Thursday 1 September 2011

Epsom soli Koristi

Što su Epsom soli? Znanstveno poznat kao heptahydrate epsomite (MgSO4 · 7H2O), te soli nastaju iz sastava prirodnih minerala nalaze u vodi. Sol je dobio ime po gradu u Engleskoj, pod imenom "Epsom". Bilo je ovdje gdje je spoj prvi put destilirana iz vode.
Sada kad znate što je Epsom soli, neka je doći do Epsom soli koristi i prednosti. Kako je spomenuto, koristi Epsom soli može više u broju, ali ironično, oni nisu poznate za većinu ljudi. Soli su lako dostupni u bilo apoteka i doći ruci. Oni imaju nekoliko aplikacija ui oko kuće. U većini slučajeva, Epsom soli koristi se posvetili home lijekova za kozmetičke ozdravljenje.
Koristi Epsom soli
Za Opuštajuća kupka, možda, jedan od najpopularnijih Epsom solima koristi povezana s kupanja, obično poznata kao Epsom soli kupku. Dodavanje samo 2 šalice soli topla voda za kupanje i namakanje 10 minuta barem jednom tjedno jednom, ublažava bolove u tijelu, uganuća, oteklina i također omekšava grubu kožu. Da, kupka Epsom soli prednosti su mnoge.
For sjajan Hair, sušilo uređaj je opet jedan od važnih prednosti Epsom soli. Pomiješajte jednake dijelove od soli i regenerator i topla smjesu oko 15 minuta. Neka to ohladi malo i zatim primijenite pomiješati kroz skalp do kraja. Dajte ga čekati 15 minuta prije nego što ga ispiranje s toplom vodom. Ova metoda daje prirodni sjaj na svoju kosu. Također, možete dobiti osloboditi od ulja iz vaše kose koristeći mješavinu Epsom soli (8 žlice.) I šampon (½ šalice).
Za Glatke Zdrava Koža; koristi za Epsom soli kao prirodni kože exfoliant, proizvesti mjerljiv rezultate. Posipati nekim eterično ulje na sol i primijeniti za vašu kožu. Alternativno, vi svibanj također trljati soli izravno vašu kožu i temeljito isperite mlakom vodom. Kože će biti glatka i svilenkast na dodir. Također, prije krevet vremena, možete napraviti miješati soli (½ TSP.) S vašim redovne čišćenja vrhnje i masaža kožu. Nemojte zaboraviti isperite vodom nakon što su učinili. Mješavina soli i joda (3 kapi), kada se dodaju kipuće vode, čini za veliku lijek za crne glave. Znati o koristeći Epsom soli za acne. Korištenje Epsom soli za infekcije kože nije poznat za mnoge. Even i rane posjekotine mogu tretirati namakanjem utjecati područje na Epsom solju rješenje.
Za noge i Nails; Epsom soli koristi također su poznati liječiti stanje sportaša stopala. Dodajte 2 žlice soli u toplu vodu i potopiti noga dok voda postaje hladno. Dodati neki više toplom vodom i potopiti opet. Soli će eliminirati gljive i osloboditi nelagode u stopalima. This soli je također učinkovit home pravni lijek za problem noktiju gljiva. Nalijevanje stopala u toploj vodi koja sadrži neki sol ubrzava oporavak. Osim liječenja gljiva, sol bi također dobili osloboditi noge miris.
Za zatvor Relief; Zatim dolaze Epsom soli koristi za bave problem zatvor. 2 ili 3 kašičice soli u šalicu vode, pomagala u olakšavanja zatvor. Laksativ sol Epsom također može pomoći osloboditi opstipacija. Epsom soli raditi kao laksativ kroz proces hyperosmosis, pri čemu izlučivanje je lako. Epsom soli može se koristiti za čišćenje debelog crijeva. Evo informacija o Epsom soli očistiti.
Uporabe postrojenja i travnjak skrb; Možete koristiti Epsom soli kao gnojiva. One su korisne za biljke, povrća i cvijeća. Na tom imajte na umu, pogledajte na koristi i dobrobiti Epsom soli za ruže. Tjedni korištenje Epsom soli pogodnosti rast biljaka. Evo informacija o korištenju Epsom soli za rajčice postrojenja. Dodavanjem Epsom soli na vaš travnjak, ti ​​si dodajući više magnezija i željeza. Dodajte samo 2 tbsp. of soli oko 1 galon vode i širiti ga preko travnjaka. Nakon toga, sprej običnom vodom. Rezultat? Greener trave!
For Deratizacija, poprskajte malo soli u cjevčica zaraženih mjesta i spriječiti njihov ulazak. Ako ste uznemiri by rakuni, tada posuti velikodušnu iznos Epsom soli oko kante. Koja pomaže.
Za čišćenje; Mješavina sol i tekući jelo deterdžent pomaže u čišćenje prljavim mrlje na pločice kupaonica. I ne samo to, Epsom soli može se koristiti kao ručno pranje kao dobro. Pomiješajte sol s baby uljem i stavite pored sudopera. Gledat kako isti agent može koristiti za čišćenje različite stvari; s deterdžent, za kupaonicu čišćenje; s baby uljem za čišćenje ruke.
To su neki brzi Epsom soli koristi vam svibanj koristi od. Postoji mnogo ostalih medicinskih koristi od Epsom soli, koje ste svibanj biti zainteresirani gledajući. Raznovrstan Epsom soli koristi možda ste iznenađeni, ako nisu bili svjesni njih prije čitanja ovaj članak. Ali sada ih zna za sigurno. Tako ih pribilježiti i napraviti popis stvari koje možete riješiti koristeći samo Epsom soli!

No comments:

Post a Comment