Wednesday 28 September 2011

Stroj za pranje rublja neće Spin

Život bez radnog stroj za pranje rublja može biti teška! Jedno od najčešćih problema je stroj za pranje rublja svoje čvrst odbijanje da spin. Postoji mnogo razloga zbog kojih stroj za pranje rublja ne spin. Uvijek možete odabrati da se ignorira i nadamo se da stroj će se popraviti i početi predenje na vlastitu! Nakon što iscrpiti zalihe upotrebljive odjeće i 'je potrebno oprati odjeću držati piling gore, u nekom trenutku, vi svibanj morati dati svoj vjerovanje u čuda i sići figuring out zašto stroj za pranje rublja neće spin! Na ovaj članak, ja razgovarali stroj za pranje rublja ispravljanje grešaka s posebnim osvrtom na slučaj stroj za pranje rublja ne bude u mogućnosti da spin.
Svaki aparat uključujući i stroj za pranje rublja ima određenih problema koje možete riješiti sami, dok postoje neki koji su najbolje lijevo za popravak iskusan čovjek. Ako je Vaš stroj za pranje rublja neće okretati brzo ili neće okretati na sve, postoje načini na koje možete voditi brigu o problemu na svoju vlastitu, ako to nije vrlo duboko ukorijenjena. Neophodno je da vas perilice priručnik ruci, što je obično dobivate od strane proizvođača. Razumijevanje osnovnih radnih od stroj za pranje rublja će biti korisna. Neka nam vidjeti kako možete riješiti problem stroj za pranje rublja ne radi centrifuga, u sljedećem dijelu.
Stroj za pranje rublja Rješavanje problema: U slučaju da ne će se vrtjeti
Kao što sam rekao prije, postoje mnogi razlozi zašto stroj za pranje rublja neće spin ili odvod. Figuring out uzroke treba malo detektivski rad na Vašoj strani. Počnimo s najjednostavnijim uzrocima i postupno prijeći na složenijim. Prije nego što smo ići naprijed neka mi popis alata i ostalih materijala koji bi mogli zahtijevati poduzimanje dok perilica rublja popravak. Evo što će vam trebati:; višenamjenski mjerni instrument, Ključevi, odvijač, kantu ili kontejner s jedne Mop, Stroj za pranje rublja popravak priručniku, Prije nego što idete naprijed, isključite stroj i isključite ga. Ovdje sam popis mogućih uzroka zašto stroj za pranje rublja neće zavrtiti, uz rješenja problema.
Stroj za pranje rublja poklopac ispravno zatvoren; za pranje rublja neće spin if poklopac nije ispravno zatvoren. Naznaka da je poklopac zatvoren osigurava poklopac prekidača koji dobiva zatvorene kad zatvori poklopac. Uvijek postoji klik zvuk koji označava zatvaranje prekidača. U slučaju da ne čujete klik zvuk, prebacite se ne može raditi, a time se stroj ne smije se vrti zbog toga. U tom slučaju, uzimajući poklopac prekidač zamijenjen će riješiti problem.
Stroj za pranje rublja Odvodni Problemi, stroj za pranje rublja ne spin, ako voda nije ispuštena pravilno u svakom pranja. Provjerite crijevo za odvod začepljenja ili Kinks. Ako je kinks, to razmrsiti a ako je začepljen, očistite ga. Pobrinite se da imate kantu i grimase u pripravnosti, dok radite tako, jer voda može prosuti iz cijevi čim ste ga ukloniti. Vi svibanj morati koristiti odvijači za uklanjanje crijevo. If zastoja u Centrifuga zbog začepljenje, čišćenje crijeva će obaviti trik i stroj će se vratiti na posao odmah.
Problemi s perilicom za rublje pojas, još jedan od razloga koji svibanj uzrokovati da se zaustavi stroj za pranje rublja predenje ili spin sporije je slomljen ili labav remen. Koristeći odvijač otvaraju stražnjoj stroja i provjeriti stanje pogonskog remena. Ako je njegova slack, pronađite stezni vijak i učvrstiti pomoću ključeva. Ako je to razbije, onda zamjena će se pobrinuti za problem. Ukoliko ne možete to učiniti na svoju vlastitu, poziv čovjeka popravak.
Stroj za pranje rublja Pumpa Problemi, problemi sa strojem crpka može biti razlog zašto se vaš stroj za pranje rublja neće spin. Locirajte pumpa uklanjanjem stražnje ploče i pregledati pumpu. Provjerite je li to je dobivanje energije korištenjem digitalni multimetar i postavljanjem njegove dugme za provjeru napon. Uklonite pumpu i očistite ga. Ako radi, nakon čišćenja, vaš stroj treba započeti rad. Vi svibanj morati pozvati popravak čovjeka zamijeniti pumpu u slučaju da je nepopravljiv.
Pročitajte više na:; Kako Stroj za pranje rublja rad, to učiniti sami (DIY) Stroj za pranje rublja popravak, kako to škripac Stroj za pranje rublja, čak i nakon provjere svih ovih razloga, stroj ne radi, njegov put naziva popravak Čovjek ionako i dobiti posao ispunjavanja. Hopefully, te popravak upute će promijeniti "stroj za pranje rublja neće spin 'status i dovedi ga natrag u svoj vrti načina. Ona pomaže ako znate ove jednostavne perilica tehnika stroj popravak, kao i oni uštedjeti vrijeme i novac!

No comments:

Post a Comment