti jedan trik. Nanesite sloj temelja prah na vjeđama. Ona će sisati sve vlage i ulja koje akumuliraju na vašem poklopaca, i pomoći vašem eyeshadow ostati duže. Na kraju, pokušajte svoje ruke na sjenilo primjene i prakse redovito će biti stručan u tom području.

No comments:

Post a Comment