Thursday 15 September 2011

Rođendan Pranks

Rođendani su vrijeme za slavlje s darovima, torta, baloni i zabavu. No, to je također odlično vrijeme da dodate malo zabave i pakosti prema sretan prigodu. Tradicionalno, rođendan dečko / djevojka je trebala biti tretirana najbolji i nitko ne bi trebao biti znači da im budući da je njihov veliki dan! No, malo viktimizirati podvala na njih ne bi ozlijediti ako oni imaju dobar smisao za humor.
Rođendan neslane šale su uvijek trebali biti razigran i nikad ne štete nikome's osjećaje. Dakle, ako si ga tko vuče off, pobrinite se da ne zabrljati gore da je loše osobe rođendan, umjesto što ga čini super. These obest ideje mogu biti toliko zabavno kao što želite da budu pod uvjetom da vam dati osobi svoj rođendan na kraju. Znati neke tako dobar rođendan podvale, pogledajte na sljedećim paragrafima i zabavite se igrajući ih nad žrtvom.
Rođendan podvala Ideje
Postoji mnogo rođendan neslane šale se može povući na rođendan dječaka / djevojčica, bilo u školi, fakultetu, uredu, pa čak i kod kuće. Ako oni očekuju zabavu iznenađenja (što svatko radi), ti umjesto toga mogu igrati obest na njih i onda kada su uvjereni da nema partija, da ih iznenaditi sa jednim! Kao što je ovaj jedan ima mnogo više takvih rođendana podvale staviti zajedno dolje ovdje samo za vas, pa ići naprijed i zabavite se! Više o Pranks povući na prijatelje.
Uključite Sat, Nakon što je rođendan osoba je off spavati noć prije rođendana, vratili sve satove u kući i mobitela po dva sata prije početka! To znači da ako je 2 sam ih vratiti na 00:00, a misleći da je 12 od osobe rođendan, on / ona će se probuditi rano 2 sata čekanja za pozive ili želje. Ali da siromašne osobe će morati čekati još dvije sati za sve proslave i da stvarno mogu testirati svoje strpljenje. Nije li to sjajan način pokretanja netko rođendan? Više o velikim podvale.
Balona i balona; Ako je jedan od vaših suradnika ili prijatelja rođendan, možete donijeti stotine balona te ih stog gore bilo u njegovu / njezinu sobu ili u kabini, gdje on / ona djeluje. Također, uklonite sve stvari iz ormara ili sobe u drugi dućan područje i zbog balona sve više mjesta to će izgledati puno. Slatko iznenađenje toliko balona uskoro će se pretvoriti u horor na kojima točno njegov / njezin stvari je otišao! Zatim možete poslati osobu rođendan na blagom za sve svoje stvari i imaju dobar smijeh na podvala. Ovaj jedan od rođendan podvale uvijek radi i čini veliki humor situaciju. Više o kabine podvale.
Pijesak rupa na plaži, Ako si na plaži tijekom prijatelja rođendan, ga odvesti / joj se u pijesak i leći na pijeska ručnici neke ned Zamolite osobu da bi vam piti i dok je on / ona je nestala, iskopati rupu u pijesku, gdje je on / ona leži i mjesto ručnikom točno gdje je. Pobrinite rupu je oveća tako osoba padne pravo u nju. Kada žrtva dolazi s pićem, uzeti piće prvi tako da ne izlijevanja i njih i njega pustiti / joj uživati ​​u velikom padu pijesak otvor dok uživate dobar smijeh i piće. To će sigurno biti jedna od smiješno rođendan podvale ikada možete doći do, tako probati! Više o smiješan podvale.
Post Id sve više, a to je veoma freaky šega i uzima puno vremena da biste ga uklonili. Možete držati onoliko post IDS sve više zidova i stvari u rođendana osobe soba, automobil ili kabine i učiniti ih boji. Ne propustite mjesto na ništa i pokriti ga s papira ili poštom IDS. Ovo će stvarno smetati rođendan osobi i on kada ili ona ima stvarno dovoljno, njega iznenaditi / joj s uređena soba i baciti ih party! Što će definitivno biti zabavno obest povući off na bilo koji očekuje da imaju prekrasan rođendan! Više o bezopasan podvale.
S tim zdrav rođendan podvale, svakako će se zabavite uz rođendan osobi kao oni nisu jako uvredljiv. Ako oni povrijediti nikoga, uvijek možete ih iznenaditi s lijepim rođendanski party, tako da je rođendan osoba također će ga odvesti u dobrom smislu za humor. Tako su zabavu i uživati ​​u ovim rođendan podvale sa svojim prijateljima i obitelji.

No comments:

Post a Comment