Wednesday 21 September 2011

Domaći obrt za prodaju

Imam prijatelja koji je genijalac kada je u pitanju umjetnost i obrt. Bila je prekrasan način s rukama. I sve što ona dotakne se transformira u nešto prekrasna! Budući da smo bili djeca, ona nikada nije kupila poklone nikome rođendan. Ona je uvijek ih napravi! Uvijek sam joj zavidio, jer njezin dar uvijek imala poseban osobni dodir na njega. I nepotreban reći, to je prijemnik vrlo sretan. Sada joj je ostati kod kuće mama, a ona još uvijek čini tih velikih plovila članaka. Dakle, odlučio sam da je pitam ako ona će biti spremni da joj awesome domaći obrti ih prodavati! Bila je skeptičan u početku, ali sada ona radi jako dobro. S obzirom na naprijed u ovom članku su neke jednostavne domaće obrte prodati, da čak možete napraviti!
Ideje za Domaći obrt za prodaju
Ako imate kreativnost u vama napraviti i prodavati neke lijepe rukotvorine, zatim tu su neke ideje koje možete koristiti.
Nakit, Nakit što je jedan od najboljih avenues koje možete istraživati ​​ako želite prodati Vašu domaću obrta. Možete eksperimentirati s različitim vrstama ogrlice poput beaded, jednostavna žice, biseri, fancy kamenje i privjesci poput leptira, anđeli, cvijeće, itd. Za narukvice, možete isprobati različite konoplje narukvice, zamršen vune narukvice, šarm narukvice, staklenih perla nakit, itd. Također možete napraviti kompletan set pomoću spomenutih ideja i njih par s podudaranja naušnice! Unikatni nakit ručne izrade izgleda i osjeća se nevjerojatan jer je priča iza svakog jedna!
Lampa nijanse, ako ste ljubitelj od papira lampa nijanse, kako napraviti papir abažur ne bi trebao biti problem. Pokušajte neke stvarno kreativne ideje i možete prodati neki zapanjujući komada sigurno! Držite neke jednostavne, neke zamršene, neke šarene, neki običan i sa stilom. Napravite popis svih svojih prijatelja i dizajn lampe sjenila prema svakom od svoje osobnosti.
Slika okvire, još jednu sjajnu ideju za domaći obrt napraviti i prodati. Scrounge buha tržište ili prodaju garaža u vašem susjedstvu za neke stare i odbačene okviri za slike. Uzmi siromašne stvari kuće i koristiti svoju maštu kako bi ih pretvorili u pjenušava new remek djela! Use školjke, perle, šljokice, pijeska, ogledala, tiskane tkanine, vrpce, itd. dizajn okvira za slike s osobnim dodir.
Ostale korisne Stavke; Ovdje su neke druge korisne domaći obrti koje možete napraviti i prodati. , Ručno papir notepad, jastuk pokriva, Daleka, fancy vješalice, držači svijeća, personalizirane kalendare, Zgodna poklon vrećice, Favoriti, papir težine, ručnik kuke, Ručno broš, Slikano vaza, dekorativnih predmeta, također možete probati napraviti neke članke koje se mogu se koristiti samo za ukras, za razliku od gore navedene objekte koji se koriste za različite svrhe. S obzirom na nastavku je popis takvih dekorativnih predmeta koje možete napraviti. , Hladnjak magneti; Vjetar zvona, Domaći svijeće, potpourri, pletene ili kukičanih doilies, plišane igračke, orijentalni navijača, Wire Mesh članaka, Gazing Ball, Vitraji zidu visi, jaja u kartonu obrta za djecu, Zvona, To su bili neki domaći obrt za prodaju ideje koje možete izabrati iz. Jednom kada imate obrta, morate znati kako ih prodati. Počnite tako da najprije prodavati u vašoj obitelji i prijateljima. Jednom kada vidite njihov odgovor, možete skupiti hrabrosti i ići malo više javnosti, kao što možda, obrta sajam. Također možete zamoliti lokalni butik prodati svoj obrta za vas. Nakon toga, možete proširiti opseg your otvaranjem vlastite trgovine ili prodaju izravno iz prostorije u vašem domu. Napravite web stranicu za sebe i Vaše proizvode. To nije jako teško i to će vam pomoći ogromnog u marketing i prodaju svoje proizvode online. Nakon što sve to motika gore, možete odlučiti koliko si možete priuštiti brod. Sretan lukavost!

No comments:

Post a Comment