Saturday 15 October 2011

Kratki naletima frizura

Ako ste dosadno s vašim plain ravnu kosu, i tražite više hrabar i hiper šišanje stilu, zatim kratko u naletima frizura odlična ideja. Naletima hairstyles dati naoštren i jedinstven izgled, a rez je takva da nemate održavati stil mnogo. Međutim, možete kombinirati naletima frizuru s nekim drugim frizurama, koji će dodati više na stil, ali jednom će također trebati održavati frizuru više. Kad god ide za bilo naletima frizuru važno je da prvo odaberete dobru bazu frizuru. Navedene u nastavku su razne baze frizura od kojih možete odabrati, onaj koji vam najbolje odgovara.
Baza frizura Mogućnosti
Navedene nastavku su opcije za kratke naletima hairstyles za djevojčice i dečki.
Kratak naletima frizura za žene: Kad je riječ o odabiru baza za frizuru naletima šišanje, postoje mnoge opcije. Neki popularni one diplomiranih Bob, slojevito šišanje i frizura sceni. Možete ići s asimetričnim kratkim bob frizura, smanjenjem kose na potiljak i vrat kraći i duži na obje strane lica. Također možete ići na neke kratke frizure slojevito, i okrenite prema van vrhove kose. Pobrinite vas prate naletima Bob frizure s bočnim bangs, uravnotežiti out izgled. Možete dio vaše kose sa strane, a zatim raditi na kosu izrezati ih slojevito. Onda pratiti ovaj stilu s neki strani bangs. Također možete razmotriti šišanja kose u pravi kratku frizuru, a dvije nitima na strane vaše lice više, za svjež izgled. Scena frizura izgleda naoštren, no mnogo truda je potrebno za održavanje tih frizura.
Kratki naletima frizura for Men: Dečki može ići s popularnim slojevite haircuts s bočnim bangs i duljinu kose održavana malo dulje na potiljku vrata. Također možete ići s promašaj hawk šišanje, rezanje Hawk stvarne naletima i stil s gelom. Ili jednostavno cut vaše postojeće kose naletima, te prate ove kratke frizure s naletima šiške, koje su također rez u naletima.
Rezanje kose naletima
Nakon ste učinili odabirom dobru bazu frizuru, slijedite ove korake za cut vaše kose naletima. Ako nemate iskustva u šišanja, zatim pristup stilist. , Šampon i stanje vaše kose. Zatim ručnik suha, pobrinite se da ne puhati ih suhom, jer mokre kose treba zadržati, tako da rezanje njih postaje lakše. Možete koristiti bocu u blizini sprej mlaznica, u slučaju da vaša kosa suha ići. ; Da biste izrezali kosu naletima, morat ćete raditi na svim vlasi vaše kose. Da bi vaš stil izgleda više naletima odaberite manji odjeljak kose niti. , Tako, uzeti vlasi vaše kose i držite ga na 45 stupnjeva kut. Zatim nagnuti škarastim, i napraviti rez pred kraj kose. Držite kosu krunu kraća dok rezanje ih naletima, i kosa u blizini potiljak i vrat duže. Na ovaj način rad na svim hair nitima. , Dok je definiranje šiške, odaberite vrlo male hair nitima i izrezati ih u naletima na rubovima. , A to način završiti rezanje all kosu naletima, stvarati varijacije različitih naletima hair nitima koje daju slojevito šišanje kratke izgled. , To su neki šišanje stilove i ideje o kratkim naletima frizura. Da bi vaša kosa izgleda dobar, provjerite da li bi ih uređaj. Naletima frizura nije teško održavati, evo nekoliko savjeta kako stil kratke frizure naletima. Frizura kao promašaj sokol ili jako kratke frizure možda treba neki gel styling. Ostatak frizura samo trebate pravilno postavljena, što se može učiniti pomoću češalj i lak za kosu.
Ako želite da vaš kratki naletima frizura izgledati još više elegantan i jedinstven, a zatim ih pratiti s nekim zrnasto naglašava, možete igrati s bold ideje boju kose i ići s bojama poput bakra na crnu kosu, crne ističe na plavu kosu, neke vruće ružičasta ili ljubičaste boje za scenu frizura, itd. Također, da bi održali svoju naletima frizura, trebat će vam trim svaka 3-4 tjedna, ovisno o vašoj rast kose.

No comments:

Post a Comment