Saturday 24 September 2011

Sunless štavljenje losion

Jedna od najvećih prednosti odmora na plaži je da do kraja svog odmora ste dobili prekrasan ten, mnogo izazovite zavist svojih prijatelja. Ned poljubi koža izgleda apsolutno prekrasna i seksi. No, što je s onima koji ne mogu dobiti štaviti bez gori svojoj koži? Ili možda oni koji nemaju vremena da leže na plaži i dobiti prirodnu preplanulost? Za takav narod, sunless losione solarija može biti vrlo korisna. Ovi proizvodi su došli dug put, budući da su se upoznali na tržištu 30-tak godina. Ranije, sunless štavljenje losione bi boje vaše kože na čudan narančaste boje, koja je daleko od prirodnog brončanog hladu you želji. Međutim, od tada, ovi proizvodi su se razvile u mnogo bolje formulacije. Danas, ti proizvodi daju rezultate koji su usporedivi s prirodnom sunčanju. Više o self štavljenje losion.
Kako sunless losionima za tamnjenje kože rad
Dihydroxyacetone (DHA) je aktivni sastojak u gotovo svakom sunless štavljenje losion dostupni na tržištu. Kao što moraju biti svjesni, koža se sastoji od nekoliko slojeva, sa epidermis kao najudaljeniji sloj. Epidermis je mjesto gdje sve radnja odvija. Unutar epidermisa također postoji više slojeva. Kada dobijete prirodno tamnjenje na suncu, sloj basale je sloja epidermisa koje dobiva pogođene. Dok, self štavljenje proizvodi rade na najudaljeniji sloj epidermisa koji se stratum corneum. Stratum corneum se sastoji od mrtve stanice, što na kraju se prolio po koži. Dihydroxyacetone (DHA) je u osnovi bezbojni šećer, koja komunicira s tim mrtve stanice na stratum corneum da dovedu do promjene boje. DHA iscrtava prirodnog izgleda opaljen izgled kože, koja ostaje za oko 5 do 7 dana.
Kako kupiti sunless štavljenje losione
Sunless štavljenje losion u osnovi dolaze u dva oblika, losion i sprej. Ako ste prvi sat, to je najbolje da ide za losion, kao što je prikladan za korištenje. DHA je glavni sastojak trebate tražiti dok kupujete sunless štavljenje losion. Prođite kroz sunless štavljenje losion recenzije raznih self štavljenje proizvodi i odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem tipu kože. Najbolji sunless štavljenje losion je onaj koji omogućava jedinstvenu primjenu i izbjegava crtice ili blotching. Losion treba biti dovoljno tanka, tako da se ne nakupljaju se u fine linije i nabore kože. Također uzeti u obzir dijelove tijela koje želite preplanulost. Ne možete koristiti istu preplanulost losion za cijelo tijelo. Sunless štavljenje losion za lice je često lakši od jedan namijenjen za ruke i noge. Iako nema posebnih sunless štavljenje losion za muškarce, oni Poželjno je koristiti tamniju nijansu sunless štavljenje losion. Na kraju, provjerite ocjene sunless losion štavljenje i odabrati onaj koji je odobren od strane FDA.
Kako se prijaviti sunless losion za štavljenje
Piling kože prije primjene sunless štavljenje losion, pomaže tan da ostane duže na koži. Koristite mekanu ručnik pamuk za ovu svrhu i očistiti kožu sa gelom za tuširanje. Obrišite sa čistim ručnikom i nositi minimalno odjeće za pokriće velike dijelove svog tijela sa štavljenje losion. Nanesite velikodušan iznos od sunless štavljenje losion pomoću spužve ili mini valjak. Početi primjenjivati ​​od vaše noge i onda raditi svoj put naviše, do ostatka tijela. Ako odlučite li se s dlanovima provjerite je li ga primijeniti u kružnim pokretima, za jedinstvenu učinak. Dopustite da se suši oko 15 minuta. Nositi široku odjeću, a zatim čekati sat vremena prije nego što se osuši u potpunosti. Provjerite da li imate čak i tamnjenje, a zatim ponovno primijenite, ako je potrebno. Više o self štavljenje savjete.
Pročitajte više na, Sunce i sunless štavljenje, štavljenje savjete, Štavljenje Savjeti za muškarce, nade, sunless štavljenje losion savjete dane u ovom članku će vam pomoći da dobijete prekrasna ned poljubi izgled. Dakle, budite spremni da se vijoriti your sjajan brončana kože ovog ljeta.

No comments:

Post a Comment