Friday 2 September 2011

Auto Power Prozor popravak

Svi od nas su svjesni prozora automobila moći, koji su automatizirani ići gore i dolje na klik od gumb. No, tu su puta kada pritisnete gumb i ustanovite da je auto stakala ne rade. Postoje mnogi razlozi za neispravnosti ove prozore automobila moć. Želite li znati više o auto popravak moć prozor? Čitajte na pronaći odgovor na pitanje kako popraviti vaš automobil's moć prozora!
Kako to Utočište Windows Power Car?; Prije upoznavanja više na auto snage prozor popravak postupak o tome kako škripac automobila prozor, prvi Let's razumjeti uvjerljivih uzroke za takve uvjete. A prekidač s krhotine akumulirane oko nje eventualno može poremetiti moć prozor iz otvaranja i zatvaranja. Osigurač kutije, koje se nalaze ispod armaturne ploče (na lijevoj strani upravljača) mogao imati pp od GO neispravan. One se lako može prepoznati to ček za jedan slomljen metalnih traka u kutije s osiguračima. Ako i skretnicu i kutiju s osiguračima radi u redu, i još uvijek prozore na automobilima ne reagiraju na switch, tamo bi moglo biti problema s ožičenje povezan s kutija s osiguračima. Loose veze u kruga opipljiv razlozi za mnoge električni krug neuspjesi. Ostali glavni razlozi mogu biti neispravan automobil prozor regulatora ili neispravnosti elektromotora od prozora (nalazi desno iza vrata ploče).
Tako da sada znamo uzroke, neka je naučiti kako to škripac problem popravak automobila moći prozor! ; Prvo, uklonite vrata panel za prozor u popravak, da locirate prozor regulator i motor. (Pročitajte uklanjanje vrata panele znati više o ovom.) ; Pronađite i uklonite vijke koji drže regulator prozora. Odspojite ožičenje i zamijeniti ga s novom prozoru regulator (ako neispravan uvjet bio zbog prozor regulator). ; Ako nema fault s prozora regulator, ček za labav veze u ožičenje moć prozor. Ako oni su fini, onda postoji mogućnost neispravan elektromotora. Ispitivanje funkcionalnosti prozora motora lako kao što to može biti učinjeno uz pomoć multimetar. Ako je Vaš multimetar pokazuje beskonačan otpor i nula struje, to znači da se motor je otišao loše i treba biti zamijenjena. , Tako da nakon što smo učinili s dijagnozom problema, zamijeniti, regulator / motor / osigurač / ožičenja (bez obzira je pronađen neispravan). Zategnite vijke i ponovno instaliranje barijera vlage. ; Škripac natrag vrata panel i sada angažirati prekidač prozor moć. Vaš automobil je prozor snage bi trebalo raditi sasvim u redu. ; * Imajte na umu: Sve gore treba suditi pod vodstvom iskusnih mehaničara ili uz pomoć ručnog popravak automobila.
Auto Power Prozor Popravak: Trošak, Trošak je uvijek usko grlo, kada je u pitanju bilo materijalistički popravak. Ali zamjenski automobilu prozor trošak ovisi o gravitacije tehničkih kvara izazvao u prozoru automobilu moć. Moglo biti pregorio out osigurač, ili neispravan prozor regulator ili non funkcionalna prozor elektromotora. Ako vaš motornih i regulator su oba ne radi, ići za neposrednu zamjenu. Mehaničar će vam naplatiti oko 100-150 USD za dijagnosticiranje problema, USD 500 do 550 (približno) za fiksiranje neispravan, dijelovi i oko 400-450 USD za rad. Držite procjenu 1000 USD za popravak oba motornih i regulatora.
Nadam ovaj članak na auto popravak moć prozor je informativan. Htjela predlažemo da ako naiđete problem s automobila moć prozor, vjerojatno možete probati dijagnosticiranje problem sami. Barem možete sami spremiti oko 200 USD iz ukupnih automobila troškovi održavanja. S vremena na vrijeme, postoji samo neke prljavštine akumulirane o prekidač koji otežava normalno funkcioniranje prozora otvaranje i zatvaranje. Tako da je uvijek bolje provjeriti svaku mogućnost koja pokazuje prozor automobila prema popravak osobno, prije nego što pristup mehaničar.

No comments:

Post a Comment