Wednesday 21 September 2011

Tanzanite angažman prstenje

Odabir angažman prsten je uvijek težak zadatak. Postoji toliko mnogo izbora, a tako malo vremena! Pa zašto ne ići u za tanzanite angažman prstenje? Tanzanite je bogatstvo mineralnih zoisite što je prvi put otkrivena u Tanzaniji, u Africi. Zapravo, većinu svojih žalbe leži u ovom zapravo za gemstone entuzijasta, jer to kamen ne nalazi nigdje drugdje u svijetu. Ima bogato plava i ljubičasta boja te je jedan od razloga zašto tanzanite angažman prstenovi su postali takva bijesa. S obzirom na nastavku su pojedinosti u vezi tanzanite prstenje.
Karakteristike Tanzanite angažman prstenje, Tanzanite je izrađen od nekoliko hues boja i na taj način, smatra se da tri boje kamena. Iz tog razloga, to bi trebao biti pregledani u različite nijanse svjetlosti. Kao što sliči safir, njegovo najpoželjnije boja je duboka nijansu plave s nešto purpurno boje oko rubova. Ova boja je teško je dobiti u manjim kamenjem i to je razlog zašto tanzanite kamenje se teško može uspoređivati. Također, ovo kamenje su vrlo krhke, pa ako ste obilaska jednog tanzanite kamen, budite sigurni da prvo očistite površinu kamena sa mekom krpom. Međutim, tanzanite obično ima najmanje iznos od uključaka u odnosu na većinu drago i poludrago kamenje. Dva glavna nedostatke su pukotine i tamnih točaka koji se mogu nalaziti unutar kamena. Pukotine posebno mogao bi postati ozbiljan problem kao i oni s vremenom mogu dovesti do loma kamena Ako se podvrgnu bilo koje vrste okomitih ili vodoravnih naprezanja. Pročitajte više o tanzanite nakit.
Tanzanite je kamen koji je teško smanjiti, kao i kristalna struktura kamena odupire frakturiranja Kad stres se primjenjuje. A trilliant rez je najskuplji tip rezanja, dok okrugli rez dolazi bliski drugi. The trilliant je obliku trokuta rez koji ima pedeset osam aspekata. Međutim, je uvijek ispitati kamen za svoje proporcije i simetrije. Dakle, to bi bilo mudrije kupiti odriješiš kamen prvi, tako da se može pregledati sa svih strana iu različitim bojama svjetlosti.
Tanzanite kamenje uglavnom su termički obrađene kako bi se dati svojstvo istinita plavoj boji. To je vrlo rijetko da naći plavu boju kamen koji nije termički obrađene, kao takva kamenja su uglavnom sive, smeđe i brončane boje. Postoji vrlo malo kamenje koje dolaze u neposrednoj blizini prekrasne plave boje tanzanite. Jedan takav dobro poznat imitation kamen lolite. To je jeftinije i sliči tanzanite, pa se pobrinite dok kupujete tanzanite kamen, vi se ne prodaju lolite umjesto. Lolites su relativno upaljač u boji i kada pogledao sa strane, čini se da gotovo bezbojan.
Brigu o Tanzanite angažman prstenje, Tanzanite je jedan od najmekše dragulja, jer ima tvrdoću manju od 7 na Mohsova ljestvica tvrdoće. Ona treba biti, dakle, tretira s ekstra njegu. Ultrazvučno čišćenje nepopravljivo procesa može doći do oštećenja kamena, pa čak i opora kemikalije mogu obezbojiti, ispočetka, ili na neki drugi način oštetiti ovaj prekrasan dragulj. Postavka treba zaštitna, i tankih zupca se ne preporučuju, jer oni nude najmanje sigurnost i zaštitu za krhke rubove ovaj dragulj. Također, tanzanite može biti teško popraviti jer ti kamenje su osjetljivi za štete od baklju topline i drugim stalnim popravak procesa. Uvijek pohraniti tanzanite angažman prstenje i nakit odvojeno od ostalih dijelova kako bi se izbjegla trljanje, trenja i slučajnog oštećenja.
To je sve o tanzanite angažman kolutove. Angažman prsten je poseban dar koji označava sjedinjenje dvoje ljudi. Također, tu je mnogo fleksibilnosti kada je riječ o projektiranju tih prstena, kao i oni također mogu biti kombinirani s drugim kamenom da bi dijamant i tanzanite angažman kolutove. Pa što čekate? Idi vani i dobiti taj prekrasan plavi kamen koji ste oduvijek sanjali!

No comments:

Post a Comment