Friday 30 September 2011

Teksturom Ceiling

Imajući textured strop je odlična ideja dodati stilski izgled na cijelu sobu. Definitivno, da ravnica strop nije passe, ali danas, mnogi su opting za teksturom strop tehnike uz teksturom zidovima. Ovaj tip dekorativne stropa sama može biti dovoljna za uljepšati svoju sobu, umjesto rade na sve zidove. Dok mnogi mogli izbjeći to samo s obzirom na to kao nepotreban trošak, dopustite mi da vam kažem da je to također pomaže da se pametno sakriti one rupe i pukotine u stropu. Teksturom slikarstvo je također poznat kao promašaj slikarstvo ili promašaj završnu obradu, a uobičajeno se koristi u uređenju interijera. Postoje različiti teksturom strop obrazaca koji možete razmisliti prije finalizira jedan. Ovdje su neke ideje i tehnika za uzimajući da teksturom strop učinili.
Vrste Teksturirani Stropno Tehnike
Češljanje tehnika; Ovo je tehnika koja može koristiti stvoriti lijepu strop. Ovaj tip je u osnovi karakterizira vrtlog uzorak. Nakon dvije nijanse iste boje je odličan način izrade ove vrste teksturom strop izgleda još atraktivnijim. Osim toga, možete se odlučiti za staklo u boji koji će dodati na ljepoti kovitla. Teksturnog je učinio s pjenom valjaka i gume češalj alat. Možete stvoriti razne teksturom dizajne strop koristeći ovaj alat gumene češalj. Osim jedinstvenog vrtlog obrazaca, možete imati varijacija u središtu stropa. Pročitajte više o unutrašnjosti slikarstva.
Knock Down Tehnika; Ova tehnika daje istaknut izgled na strop. A snimanje nož se koristi za napraviti glavni dio ovog projekta. Oslikana površina knock-dolje po drži ovu nož na malim kutom. Nož je premještena u raznim smjerovima kako bi stropa površine slučajnim izgled. Obično, jednobojne dobro radi u ovog dizajna. To je također jedan od popularno odlučili način uljepšavanja stropa, također poznat kao kokice tekstura tehnika. Za one koji su stropovi POP dizajn formiranje okvira, srušiti teksture izgleda vrlo elegantan. Evo kako da biste dobili da teksture obaranje ceiling.
Preskoči lopaticom Tehnika; Ova tehnika će dati vaše strop teksturu sa srednjim i široko razmaknutim potezima. Trebat će vam 12-inčni drywall nož za izradu ove teksture nakon što su dva sloja temeljnog boje primijenjene. Ćete raditi na svježe primijenjene drugi kaput. Holding nož paralelno stropa, dati neke srednje dužine, preskakanje potezima postići ovaj izgled. Sjeti ne imati bilo paralelni ili strani-sided potezima. Crtanje poteza pod različitim kutovima savršenu preskočiti gleterom tekstura stropa. Završiti teksturom ceiling slika posao primjenom 1 do 2 više slojeva boje nakon teksturom ceiling suši off potpunosti.
Osim ove tehnike, možete imati razne druge teksturom strop dizajna na milost vaše sobe. Samo nakon bojanje vaše strop s pjene valjak, možete koristiti različite stavke stvoriti jedinstven Teksturirana obrasce. Štuko Tampico četkom, umutiti metla, češljeve ili zgužvani papiri mogu se koristiti za što krajnji tražite teksturom boje posao. Svaki od tih materijala će dati drugačiji pogled na naslikao ceiling. Možete povući these nježno na pola-suhom oslikana stropova u curvy, ravno i kutna udaraca kao po izgled želiš imati. Eksperimentiranje s bojama i slikarstvu alate u malom prostoru prije nego što počnete posao je dobra ideja. To će osigurati da krajnji rezultat je izuzetno lijepa izgleda teksturom strop. Add neke trendi light fixtures na strop i označite ovom području svoju sobu.

No comments:

Post a Comment