Saturday 17 September 2011

50. godišnjica vjenčanja pokloni za supruga

Postoji Ovaj indijski pjesmu, osjećaje koji se odvijaju kao ...
Kada sam 60 ..Vi ćete biti 55 ..., Da li ces se sjetiti obećanja te je napravio kao što je moje djetinjstvo dušo? ; Hoćete li želite biti tu za mene onda? , Kada ste 60, ja ću biti 55 ..., Uvijek ću se sjetiti što sam obećao da kao vaš djetinjstva ljubimica., Da ću biti tu za vas u svakom koraku.
To je ono što osjećam se zajedno za 50 godina znači. Obveznica, dubinu koju sam stvarno ne želite stisnuti u besmislene riječi. 50 godina! 50 godina je puno. Hirovit romanse i ljeti spavao neće dobiti ono što 50 godina kao par sredstvo. To je kao vječnost! Pitaj bilo kojeg od mlade od danas i 50 godina će izgledati kao nemoguć, nedokučiva razdoblje za većinu. Osim razumijevanja i šire razumijevanje. Ali to nije ono što znači za vas. Bili ste sa svojim suprugom za 50 dugih godina i to je nešto što većina će zavisti you za. Se podijeliti tih obveznica s nekim i nekoga možete nazvati svoje vlastite, shvatiti da osoba i ljubav joj svaki kapric. 50 godina. I na tom 50. godišnjica vjenčanja, moraju postojati neki posebni 50. godišnjica vjenčanja pokloni za ženu. Ali što? Što vam dati njoj da nije već dao? Kako se vam pokazati ono što ona znači za vas kroz ove 50. godišnjice braka darove for ženu? Možda neki od njih 50. godišnjica vjenčanja dar ideja za žene će pomoći.
50. godišnjica vjenčanja Gifts - Ideje
Ne kažem da ove 50. godišnjice vjenčani dar ideje za ženu može zamijeniti obveznica koje imate, oni su samo jedan jednostavan način pokazuje koliko joj ona znači za vas.
Poklon vremena; Da li ste jedan od onih koji je uvijek bio zauzet? Karijeru koja je trebalo riješiti? Posao koji je zahtijevao your neusporediv pažnju? I u sve to ženu i djecu potreban da bi se dovoljno hrabri da razumiju i podršku? Rokovi Dajte joj vremena. svome obećanju da provedete vrijeme s njom. I ne mislim određenog, izračunati vrijeme kao što je 4-5 u predvečerje od ponedjeljka do četvrtka, br. Biti tu za nju u pravom smislu! Provedite vrijeme s njom. Javi se na ono što je propustila u svim tim godinama. Ništa drugo će biti više dragocjeno.
Dar sjećanja, 50 godine. Vječnost sjećanja. Uzmi joj kroz vaše putovanje zajedno okuplja sve od njih za nju. Ono što sam ja pričaju? Fotografije pakiran daleko u fin album, video svog prethodnog obljetnica zajedno, video ugriza svih članova obitelji i prijateljima ... nešto što se uvijek mogu držati blizu svoga srca i pogledajte s vremena na vrijeme. Savršeni godišnjica dar!
Dar od zlata; Da redu. Većina žena ljubav zlato. Ali to nije razlog zašto sam vas pitati da joj zlato! Ako vjerujete u gifting joj godišnjicu darove po godinama u braku, a zatim zlato je tema ovog jubileja. I zlatni nakit stvarno nije precijenjena! Ali ako to nije nakit želite ići u za, uvijek možete koristiti svoju kreativnost i došao gore sa zlatom pozlaćen okviri za fotografije ili knjige i sl.
Dar ispunjenja snova; Dreams. Male ili velike. Oni bi mogao biti kao jednostavan kao pjevanja na karaoke ili posjetite daleko mjesto. Ispuniti taj san.
Pismo od 50 godina, Poklon tvoja žena u znak iz svake godine, da ste bili u braku! It not does to have be jedan physical gift it could be jedan letter that takes through her jedan journey of your time together. Na primjer, u svoju prvu godinu braka ako ti dečki ostali u iznajmljenoj kući i spremiti za jedan novi, a zatim napisati o tome ukratko. Slično je i za sve ostale godine i one od značaja - kao kad djeca su rođeni i dr.
Ovaj članak na dar ideja za 50. obljetnicu Nadamo se da će vam dao smjeru u kojem želite ići da biste dobili oni perfect 50. godišnjica vjenčanja pokloni na supruga. Nadam se da sada znate što želite da biste dobili njoj, baš kao što sam siguran ona zna što ona želi da se za vas. Obećanjima koja su izvedeni kao djetinjstvo sweethearts ...

No comments:

Post a Comment