Wednesday 14 September 2011

Office Igre Play

Većina od nas ovih dana provode više vremena na radnom mjestu u odnosu na ono što smo dobili provesti u naše domove. To ga čini vrlo važno da se iz vremena između rada na sebi opustiti. Također se čini da je važno da smo napraviti neke dobre prijatelje među našim kolegama, tako da naši socijalizaciju potrebe sastali su se u uredu previše. I što bolji način da se zabavite, opustite se i sprijateljiti se sa svojim kolegama nego igranje neke zanimljive ured igre? Obzirom nastavku su neke zabave ured igre igrati sa svojim suradnicima.
Office Igre Play s Co-radnicima
Križa prepreke, a to je jedan od onih uredskih igara za zaposlenike, koji nije samo zabavno, ali daje pouku u timskom radu, kao dobro. Igrati ovu igru, podijeliti zaposlenicima u dva ili tri ekipe od deset osoba svaki. Zatim izaberite jedan vođa za svaku momčad i slijepo ostatkom tima članova. U prazan prostor u vašem uredu, kao što je hodnik, mjesto neke stolice, slika, lampe, itd. Sada, lider mora voditi svoje poveze reprezentativci s jedne strane koridora u drugu bez dodirivanja prepreka da ste smješteni u njihovom putu. Ako neki od članova tima dotakne zapreke, čitav tim mora početi sve iznova. U tom uredu igre, momčad koja je u stanju prijeći prepreke s minimalnim pokušaja je pobjednik.
Jet Race, ako ste obličje za neki ured zanimljive igre igrati kada dosadno, onda je ovo jedna služi dobro. Iako, Internet svibanj činiti malo djetinjast na prvi, ipak to je sve pravo napraviti budalu od sebe jednom u neko vrijeme da popustiti gore i opustiti, desno? Igrati ovu igru ​​Zamolite svaku vaših co-radnici uzeti list papira svakog i čine avion iz nje. Nakon što su učinili, zamolite ih da stajati u redu zid. Kada signal mašući your maramicu, oni moraju letjeti svoj rad avionom. Zaposlenik čiji radu ravnini leti najdalje je proglašen pobjednikom.
Divim moj kolegama; Ovo je savršena igra za zaposlenike koje pomaže u razbijanje led i istovremeno povećati njihovu lijepljenje. Za igranje ove igre, uzmi papir i izrezati velikim srcem izvan nje. Zatim, postavite sve svoje suradnike da stoje u krugu. Sada, svaki zaposlenika ima reći jedan dobar stvar o bilo svojih kolega. Može se nešto sviđa kako taj i taj čovjek je pomogla im je i određenu kvalitetu njihove suradnje radnika da se dive. Kad su se ovim riječima, oni moraju držati izvan rada srca prema toj osobi. Poput mudar, igra nastavlja kao srce se prenijeti sa jedne osobe na drugu. Igra završava kad bi zaposlenika nema što reći dalje.
Charades, da li ste u potrazi za igru ​​zaposlenika stranka ili igra za ubijanje vremena u uredu, charades može biti mnogo zabave ni u jednom od situacije. Za igranje ove igre, podijelite Vaše kolege u dvije momčadi. Sada, pitajte jednog od članova tima da dođe i izvući nešto na list papira. Drugi članovi tima moraju nagađati što je to. Ako su ispravno pogoditi, oni su dati pet točaka. Isto tako, igra je igrao s momčadi previše. Na kraju, tim s najviše bodova pobjeđuje. Tim koja izgubi mora doprinositi novac i uzeti pobjednički tim out za ručak. Za više takvih zabavne igre, idite na ured party igara i ideje.
Treasure Hunt, Ovo je zaista jedan od najvažnijih smiješne igre za grupe, koja se može igrao prije Božića ili Uskrsa ili na bilo kojem posebnom slučaju da ste organiziranje u uredu. Za igranje ove igre, sakriti dar u svom uredu. Dar može biti vaš uredu majice ili pribora ili bilo što drugo što djelatnici mogu koristiti dok radite. Zatim podijelite ureda kolegama na dva ili tri ekipe od deset lanova. Sada, svaki od timova ima do poklon kroz tragove, da ste već bili skriveni na raznim mjestima u svom uredu. Tim koji postiže dar prvi je pobjednik i dijeli među sobom.
Ovo su neke od zanimljivih uredskih igara koje možete igrati sa svojim suradnicima. Indulging u njima jednom u neko vrijeme, je dobar način da se zadrži zabava kvocijent u svom uredu visoke. Opušteno zaposlenici će biti u mogućnosti dati puno više za njihov rad u usporedbi s stresom zaposlenike. Kao što možete vidjeti, uredske igre doprinose motivacija zaposlenika, tako da provjerite da li kao zaposlenik ili ako ste manager, svoje su podložnici balansiranje raditi s takvim zabavnih aktivnosti u uredu.

No comments:

Post a Comment