Sunday 25 September 2011

Laminatnih podova Oprema za čišćenje

Laminatni podovi je stekao popularnost zbog svoje ultra-trajan proizvod i njegova sličnost s tvrdo ili kamena podnice. Laminatni podovi je puno lakše instalirati i je jeftinije od kamena ili tvrdog podova. This podovi se također naziva kao "pergo ', nakon što je švedska tvrtka koja uveden ovaj podnice na tržištu. Dakle, ako netko razgovori o pergo podnice, oni su zapravo odnosi na laminata. Iako problema s laminatni podovi su rijetki i to je manje vjerojatno da će dobiti izgreben od drva podnice, redovno održavanje laminata je važno. Postoje razne laminatnog poda čišćenje opreme i za čišćenje proizvodi dostupni na tržištu za čišćenje laminata.
Laminatnih podova upute u vezi čišćenja
Ako pogledate na laminatni podni gostiju: najbolji laminata, vidjet ćete da su ti podovi su vrlo lako za održavanje i njegu. To uključuje jednostavan postupak čišćenja. Let's imaju pogled na neke laminatnog poda čišćenje upute.
Kemijsko čišćenje, redovito čišćenje i održavanje je potrebno da laminatni podni u potrazi velik za duže vrijeme. Čišćenje ili vakumiranje treba napraviti da biste dobili osloboditi od prljavštine i prašine naseljavanju na podnice. Jednostavan metla će to učiniti i dok koristite usisavanje mekom četkom proširenje. To će riješiti svu prašinu i prljavštinu izgubiti od poda. Koristite suhu minolovac krpom obrišite labav prljavštine koliko god je moguće.
Mokro čišćenje; ručnik ili spužvom glava grimase može se koristiti za čistiti pod. S automatskim iscijediti otrti je učinkovita laminatnog poda čišćenje. Čistiti bi trebao biti vlažna ali ne mokra, a za čišćenje laminata, jer višak vlage može oštetiti podnice. One također mogu koristiti za čišćenje proizvode za čišćenje poda. Tu su i razne expensive laminatnog poda čišćenje proizvoda na tržištu. Bruce tvrdo i laminatne podne čišći i Armstrong tvrdo i laminatne podne čistiji su dva popularna laminatom čišćenje marke proizvoda.
Međutim, većina tih proizvoda su nepotrebne i samo će spaliti rupu u svoj džep. Jednostavno domaće laminatnog poda čišćenje poput octa i vode dovoljno da čiste laminata. Ocat sprječava vodu mrlje iz oblikovanja prilikom čišćenja. Mix pol šalicu bijelog octa s dvije šalice tople vode i napunite ga u sprej bocu. Poprskajte rješenje i čistiti vlažnom krpom ili automatsko stiskanje otrti.
To je savjetovala da ostanu daleko od kemikalija kao što su amonijak i izbjeljivač jer oni mogu imati destruktivni učinak na podnice. Bez obzira na čišći ste izabrali, to je uvijek najbolje da prvi eksperiment čistač na malom prostoru laminata provjeriti i vidjeti ako ima bilo kakve negativne učinke. Da bi se na sigurnije strane konzultirati svog laminata proizvođač za smjernice o najpovoljnijoj čišćenje proizvoda.
Laminat Čišćenje Savjeti
Nakon što pogledati kako očistiti laminata, ovdje su neke savjete za čišćenje laminatnog poda, koja će pomoći u očuvanju života i sjaj vašeg laminata za duže. , Laminatni podovi moraju biti vrlo suha because zadržala vlaga mogu doprinositi to oticanje dasaka, savijanje, itd., čeličnu vunu, vosak striptizete ili bičevanje praha ne smije koristiti na laminata. Također treba nikada koristiti vosak, pijesak ili lak on laminata. ; Voda izlijevanja treba biti izbrisala s poda brzo, premda vode prosipanja ne uzrokuju štetu na podnice. , Dok je za čišćenje laminata, nikada ne koristite višak vode, jer to uzrokuje podnice da nabubri. ; Mjesto ljepilo osjetio jastučići na nogama od komada namještaja, kako ih spriječiti grebanje laminata. , Da bi se smanjila količina prljavštine akumulacije na laminatni podovi, mjesto doormats na ulazima. Uklanjanje cipele na ulazu također pomoći da se smanji količina prljavštine da položena na podu. , Kompleksni ili skupo laminatnog poda čišćenje opreme nisu potrebne za održavanje laminatnog poda. Uz redovitu brigu i pravilno održavanje može sačuvati sjaj laminata za nekoliko godina doći!

No comments:

Post a Comment