Tuesday 20 September 2011

Toga Party Igre

Dosadno? Osjećaj mrzovoljno? Ne znam o pustolovnih sportova ili treading backpacking i planinarenje put, ali znam jednu stvar koja sigurno može biti učinjeno! Pa, to je kao jednostavan kao bacanje party! Samo neka se se i pustiti kosu dolje. To ne mora biti jako veliki ili jazzy afera. Samo nekoliko svojih najboljih prijatelja, neke glazbe a možda i jednostavan temu. Nakon što je spomenuo o temi, ako ste svi za to, zašto ne imati togu party? Ali sada bi se reklo toga party je super, ali što dalje? Za početak, možete imati igre strana toga da ide s drugim aktivnostima toga party!
Toga Party Osnove, Pa, prije nego što idemo na utakmice, omogućuje baciti pogled na ono što čini togu togu stranka stranke. Dobivate besciljno, zar ne? Dakle, kreće na, toga stranka grčko-rimske tematske party. Naziv dolazi od jedne vrste haljinu nosili stari Grci i Rimljani. Toga je prikaz te kulture i ove teme je među najstarije i najpopularnije među stranke goers. Dakle, sada kada Toga stranka je sve skupa, omogućuje prelazak na dodavanje na veselje kvocijent. Pročitajte više na togu stranke kostime.
Toga Party Igra Ideje
Trivia Travails, imati mjesto za trivia kviz na grčkom i rimskoj mitologiji, uključujući njihove običaje i tradicije. Bilo možete imati sva pitanja staviti u šešir i svatko pokupiti od toga, s osobama zaduženim za odgovore odvojeno. Ili još jedna stvar koju možete učiniti je napraviti timova i postavljati pitanja na momčadi u cjelini. Što možete napraviti je baciti na neka pitanja o temi i kako je kostime i svi dolaze iz. Pročitajte više na togu party ideje.
Natjecateljice, Toga je suština togu stranke, (d-uh, jesam li reći da?!) Dakle, imaju igra vrti oko toge. Na primjer, čija je najbolji ili wackiest? Možda također mogu napraviti gosti mijenjati ili izmišljati svoje toge za bolje, ništa jako jeftin ili fin, kao jednostavan kao što može biti u određeno vrijeme. To bi bilo zabavno da se kao jedna od igara toge stranke.
Hrana Fatale, Pa, siguran sam da nitko ne bi ikad mislio na ovo kao igru ​​u togu party! Sigurno dovoljno, bi atleast par jela se temelji na party teme - nešto egzotično i slično na ono što se jesti u staroj Grčkoj i Rimu. Blind fold osobu, da ga miris jela i identificirati sastojke u jelo! Tko imena maksimalno sastojke ispravno, osvaja!
Bob Job, da se uvede jedinstveni element, neka gostima bob za grožđe ili masline, umjesto jabuke. Martinis će biti velik za mix! Prvi je da se držite grožđa ili maslina je pobjednik! If Martini nije moguće, samo običan gazirana voda u širokom glasan naočale! Bez ruku dopušteno, samo usta može se koristiti da biste dobili grožđe ili masline. Have a rok da bi ga još zanimljivijim. Ovo je nesumnjivo jedan od najpopularnijih togu društvene igre ikada!
Poetski junaštvo; Nakon veselje i 'duhovit' napitaka početi istjecati, nema zaustavljanja talent koji curi iz pojedinaca! Bilo da je poeziji ili bilo kakve dramatične izvedbe, dolazi ono najbolje u takvim trenucima. Dakle, imaju poezije recital. Vjerujte mi to može biti apsolutno smiješan. Jesu li gosti nešto napisati na licu mjesta u vezi s temom i recitirati. To će biti nevjerojatna zabava!
Nakon ovih velikih ideja, siguran sam da za sada ne morate više igara toge stranke, mislim! Međutim, ako želimo, trebate samo dati malo misli i improvizirati i inovacijama. Možete doći do bolje igre! Kao posljednji izbor, uvijek postoji web svijetu!
Pročitaj više na:; Party Games - ideje; Toga Party dekoracije, Nadamo se da ćete imati velik toga party s fantastičnim igrama toga party! Do tada, to je Adios od mene!

No comments:

Post a Comment