Wednesday 21 September 2011

Tekstura zidova

Zid s pravom teksturom ideje, i pravu kombinaciju boja, možete stvoriti fantastične tražite zidove, da ljudi jednostavno ne uživaju gledajući, ali isto tako osjećaju kao dira. Kada je u pitanju težak bilo teksture za zidove, postoje mnoge tehnike, a tu su i neke nove tehnike koje možete izmisliti. Možete koristiti spužva, komad tkanine ili četke stvoriti različite teksture zidova efekte. Ili staviti na tradicionalne boje valjaka, da biste dobili teksturu zidina učinak. Postoji čak i više novih načina da se zanimljivim i definiran teksture na zidovima, kao što je ispis i teksturom zidne obloge. Iako, postoje mnoge tehnike slikanja unutrašnjosti za dobivanje teksture na zidovima, treba napraviti mudar izbor boja boja dok se prijavljuje sve teksture, tako da je dom dekor izgleda dobro izbalansiran. Dakle, prije nego što počnete bilo slikanja, malo planiranja može vam pomoći izbjeći mnoge katastrofe zidna boja. Evo nekoliko naputke koji će vam pomoći u kreiranju tekstura zidova.
Kako se prijaviti teksture na zidovima?
Slijedite ove korake pri stvaranju teksture zidova. ; Odlučite kakav teksture želite ići na svoj zidove. ; Napravite popis stvari koje će zahtijevati za taj posao. ; Pokrijte stolarija, strop, zid TRIMS, električne utičnice, pamet plastike, prije početka čišćenja starog zida. ; Ostrugati stare tapete, ili ga pokriti sa prajmera, dobili osloboditi od bilo kakve zakrpe ili neravne površine na stari zid. Za uklanjanje teksture zidove, sprej vode na tom području, i ukloniti teksturu boje s nožem drywall. , Na malim komad zida, primijeniti teksturu ste odlučili. , Na udaljenosti, i provjeriti uzorak, i dalje ako vam se sviđa, ili napraviti mali izmijeni kao što je mijenjanje kuta valjka ili spužve, ili boje boje kako bi dobili bolji efekt teksturom. ; Neka zidovi suhi i čisti radnoj površini dobro. ; Teksturirani Wall Tehnike
S obzirom na gore navedeno, su neke pokazivače koji će vam pomoći u poslu kako teksture zidova. Ovdje su različite teksture zid tehnikama, od kojih možete izabrati onaj koji najbolje odgovara vašem zidu. Možete odabrati bilo jednoj tehnici, ili miješati i sparivati ​​dvije tehnike na jednom zidu kako bi vaš zidove izgledati još jedinstvena.
Glazure: Korištenje glazure možete poboljšati ljepotu bilo koju boju ste koristili. Ta tehnika djeluje bolje ako imate partnera da vam pomoći s slikarstva. Na bazi boje obložene zidove, jedna osoba pomoću valjaka primjenjuje glazura na zidu, dok je druga osoba koja prati korak s ribanje ili češljanje metode.
Brisanje: Ovo je vrlo zanimljivo suhozidom tekstura tehnika. Uzmi veliku spužvu i izrezati neravnim istaknuo oblika. Zatim umočiti spužvu u boje, i koristeći gore i dolje dabbing gibanje napraviti teksture na zidu.
Ribanje: Slično brisanje tehnika, možete koristiti umočen u boje Krpe i stvaranje zanimljivih tehnika. Možete isprobati s različitim teksturama i materijalima krpe previše.
Perilica: Boja pranja tehnika daje vrlo lijep pogled na zasjenjenom zidova. Stick na isto nijansu boje dok koristite ovu tehniku. Prvo primijeniti glazura na zidu pomoću valjka, a zatim lagano s mekom četkom make ljutiti potezima, kako bi se uklapale u različitim shade boje zajedno.
Češljanje: Kako biste koristili ove zanimljive tehnikom teksturiranja zidova i stropova, umočiti češalj u boje, a zatim nacrtati na zidovima držeći zubima češalj na zidovima, a zatim premjestiti češalj u valovit uzorak za stvaranje zanimljivih spiralni efekt. Također možete kretati češalj u ravnoj liniji, kako bi se ravne linije učinak. Također možete pokušati dajući Criss-Cross uzorak, preklapanjem vertikalnim tračnicama dijagonalne linije češalj.
Teksturom Zidovi Ideje
Gore navedene su različite tehnike stvarajući teksture na zidovima. Ako ste potpuni DIYer, ali novi tekstura slikarstvo, onda isprobajte različite teksture tehnika na starim novinama list ili bijelo listova papira kako bi saznali onu koju su najviše sviđa. Evo nekoliko ideja tekstura zidova, od kojih možete odabrati. , U plavom spavaća soba temu, s bijelim zidovima i svijetle boje podnih možete isprobati boju pranje tehnikom na zidu. ; Dodaj stakla prah crvenom bojom, a zatim umočiti valjak u mješovitim boja i primijeniti ga na zidovima, da se stvori sjajan zid efekt. Boja jedan zid s ovom bojom, a ostatak zidova s ​​bijelim. ; Za dodavanje zidne dekoracije u bar u sobi, isprobajte ovu ideju. Iza bara zid, boje off bijele boje, koristeći medij tamnu nijansu žute, crtanje spirala vodoravne linije pomoću češljanje tehnika. ; Paint spavaća soba s bijelom bojom. Tada koristite brisanje tehnika i mrlja ¼ zida prostora u blizini poda s više boje spužvom teksturom učinak. ; Koristiti valjci za stvaranje neravne zid tekstura površine koristeći bež boje. Boja ostatak zidova tamnosmeđa. U blizini teksturom zid, stavite veliku svjetiljku pred strop kutu zida, stvoriti fantastične dijagonale lit teksturom zid efekt. Saznajte više na, interijera boja boja i ideja. , To je sve o teksturom zidove ideje i tehnike. Dakle, što čekate, odlučiti unutrašnjosti slika shema, koristiti bilo koji od gore navedenih tehnika i boje zidova u vaš dom zanimljive teksture. Uživajte!

No comments:

Post a Comment