Sunday 9 October 2011

Čišćenje prozora Solution

Čistu kuću svakako stvara velik dojam. Većina od nas čine dosljedne napore kako bi osigurali da naš dom izgleda čista i naočit. Jedan aspekt čistoća koji treba puno pažnje je čišćenje prozora. Prljavštine i prašine na staklo prozora svakako mogu pokvariti izgled vašeg doma. Iako je tržište je potopljena s svim vrstama prozora čišćenje rješenja koja pohvaliti sjajne rezultate, također imate mogućnost korištenja jedne domaće čišćenje prozora rješenje. Pa, ne trebate brinuti o cijeni, možda ćete biti iznenađeni da vidite da je većina sastojaka možda neće biti dostupne u vašem domu. Samo malo truda na Vašoj dio i možete dobiti pjenušava prozore koji će sigurno poboljšati izgled vašeg doma.
Window metoda čišćenja
Ocat, neki od prozora čišćenje rješenja dostupna na tržištu ne proizvesti zadovoljavajuće rezultate kao oni ostaviti tragove na prozorima. Ako niste zadovoljni s prozora čistač, možete probati ocat za čišćenje prozora. Morate probati ovaj jeftin domaći rješenje prozoru koji se koristi samo ocat i voda čišćenje. To je jedan od najboljih ekrana otopina za čišćenje. Tvoj Windowsi će sjati i ti ne bi morati shell out puno novaca. Metoda je jednostavna.
Trebate dodati čašu vode 4 šalice octa. Možete sprej this domaće čišćenje prozora rješenje na prozore i dobili osloboditi od prljave tragove i otiske prstiju. Također možete pokušati još jedan način. Oko ¼ šalice bijelog destilirana ocat se može kombinirati s 2 šalice vode i ½ žličice tekućeg sapuna. Prije nego oprati prozor, koristite vlažnom krpom da biste dobili osloboditi od prljavštine oko prozorske klupice ili okvir. Onda sprej ovog rješenja na prozorima i utrljajte mekanom spužvom. Koristiti vodu za čišćenje staklo i obrišite ga koristeći čistu bez dlačica mekom tkaninom ili zgužvane novine. Pročitajte više na čišćenje s octom.
Alkohol, ako imate tvrdokorne mrlje na prozore, također možete koristiti trljanje alkohola za čišćenje prozora. Vi samo trebate da biste dobili držite trljanje alkoholom, amonijaka i tekući deterdžent za pranje posuđa. Dodajte 2 šalice alkohol, pola čaše amonijaka i jedna žlica tekućeg sapuna u vodu. Pljusak ovog rješenja na prozorima i trljati preko mrlje. Nakon što su otišli mrlje, obrišite prozore koristeći krpu bez dlačica. Pročitajte više na alkohol koristi.
Limun, Limun sok također mogu biti od velike pomoći kada je u pitanju čišćenje prljave prozore. Limun je prirodna sredstva za čišćenje, a vi sigurno možete ga koristiti za čišćenje prozora. Da bi ovo rješenje, iscijediti sok iz limuna i 2 filtar da biste dobili osloboditi od bilo kakve celuloze. Dodaj bijelog destilirana octa i 4 šalice vode sok od limuna te ih dobro izmiješati. Pljusak ovog rješenja na staklu i trljati preko mrlje. Obrišite ga koristite mekanu ručnik.
Kukuruzni škrob; Također možete pokušati još jedan prozor za čišćenje rješenje koje je kukuruzni škrob kao jedan od sastojaka. Za to trebate 2 žlice kukuruzni škrob, ½ šalice amonijak i ½ šalice bijelog octa. Dodajte ovih sastojaka 1 galon tople vode. dobro promiješati, tako da nema grudica ostati i kukuruzni škrob ispravno je raspušten. Primijeni ovo rješenje za prozore. Utrljajte na mrlje i koristiti mokrom spužvom za brisanje prozora.
Pročitajte više na:; Domaći Window Čišći, čišćenje prozora recept; Savjeti za čišćenje u kućanstvu, sada da znate kako napraviti čišćenje prozora rješenje kao kod kuće, možete isprobati bilo koji od ovih rješenja za držati tvoj Windows čist. Dakle, što čekate? Koristite domaće čišćenje prozora rješenje da biste dobili čist i pjenušava prozora.

No comments:

Post a Comment