Friday 2 September 2011

Ice Pick Acne ožiljaka

Najviše smeta dio o acne je da se ostavlja za sobom ožiljke i ako ne liječi na vrijeme pojave. Tu su i razne vrste acne i svaki od njih ima jedinstveni stil ostavljajući za sobom ožiljke. Iz ožiljci, može se otkriti određenu vrstu acne. U osnovi, postoje tri vrste acne ožiljaka naime, led motika ožiljci, atrofični ožiljci, i hipertrofični ožiljci. Ice pokupiti ožiljaka odlikuju dubokim jamama u sloju dermisa. Na ovaj stanju, koža izgleda kao da je probušen led motika i tako ime led motika acne ožiljaka. Atrofične ožiljci također su koštice, ali nije tako oštra kao led motika ožiljak i sasvim glatka u odnosu na druge ožiljaka. Hipertrofični ožiljci se odlikuju podigli, kvrgave i ožiljci najčešće se nalaze na licu i leđima. Ovaj članak će vam reći o led motika ožiljak acne tretman.
Kako ukloniti led motika Acne ožiljaka?
Nažalost, ne postoje prirodne kože njegu lijekova koje vam mogu pomoći dobili osloboditi od acne ožiljaka led motika. Ožiljci nastaju kad se kolagen i presudno tkiva dermisa oštećeni zbog kroničnih oteklina koja mijenja tekstura kože trajno. Dakle, treba potražiti liječničku pomoć i liječenje specijalizirana dermatolog. S obzirom na nastavku su neke od najčešćih acne ožiljak uklanjanje tretmani koriste kako bi se smanjila šteta uzrokovanih acne pokupiti ožiljaka. Cilj tih tretmana nije za uklanjanje ožiljaka, ali potpuno poboljšati teksturu kože i čine ga više zdrav.
Laser resurfacing, postoje različite vrste laserske terapije koja može unaprijediti led motika ožiljak acne kože. Ovisno o oštećenja i tipu kože, osobito laserski tretman će se koristiti je odlučio. Laserski tretman je jedan od obećavajućih tretmana, ali je povezan s mnogim nuspojave. Rizici uključuju, oticanje, skaliranje, infekcije kože, dugotrajno crvenilo, itd. No, ove nuspojave su privremene i trajati nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci. Jedini nedostaci ovog tretmana je njegov trošak i ponovio posjeta klinici. Ljudi s teškim ožiljcima svibanj morati posjetiti laser klinici za mnoge sjednice i cijena ovisi o području biti tretirani, težina oštećenja i liječnika, itd. minimalni trošak može bilo gdje rasponu od $ 3000 - $ 6.000 po sjednici.
Punch Ekscizija; U tom liječenju, led motika ožiljak jesu uklanjaju proboj iz sićušnih dijelova kože uz pomoć ljekovitog alata. Tada okolne koža dovela i opšiven je zajedno sa uboda. Drugi tretman sličan ovome je poznat kao bušiti zamjenu. U ovoj metodi, nakon uklanjanja ožiljaka od kože, tom području je cijepljen sa zdravom kožom. To je učinkovito liječenje izliječe duboke ožiljke. Postoji još jedna tretmani poznat kao šilo elevacije. U ovoj metodi je ožiljak je bušena se na razinu od okolne kože. To daje još tonus kože.
Chemical peels, u ovom tretmana, oštećena koža je oštećena namjerno tako da tijelo proizvodi nove stanice koje rezultira poboljšanim teksturu kože. These namjerno ozljede su uzrokovane uz pomoć raznih kemikalija i kontrolom, tako da nema teška oštećenja uzrokuju kože. U slučaju acne ožiljaka motika, vanjski sloj kože poznate kao epidermis i unutarnji sloj kože, odnosno, dermisa je ozlijeđen, tako da ožiljak uklanja u potpunosti. Chemical peels su također učinkoviti u liječenju naborana, izgorio od sunca, i boje kože.
Dermabrasion; To uključuje uzrokuje rane na duboke ožiljke po grebanje s sterilizirano lijekom alata. No, ovaj tretman ima puno nuspojava i nije siguran za sve. Tako je izvršena nakon proučavanja pojedinačnog slučaja detaljno. U Sličan tretman poznat kao mikrodermoabrazija, koža je izgreban od finog mlaza kristala. Ona pomaže u uklanjanju mrtve stanice kože i potiče rast novih stanica. Ovaj tretman je vrlo siguran i ima manje nuspojava.
To su neki od led motika ožiljak acne tretman koji poboljšavaju vaš izgled. To je poželjno konzultirati svog liječnika prije nego se odlučite ići na bilo koju od gore navedenih tretmana. Važno je da se dobro osjećaju iznutra, tako da automatski izgleda dobro izvana. These led motika ožiljak acne tretmani sigurno će vam pomoći pojačati vaše povjerenje dajući vam poboljšani izgled.

No comments:

Post a Comment