Sunday 18 September 2011

Majmun Tattoo

Monkeys as stvorenja are known for their playfulness, wit as well as entertaining demeanor. U nekim mitologije, majmuni su vidjeli druženje s Bogom i gledali kao glasnici. Oni su također postavljene među zvijezdama. Dakle, majmun tetovaže su vidjeli kao veliki izraz osobnosti. Oni također mogu biti smatran način pokazati osobi fasciniranost ovih časni primata.
Majmun Tattoo značenja
Postoji nekoliko značenja u privitku majmun tetovaža. Za neke, majmuni simbolizira mudrost i znanje. Prema nekim ljudima, zle sile su u prilogu ove stvorenja. Gotovo svi od nas bi se slažu, da su majmuni mudar kao i lukav stvorenja. Međutim, ovih dana vidjet ćete da majmuni opisuju se kao varalice, nepošteni bića, koji je također obavljaju neke loše kao i neke dobre trikove, ali ne zaboravi da su i duhoviti stvorenja. U kineskoj kulturi, majmun predstavlja mudrac kralju u Istočnoj Aziji. Također dolazi da simbolizira 'Veliki mudrac Jednako Heaven'. Oni su cijenjen u Kini, jer je, prema kineskom ove životinje su dosljedni i također su inteligentni. Kineski use the majmun kao simbol kralj, kao rekli su biti u mogućnosti izvršiti pouzdanu odluke, ali u isto vrijeme, one su također svestran. Vi svibanj želite čitati na kineski tetovaže i njihova značenja.
S druge strane, u Indiji, majmun Boga s imenom Hanuman, koji je rekao da se inkarnacija Šive, je cijenjen. Kvalitete u prilogu Hanuman su hrabrost, odanost i to je pobožnost, koja čini utjelovljenjem stajati pored. U Japanu, majmuni su gledali kao glasnici Boga i oni simboliziraju skladan brak, plodnosti i rađanja, kao dobro. Kliknite za čitanje na japanski tetovaže i njihova značenja.
Majmun Tattoo Designs
Ako ste zaljubljenici u zodijaka, tada jedna od ideja majmun tetovaža, koju svibanj ištanje to popuštanje mislio da je kineski zodijak majmun tetovaža. To čini za vrlo trendy dizajna. Majmun tetovaža dizajne značajka raznolik niz projekata, poput woodblock tipa slike ili čak i svibanj biti jednostavan Kanji skripta, što odražava 9. zodijak znak u skladu s kineske astrologije. Pročitajte o zodijak tetovaže.
Postoji niz priča povezana s Bogom majmuna u hindu mitologiji. Leteći majmun Bog jurnjava letenje sunce čini za različite, a ipak prekrasan tetovaža dizajn. Majmun Bog hit s munja by Indra ili majmuna Bog leti iz usta izvanredno velikih demon, ili čak slika Hanuman uz prateći gori rep iza njega i postavljanje Lanka u plamenu, itd. su neke od slika , koju svibanj želite uključiti u Vaše tetovaža dizajn.
Jedan broj majmuna tetovaža često ilustriraju životinja u sladak i šarmantan obliku ili ponekad i kao karikature. Uobičajena slika majmun ima mali okrugli glavu i debeo životinja. Ljudski poput mogućnosti dati majmun također čini dizajn žalbu majmun tetovaža. Ovdje možete koristiti svoju kreativnost i dolazi do različitih mogućnosti, koje se mogu koristiti kako bi majmun tetovaža. Možete se odlučiti za pokupiti određene osobine svoje osobnosti i prikazuju je u smiješan način. Majmun tetovaža može biti prikazan događaj broj stvarnih stvari, koje ljudi, poput čitanja, igranja video igara ili ples, i sl. Druga opcija je da se ukaže na majmuna u prirodnom postavke ili okolici. Prikaz majmuna njiše od grana, je tetovaža dizajn, koji nikada neće izaći iz mode.
Majmun tetovaže Može biti u obliku rukav tetovaže, donjeg dijela leđa tetovaže, gležanj tetovaže, tetovaže i sl. Majmun su postali popularni, kao što su ljudska poput značajke, a ne zaboraviti sassy osobnosti, što ga čini lako za to mjesto na razne slike. U isto vrijeme, oni su također učiniti za veliko simbol za osobu, koja je divlje, pametan kao i nježan osobnost.

No comments:

Post a Comment