Sunday 25 September 2011

Treadmill Održavanje Savjeti

Puno ljudi ne pronađete vremena za posjetiti teretanu za njihove svakodnevne vježbate i stoga radije vježba kod kuće. To je razlog oni koriste treadmills kao što je najlakši način da dobijete svoj dnevni vježbe, bez dodatnoga plaćanja o pridruživanju, kao i putovanja. Ali kad se ulažu toliko novaca u uštedu vremena, kao i energija, ne možete ignorirati činjenicu da ergometar ne treba za održavanje. Ako se brinete o aparatu na redovnoj osnovi, tek tada će to imati duži život. Ali ako ne održava svoj treadmill ručno u pravu količinu koja je potrebna, možda ste da biste dobili osloboditi od njega prije nego ga znati. To ne treba jako skupo održavanje i možete to učiniti na svoju ruku i mimo pravedan imajući ga čistim. No, zamjene dijelova kada su istrošiti je potrebno za bilo koji električni aparat. Navedeni u nastavku su nekoliko savjeta za održavanje ergometar, tako proći kroz njih i koristiti ih za svoje treadmill održavanja.
Treadmill Vodič za održavanje
Treadmill za održavanje ne treba puno truda dnevno, to čišćenje dva puta u tjedan dana je također vrlo koristan. Kako bi redovito provjeriti na različitim dijelovima ergometar bi pomoći u elongating vijek trajanja aparata i dati vam bolje usluge u cijeloj. Mnogo puta, to se događa tako da s obzirom na grubu i unmaintained korištenja treadmills, dijelovi počinju nositi od prije ruku i izgubiti to je rok trajanja puno ranije nego što je rekao. Stoga je vrlo važno da zadrži svoje treadmill čistiti i održavati, za svoje zdravlje svrhe. Saznajte što su potrebne stvari koje bi trebali imati na umu i koristiti ove savjete za održavanje treadmill to učiniti. Više o treadmill pogodnosti.
Čisto; Prva stvar koju trebate imati na umu kada kupiti ergometar je da ga držati podalje od prašine i prljavštine. , Jedan od glavnih uzroka prerane nosio pojas i palube prljavštine i krhotine koje dobiva prikupljaju na dijelove. , Provjerite jeste li očistiti palubu, kao i pojas jednom ili dvaput tjedno. Očistite između njih, kao prljavština teži da se nakupljaju u malim izložena područja palube i pojas. ; Također obrišite cijeli ergometar jednom tjedno s mokrom ili suhom krpom, tako da je nakupila prašina čisti daleko. ; Možete čak i vakuum ili obrisati područje oko ergometar kao da također treba biti čist i uredan. , Motor prostor treba očistiti dvaput to triput godišnje i iskopčajte ergometar prije uklonite poklopac. Više o savjete za popravak treadmill. ; Podmažite: "Za podmazivanje raznih dijelova ergometar, prvo pročitajte korisnički priručnik, a zatim uklonite poklopac za izlažući ih. ; Mnogo puta, treadmills ne zahtijevaju podmazivanje i nepotrebno podmazivanje može uzrokovati štetu. Kako se mnoge paluba izrađeni od materijala koji su već pocinčani i pre-impregnirani voskom. , Tako podmazivanje takvih dijelova će se povećati trenje između pojasa i palube uzrokuje oštećenja motora. , I ako treadmill zahtijeva podmazivanje, pročitati priručnik za sve upute i informacije o održavanju. ; Pojas Care: "Ovo su vrlo korisne savjete za održavanje ergometar i kao što znate, ergometar pojas pokrenuti direktno dolje sredini palube i ako vaš pojas nije u centru, nešto nije u redu. ; Potrebno poravnanje, tako podesiti vijke s obje strane stroja na takav način da se pojas nalazi se u centru. No, pročitajte priručnik za pravilnu smjerovima. , Priručnik za održavanje ergometar također uključuje i zategnutost i labavost pojasa. Napetost pojasa koji je prilagođen iz tvornice mogu se mijenjati ili sami ili od strane osobe koja popravke treadmill. Više o upotrebi treadmill Vs električni treadmill. ; To bi trebalo imati na umu kako ste svibanj skliznuti dok trčanje Ako je remen je labav, a pojas može nositi brže ako je previše čvrsto održava. ; Ergometar pojas i palube također zahtijevaju redovite zamjene periodično, odnosno nakon svaka tri mjeseca. Ako ne da ga zamjenjuje u vrijeme i držati trčanje na istrošeni pojas može istrošiti palube i motor može dobiti pustoši. , Električni potrebama; Gotovo sve treadmills su danas upravlja računalom upravljani elektronički konzole. ; Ona kontrolira brzinu pojas i vaše kretanje respektivno. Stoga provjerite da li ste ga ispravno priključen na terenu AC utičnicu. , Također spojiti na ergometar za zakupljeni vod kako bi izbjegli probleme električne i metak. Više o treadmill Vodič za kupnju. , S tim ergometar održavanje savjete, morate imati saznali potreba za držati tvoj treadmill čisti i dobro podmazan. Osim ako vaš treadmills nisu zdravi, oni ne mogu obećati kako bi vam zdrav, tako ih održavati i ostati sami u formi!

No comments:

Post a Comment