Sunday 11 September 2011

Uzimajući osloboditi od voluharica

Voluharice are glodavaca koji su oko 4 do 5 cm u dužinu s kratkim gustim repom. I budimo iskreni, oni izgledaju stvarno slatka i bezopasan. Postoji li će biti prevaren, ako padne za svoj 'look', jer oni su sve samo ne bezopasno. Ove male bića može potpuno uništiti vaš vrt, jedući Vaše stablo trune i gnawing na travnjak je trave ostavljajući tako uništen. A ako to nije sve, njihove reprodukcije stopa je tako visok da bi mogli krenuti kao samo o 10, ali tijekom sezone može višestruko da se preko 200 broja. Dakle, uzimajući osloboditi od voluharice u dvorištu bi trebao biti vaš glavni prioritet, ako ste ikada uhvatiti jedan vreba u povrtnjak. No, mogu razumjeti ako ste clueless o uzimajući osloboditi od voluharice. I to je ono što sam tu za. Ovaj članak će vam reći sve o koracima koje možete poduzeti da biste dobili osloboditi od voluharice. Pusti nas da vidi što su oni.
Uzimajući osloboditi od voluharica - Metode
Postoji nekoliko metoda koje možete poduzeti kako biste dobili osloboditi od voluharice u vašem vrtu. Neka nam pogled na neke od glodavaca metode upravljanja u detaljima.
Kontrola Attack; Postoje jednostavne metode koje možete poduzeti zaštititi vaše vrt, prije uzimajući osloboditi od voluharice. Pobrinite se da vaš vrt očišćeno od svih ostataka koji bi mogli djelovati kao pokriće za voluharice. To može biti malča da ste ugasiti za drveće, smeća hemoroidi, četka hemoroidi itd. To se neće uzeti voluharice vrijeme pronaći pokriti tamo, gdje će se sakriti, izaći noću i uništiti sve što je u očima. Pobrinite se da nema snijega oko korijena stabala bilo. Ovo može djelovati kao odličan cover kao dobro.
Fence Away, ograda će više nego štititi svoj vrt i pomoći u uzimajući osloboditi od voluharice. Nabavite neki hrpe drva i mrežaste žice staviti okolo. Sada ih organizirati tako da cijeli vrt površine je pokriveno. Make posve sigurni da stane ograde oko stopala ili tako u zemlju, to je zato što, voluharica će kopati preko tlo unijeti vrt. Tako ih sprječava radi što je potrebno. Također pobrinite podići fencing do oko 12 -15 inča iznad tla. To će zaštititi vrt dalje jer voluharice ne može popeti. Žica mreže treba biti dovoljno gusta tako da voluharice ne može gristi kroz nju.
Fence stabala; Izgradnja ograde oko stabala postaje neophodno jer voluharice imaju tendenciju da jedu korijenje daleko. To oni učiniti u slučajan način, gnawing daleko prsten cijele kore stabla u bazi, što češće nego ne, dovodi do ubijanja stabla. Kako biste spriječili ovu iz događa i za dobivanje osloboditi od voluharice, jednostavno zaštititi stablo tako da je ograda. Uzmite krpu hardvera i omotati oko baze od stabla, tako da on postaje neprobojan. Pobrinite se da ga pritisnite u tlo, kako voluharice neće moći proglodati njega.
Trap Them, učinite to na starinski način - set some stupice (kao što bi se učinkovito deratizacije)! Postoji nekoliko zamke koji su dostupni na tržištu. Dovoljno je koristiti neki od njih, te ih distribuirati oko vrta i zamku voluharice. Use kikiriki maslaca ili jabuka djela za mamac. Nakon voluharice su bili uhvaćeni, ono što želite učiniti s njima je do vas.
Tekući odbijajući; Moglo bi se kupiti odbijajući ili pesticida koji se lako naći na tržištu, ili možete koristiti sljedeće recept. Nakon što je spremna jednostavno izlije niz tunela i jamama da ste napravili:; tabasco umak (1 - 1 / 2 žlica), chili prah (1 žličica), Liquid jelo oprati (1 žlica), voda (1 pošteda) , Izmiješati sve ove i pohraniti ih za buduću uporabu. Koristite što često ih se riješiti u potpunosti. There are bilo izvješća o ljudskim urina, kave i ricinusovo ulje također radi učinkovito kada izlio i oko tunela.
Držite Mačka; Mačke su prirodni lovci voluharice i oni će vam pomoći u uzimajući osloboditi od voluharice jednako učinkovito.
Pročitajte više na:; Kako da biste dobili osloboditi od Gophers, Kako da biste dobili osloboditi od vjeverica: "Ovo su neke od metoda koje možete koristiti u uzimajući osloboditi od voluharice. Nakon što su nesnosne stvorenja bavila i vrt je utočište ponovno, pobrinite se da ih držati daleko za dobro slijedeći preventivne metode za dobivanje osloboditi od voluharice. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment