Sunday 25 September 2011

Crveni ruž za Black Žene

CRVENI - najviše wooed usne boje crne žene. Slažem? Da, znam. Morate definitivno su uhvatili oko na Beyonce Knowles, cvrčanje na crvenom tepihu. I ljepotu mora have lijevo pun straha sa svojom seksi izgrađen, nevjerojatna nošnja i zavodljiv usne. Ona je najčešće vidio nose crveni ruž sa svjetlucavim sjaja, koji čini njezin atraktivan za usne pune. Ona postavlja, savršen je primjer za crne žene koje vole nositi crvena ruža za usne. No, kako pronaći dobar crveni ruž? Pa opustite se tada, ovdje je članak koji vam daje sve informacije koje trebate o crveni ruž za crne žene.
Crveni ruž nijanse za crne žene
Tu je skala niz crvenih ruža za usne žene za crni u kozmetičkoj kući. Pick up pravu boju koja nadopunjuje najbolje na vašoj koži ton. No, bez primjenjujući ih na usnama, ne možete učiniti da li to odgovara vašoj koži ton, ili ne. Tako staviti suđenje štapići prije nego kupite konačnog ruž za usne. Crvena sjenila s ljubičasta ili ljubičasto boja izgledaju iznenađujuće na usnama. Rajčica crvena, zlatna crvena, crvena cigla i zlatast crvena su savršeni boje za sjajan crne kože.
Crvena ruža za usne with ljeskanje narančasta sjaj je savršen usne boja za mladež. Breskve crvena s blijedo nijansu ružičaste je idealno boje za svjetlo tonirana mladih ljudi. Fire motor crveno, crvena bobica, šljive tonove i kupina crveno odijelo i na crnom žena s mračan teksture. Crvena ruža za usne can be matte završiti ili sjajan tip. Istina crveni ruž daje mat žestoke durenje i krajnji podebljano crveni ruž za crne žene. Burgundija crvena s bakrenim sjaj izgleda karizmatičan na crnom žene. Sjajni crveni ruž za crne žene daje puno i sočno izgledaju njihove usne. Pročitajte više o roza ruž za afričke American žene
Najbolji crveni ruž za crne žene
Kad god se kupiti bilo koji kozmetički za sebe, uvijek je savjetovao da se pokupite najboljih marki dostupnih na tržištu. Mac, Clarins, Lancome i L'Oreal su znan brandovi koja proizvodi širok spektar crvene usne boje. Drugi dobar brandovi uključuju Rimmel, Dior, Clinique and Revlon. Evo nekoliko drugih marki koje su orijentirane na proizvodnju crveni ruž za crne žene. Također bi željeli dobiti neke ideje o crveni ruž za fer kože.
Shu Uemura Rouge Neograničeno crveni ruž; Ova marka je jedna od najboljih marki za proizvodnju crveni ruž za crne žene. Ova marka dodaje plavo žuto-tinged crveni ruž. Sadrži pigmente hibridni kako dodati sjaj i sjaj boje.
Crno sjaj Perfect Lipstick Tone; Crna sjaj proizvodi ruža za usne usmjerena prema ženama boje. Reggae Red usne boje nadopunjuje crne žene boje kože savršeno. Također je obogaćen vitaminom A i vitamin E, koje drže vaše usne hidratizirana dugo vremena. This usne boje izgleda prilično laskavu i može se nositi tijekom dana i noći vrijeme također.
Iman kozmetičke Lip Stain, Iman Lip Stain u vatru opala je savršena boja za noćne izlaske. Ona ima tamno vino boja i idealan je crveni ruž crno žena. It role na glatkom, natovaren s kože moisturizers i dugotrajan. Pročitajte više na dugotrajan ruž za usne.
Crveni ruž crnih žena izgleda raskošnih, kada su ga primjenjuje savršeno na usnama. Ocrtajte svoje usne s usna liner i onda napuniti boji baze. Crvena usta izgleda više šik i mami kad su ga nadopuniti sa savršenom šminka. Primamljiv huh! Idi dama, pocrveniti!

No comments:

Post a Comment