Thursday 8 September 2011

Domaći piling za tijelo Recipe

Piling kože je potrebno da biste dobili osloboditi od mrtvih stanica prisutan na njemu. Body scrubs su ništa drugo nego piling mješavine koje pomažu ukloniti mrtve stanice na koži i izložiti svježem glatka novi sloj kože. Kože piling čini kožu zdravom i dodaje da je prirodni sjaj vaše tijelo. Iako možete kupiti gotove tijela scrubs od kozmetički salon, priprema domaći piling tijela je vrlo jednostavno. Exfoliant, mirisa i ulja, tri su osnovni sastojci svakog pilinga. Riža, šećera i soli su primjeri exfoliants se koriste u tijelu scrubs. Eterična ulja se koriste za miris i ulja kao što su bademovo ulje jojobe ili se koriste kao nosilac ulja. Svi ovi sastojci su lako dostupni i stoga, što domaći piling tijela je vrlo jednostavna i laka. S obzirom na nastavku su takve jednostavne domaće recepte pilinga.
Domaći piling za tijelo Recept # 1
Sastojci; Grubo smeđeg šećera - 1 šalica; Tečni kokosovo ulje - ½ šalice, Pure ekstrakta vanilije - 1 žličica; Pure kokosovo ekstrakt - ½ žličice; nezaslađen tamne kakao u prahu - 3 žlice; Smjerovi
Za pripremu ovog recepta piling tijela, uzeti malu zdjelu i kombinirati ulje, šećer i ekstrakt kokosa. Možete podesiti količinu sastojaka kako bi se postigla potrebna dosljednost ili teksturu smjese. Zatim lagano dodajte kakao prah u smjesu i prijenos smjesu u malu plastičnu posudu. Stavite u hladnjak na staklenku i svoje domaće pilinga je spreman za korištenje. Pročitajte više na smeđi šećer pročišćavati recept.
Domaći piling za tijelo Recept # 2
Sastojci; Plain instant zobene pahuljice - 1 šalica; meda - ½ šalice, bjelanjak - 1; Smjerovi
Za pripremu ovog domaćeg piling tijela za suhu kožu, uzmi miješanje zdjelu i dodajte zob na njega. Crush zob koristeći leđima žlicom. Kombinirajte meda i jaja bijele do zgnječen zob i miješati sastojke temeljito. Nanesite ovu smjesu dobro za kožu i izbrisati ga za oko 2 minute. Zatim ostaviti da se osuši pročišćavati za neko vrijeme i isperite vodom. Izbjegavajte koriste ovaj pročišćavati na opekline kože. Pročitajte više o njegu kože.
Domaći piling za tijelo Recept # 3
Sastojci; Bademovo ulje - ½ šalice, morska sol - 1 šalica, eterično ulje - 5-15 kapi; Smjerovi
Ovo je jedan od najboljih domaća tijela scrubs koji se može koristiti kao jeftin piling pročišćavati kod kuće. Uzmite malu zdjelu i metnite soli u njoj. Zatim kombinirati bademovo ulje da ga i miješati sastojke s drvenim štapom. Miješati dok ne postignu dobar glatke teksture, ali vidim da to nije previše masna. Zatim nježno kombinirati kapi eteričnog ulja na ovu smjesu te ih pomiješati zajedno. Možete koristiti ovu domaće pročišćavati tijelo jednom u tjedan dana. Pročitajte više na mrtvo pročišćavati morske soli.
Domaći piling za tijelo Recept # 4
Sastojci; Bijeli šećer - ½ šalice, Kokosovo mlijeko - 3 žlice; Jojoba ulje - 3 žlice; Svježi papaja - ½ šalice, Guava - ½ šalice; Smjerovi
Uzmite zdjelu i kombinirati šećer, jojobe i kokosovo mlijeko u njemu. Zatim pire Papaya i guava u hrani procesor i prenijeti ovu pire u smjesu šećera ulje. Uzmi kist piling i trčanje preko vašeg tijela i isperite u tuš. Uz pomoć ručnik, posušite vašoj koži i nanesite smjesu na svoje tijelo. Ostavite ga za 5 do 20 minuta i isperite Piling s toplom vodom.
Pročitajte više na:; Domaći Facial Scrub, piling piling za tijelo; Foot Scrub Recept: "Ovo su neke jednostavne domaće recepte pilinga. Dakle, što čekate, okupiti sve sastojke potrebne za izradu domaće piling tijela, koristiti ga i dobiti lijep sjaj na vašoj koži. Sretno!

No comments:

Post a Comment