Monday 12 September 2011

Smirivanje Boje

Zašto trebamo smirivanje boje oko nas? Jer mi treba neko mjesto, gdje možemo opustiti, pobjeći od svih stres koji se stalno hounding naš život i dopustimo da nas neki duševni mir. Stres je sada neizbježan dio naših života, jesmo li stari ili mladi. Stoga je idealan za smirivanje boje u okruženju ćemo provesti najveći dio naše vrijeme rezervirati za djecu, škola će osigurati smirivanje boje za učionice, a za nas radi puno, naši poslodavci treba pružiti umirujuće boje za ureda. Prisutnost takve umirujuće boje ima skoro terapeutski učinak na um i pomaže nositi sa stresom u bolji način. Za razumijevanje vrste smirivanja boja bismo trebali uključiti u našoj okolini i korist od svojih navedenih učinak, predstavljen ovdje je vodič o različitim smirujuća boja vam odabir.
Izbor boja Smirivanje
Po osnove psihologije boja, svih onih boja koje se kvalificiraju kao kul boja će biti dio umirujućim bojama. Ponekad, za opuštanje i umirujuce učinak, neke tople boje također bi se kvalificirao kao smirujuća boja. Razumjeti ovaj bolji, učinak svaka boja koje se mogu koristiti u području unutarnjih poslova slika je objašnjeno u nastavku.
Blue; Blue oduvijek bio boju smirenost i spokoj. To je uvijek bio identificiran s umirujuće djelovanje mora i smirujući učinak na nebo. Boja plava ima ljekoviti učinak na um i tijelo, i ima sposobnost da potiču spavanje, što je razlog zašto je željena boja u rehabilitacionim centrima i bolnicama. Također je pronađena na niže razine krvnog tlaka. Međutim, ne morate držati na umu da kada se odlučite za plavu svoju sobu ili ured. Hladu plavog ste izabrali će pobuditi slične osjećaje. Na primjer, svijetlo plave boje je vjerojatno da će mirno osjetila, već tamnije plave može činiti overwhelming. Također, previse plava u određenoj prostoriji će dati hladno osjećaj, a ne onaj koji je opuštajuće i utješno. Da biste koristili plava kao jedan od smirivanja boje za spavaće sobe, kombinirati ih s tamnije plave boje, kako bi se postigla učinak balansiranje. Break monotoniju dodavanjem crtica žutog, ili bijele u obliku pribor ili presvlake. Plava boja je također prikladna kao jedan od boja ureda boje, kada se koriste u navedenim način, ali uz znatnu količinu druge boje.
Violet, boja ljubičasta, stvorio se spaja crvene i plave boje, sadrži svojstva oba impulzivnost i predajom. Boja ljubičasta je oduvijek bila povezana s čarobnim i mistične elemente, te je utvrđeno da predstavljaju želje i intimu. Dakle, čini idealnim smirujuća boja za spavaću sobu. Sa svojih sposobnosti zamućenja misli, to možda neće biti pogodno za ured. S druge strane, kada je u kombinaciji s tamnije ljubičasta, pa čak i tinges plave i zelene, ljubičasta bi jedna velika baza kao smirujuća boja za dnevni boravak sheme boja.
Zelena, Zelena, ne samo simbolizira bogatstvo prirode, ali i financijske rast. Ova boja je poznato da ugodi osjetilima, a drugi izabrani boje biti uključeni u okruženju onih koji prolaze kroz liječenje uma i tijela. Osim toga, bogata zelena boja ima sposobnost za energiju tijela na način koji nije stresno. Tako, zelene boje boje osigurati dovoljnu količinu komfora i energije, te je uravnotežena boje u sebi, koji će se koristiti za spavaću sobu, dnevni boravak, ured ili učionicu.
Žuta, iako toplu boju, pravo nijansa žute ima sposobnost da se opustite osjetila i izazvati radostan i optimističan stanje uma. Žuta je oduvijek bila povezana s vedrinu, radost i smijeh. Ona također ima sposobnost poboljšati kreativnost. Dakle, kada se koristi u uredu postava, toni žute granici prema dosadno zlato su savršeni da izvedeš najbolje u zaposlenika. Čak iu učionici, te boje su savršeni da bi djecu u svom elementu. Razlog je uključena kao jedan od umirujuće boje je jer ima sposobnost da se prisjetimo tih osjećaja, bez neodoljiv osoba koji žive u tom okolišu. Kao takav, ne induciraju stres, nego smanjuje i pomaže kod racionalnog razmišljanja i kreativne misli proces.
Breskve, naranče Dok sam je vitalno hlada, svjetliji tonovi ovu boju, imaju sličan učinak na um, baš kao i žuta. Naravno, svijetlo narančaste će se pogoršati stres, ali blaže tonove ovog shade su bolji izbor za opuštanje boje i rade dobro za bilo koju vrstu okruženja.
Bijele, a većina neutralnih boja od svega, bijeli ima mogućnost da se lijepo, sve oko njega. To je definitivno najviše umirujuće boje, jer daje osjećaj prostora, da se osjećamo kada smo bez svladavanja negativnih emocija. Kada se koristi u pravo iznos, kao osnovnu boju, zajedno s bilo kojim od gore navedenih umirujućim bojama, bijela zapravo radi kako bi se poboljšala učinci svih tih boja. Naravno, kada se koristi u većim količinama to nastoji generirati hladan osjećaj i stvara osjećaj nelagode.
Za više informacija o utjecaju boja na um, pogledajte na sobnoj boje i raspoloženja i soba boje i što oni znače.
Da bi se ostvarila željeni učinak tih smirivanje boja, koristiti ih u pravo iznos. Možete reći kakav efekt boje ima na vas, kad uđeš u sobu koja je obojana u toj boji. Čak i najblažu boju, kada je overused je neodoljiv i čini više zla nego dobra. Kao takva, kombiniraju ove boje zajedno i ravnotežu u skladu s vašim osobnim preferencama i vaše stanje uma.

No comments:

Post a Comment