Thursday 20 October 2011

Laskavu frizura za okruglog lica

Ja sam čvrsto vjeruje u terapijske ovlasti šišanje. Pravo rez, je raspoloženje liftom, instant promjena, i najbrži način da dođete iz stila rutina ste u. Kada hoda u omiljene salonu, imate očekivanja i uvjerenja - a žene odnos s njom stilist duboka i duboka - i za vrijeme trajanja da ste u tom čarobnom stolici, sami predati na svoj stilist vještina, bez grižnje savjesti, sef u spoznaji da su ciljevi isti. Važno je razgovarati o stilu koji biste željeli postići s profesionalac koji je vjerojatno da će vam dati najbolji savjet s obzirom na prikladnost vaših rez. Šišanje može poboljšati vaše lica značajke i vam dati instant stil poticaj. Bacite pogled na neke laskavu frizura za okruglog lica, lica i trg u obliku srca lica navedene u nastavku.
Prva stvar za učiniti je identificirati oblik vašeg lica. Navedene u nastavku je smjernicu za razumijevanje tipične karakteristike različitih oblika lica, ali imajte na umu da ne morate apsolutno pada u jednu kategoriju jer se pojedina svojstva će se razlikovati. Iako postoji mnogo načina da shvatite vašeg lica oblik, (uključujući i mjerenja sa šiber) široko razvrstani, oni su kao što slijedi:; krug - dužina približno ista kao širina, kružnog oblika ukupne; Oval - dužine oko jedan i pol puta širine, čelo i čeljusti mjere otprilike isti, Square - Dužina približno isti kao i širine, kutni čeljust, široko čelo, u obliku srca - Široki na čelo i jagodice, sužuje se uska linija čeljusti, laskavu frizura za okruglog lica, Okrugli lica će imati koristi od frizura koje minimiziraju volumen oko lica, i dodati dužina, vizualno smanjiti širinu. Osobe s okruglog lica općenito have mekana, ne kutne značajke, s punim obrazima i zaobljeno brada. Postoji niz šišanje stilova i ideja koje će raditi kao laskavu frizura za okruglog lica, međutim, trebali biste imati na umu, da puno ovisi o vašem tipu kose. Ovisno o tome je vaša kosa je ravna ili valovita, fina ili voluminozne, najbolji stilova tako da odgovaraju za svoje lice će se razlikovati. Međutim, sljedeće su pravila palca imati na umu:; Držite duljina kratke ili srednje, koji je završio na ili neposredno ispod jawline, ovaj dodaje dužina na lice, stilova s ​​volumena na krunu smanjiti oblina, izvan središta dio također radi dobro, Meka, diplomirao slojeva will laskaju licu, posebno stilova s ​​pramenast, zašiljen završava. Side swept, duge šiške će izgledati velika, Dugo obrnuti bob, onaj koji je najmanje 2 cm ispod linije čeljusti, može izgledati uber cool - ako imate ravnu kosu fine, ovo je jedan od najvažnijih laskavu frizura za okruglog lica . Držite leđa kraći od prednjih i konus završava za dodavanje teksture i wispiness; Izbjegavajte kratke stilova Ako vam je kosa kovrdžava - to će naglasiti oblina, pa rasti kratko, grubo kovrčavu kosu, ili razmotriti hair ispravljanje proizvoda. , Izbjegavajte volumen i kovrče oko obrazima, laskavu frizura za lica u obliku srca, duže stilova ili ispod-the brada-duljina gledati dobar na srcu u obliku lica. Pokušajte strani swept bangs i slojeva da ukaže daleko od brade i donjoj polovici lica. Bob brada dužina je također odličan izbor ako imate klasičan u obliku srca lice. Ako imate kratku kosu, držati vrh slojeve dugo, pasu na licu, s jedne strane dio. Izbjegavajte jako kutne rezove i kratke šiške ili resama.
Laskavu frizura za Square lica, Trg lica sa svojim kutne jawlines i široka čela treba omekšavanje efekt smanjenja kuta. Visina na krunu, mekani pramenast slojevi i srednjem i dugoročnom frizura će dodati dužina. Valovita kosa najbolje radi za kvadratni lice smanjenjem oštrim uglovima i balansiranje lice.
Laskavu frizura za masnoće lica, A "masnoće" lice ne koliko je noćna mora kao što mislite svibanj - mast lica su jednostavno punije krugu lica, a mnoge žene s lica masti su super graciozan tijela, that proturječiti dijete s kojima se suočavaju izgled. Trik je da ponovno pronaći hairstyles da dodate dužini, tako dugo frizure i stupnjevito bob frizuru, s glatkim slojevima su također dobre oklade frizura za mast lica.
Koji god stil da odaberete, nemojte zaboraviti da ga razgovarati sa svojim stilist, tako da on ili ona je jasno o tome što želite. Vi bi također trebali razgovarati o svojim redovitim njegu kose rutinu i nosi stil, tako da vaš stilist može savjetovati vas o tome kako zadržati stil koji ste odabrali, i proizvoda za njegu kose koji će raditi najbolje. Laskavu frizura za okruglog lica vam može pomoći da dodate stil i glamur na svoj izgled uz minimalne radove - pronaći jedan koji je najbolje za vas i dobiti za izrezivanje!

No comments:

Post a Comment