Monday 5 September 2011

Metal Krov troškova Uvođenje

Razgovarajte o home poboljšanje i povećati vrijednost vaše kuće, krovište je izuzetno ključan aspekt toga. Pravilno krovnih ne samo da povećava vrijednost svoje kuće, ali to je bitno za izolaciju i kako bi se izbjeglo curenje. Ona također daje određene čvrstoće i čvrstoće na strukturu kuće. Sve u svemu, krovište je u tome što aspekt kuće koja se ne može ignorirati. Različiti krovni materijali koriste se za njihove različite karakteristike kao što su trajnost, stila i cijene. Obrazac krovnog materijala previše puno stvari. To je slučaj osobito kada se gleda na cijenu krov i naravno njegove instalacije trošak. Neka nas pogledajte na metal roofing trošak tada, sada da je došlo do spomen metala troškova roof instalacije.
Metal Krov Instalacija Cijene
Postoje varijacije, čak i ako vi kažete metal pokrivanje krovova - čelika, aluminija, bakra i tako dalje. Plus tu je i oblik materijala - velikih listova, ploče ili šindre.
Aluminijske krovne instalacije, Ako se za krovne instalacije, blokiranje aluminijske krovne šindre koriste, koštaju u rasponu od $ 7 do 9 dolara za četvornih podnožju, uključujući rad i materijal. Za tipične ranč stilu kuće, cijena će biti $ 11.900 to 19.800 dolara. Za aluminij panel krovopokrivački, aluminijske panel, biti specifičan stoji šav krovište će koštati u rasponu od $ 9 do 11 $. To je za četvornih podnožju. Opet ovdje, s obzirom da je to osnovni ranč stilu kuće, ukupni trošak može biti između $ 15,300 and $ 24,200. Osim toga, ako je komplicirana instalacija, instalacija metalni krov cijene mogu ići do $ 12 i $ 15 po kvadratnom metru.
Steel Roof instalacije, trošak od metala roof instalacija s čeličnim je oko 600 $ na krov trg, instaliranja steel šindre. Ako odlučiti za stajanje roofing šava metala izrađeni su od čelika, koji će biti oko 750dolara po četvornom. Jednadžba je nešto poput manjeg broja ploča naručite, to je veća cijena krov šindra će biti. Prosječna ranč home stil će koštati oko 22.000 dolara.
Bakar Krovna instalacije, daleko najskuplja kada je u pitanju metal trošak krov instalacije, bakar metal krovove košta oko 12 dolara samo za krovnog materijala. Ako želite izračunati prema četvornih metara, uključujući cijenu materijala i rada može ići do 18 $ pa čak i više od toga u nekim slučajevima. Ako se ta brojka je imati na umu, kuća prizemnica, mogu koštati između $ 25.000 do $ 40.000. Dalje, ako je instalacija složena, to će koštati još više.
Other Uključci
Ima nekih drugih faktora koji utječu na kraju instalacije troškove metal krov. Ovdje je više.
Stručni razred rada; Krov instalacija je u osnovi profesionalni rad i nije projekt koji se može obaviti od strane pojedinaca na svoje .. Za metalne krovove, broj web stranice će vam pomoći s nekoliko savjeta za to.
Obroncima, postoji veći trg snimak na krovu, od kuća je zapravo izgrađen na. Dakle, 1.500 četvornih podnožju kuće se jako dobro imaju 2100 četvornih podnožju krov. Građevinski materijal moraju biti kupljene od strane trga, što je dovoljno za pokrivanje 100 četvornih metara. Štoviše, to je uobičajena praksa u obzir 10% više otpada na jednostavan krov. Ako to nije jednostavna instalacija koja može ići do 15%.
Sve ove stvari su važne u metalni krov trošak instalacije, na kraju dana. Vrlo važna stvar za zapamtiti u vezi cijene metala krov nije kompromis na kvalitetu krova, čak i ako je nešto teško na temelju tvoj džep. Na kraju, pobrinite se da provjerite vjerodajnice osiguranja tvrtke.
U redu je. Nadam se da ove informacije je korisno za vas! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment