Saturday 3 September 2011

Debele obrve - Kako to Škripac Debeli obrve

Stil i gubitka za žene je najteži dio razumjeti. Dok neki su očajni učiti savjete o tome kako da biste dobili debele obrve, drugi paziti na stanjivanje obrva upute. Iako vrlo tanki eyebrows ne odgovaraju svi, guste obrve izgledaju glamurozno samo na neke ljude. Istina je da dobro njegovan obrva atraktivan okvir oči i poboljšati cjelokupno izgled lica. Dakle, to je do vas da se odlučite koji oblik obrva nadopunjuje vaše osobine i osobnost.
Oblik obrve napraviti cijeli mnogo razlika u zasjenjivanja oblika lica. Recimo na primjer, lučni obrve su savršeni za okruglo lice, dok ravno obrve ide dobro s dugim lice. U oba slučaja, pravilno oblikovan obrva pomoći u laskavu lice vrste i značajke. Dok dolazi do trikove o tome kako to škripac guste obrve, balansiranje je osnovni faktor. Žene koje imaju guste kose izgleda zapanjujuće s debelim obrve, a one s osjetljivim mogućnosti bi trebao ići za tanke obrve. Znati više o oblikovanju obrva savjete.
Kako to Škripac Debeli obrve?
Check out najnovije trendove mode i primijetit ćete neke od hollywoodskih glumica flaunting debljine, lagano oblika obrve. Uistinu, zdrav obrve izgledaju sjajno na Megan Fox, a Camilla Belle Jennifer Connelly. Ali, ne zanositi gledajući slavne osobe s debelim obrvama. Zapamtite oblikovanje obrva obrve i uklanjanja dlaka u potpunosti ovisi o osobne atribute. Ukratko, analizirati svoje značajke unaprijed, dok ih oblikovanje, tek onda ćete dobiti najbolje izgleda obrva za vaše lice tipa. Objašnjeno u nastavku su neke od korisnih smjernica o tome kako oblikovati obrve debele:
Ako popravljajući obrva na vlastiti po prvi put, ne preuzeti rizik pogoršanja oblika. Umjesto ići u salon i dobiti učinio profesionalni. Početni obrva oblikovanje je najvažnije, i na temelju toga možete tanka neželjenih dlaka rast. Imajte na umu da ponovno rasti obrve nije tako lako. Zapravo, bit će potrebno puno vremena da biste dobili zdrav obrve. Dakle, da se na sigurnije strane, spustiti pinceta i posjetiti salon.
U slučaju da služe za oblikovanje obrve, onda možete nastaviti s pričvršćivanje debelim obrvama. Budite sigurni, dok tweezing obrva i nikad consider nad njima stanjivanje. Za sve, uklanjanje obrve i oblikovanje do umjereno tanke veličina je savršena opcija kako bi se izbjegle buduće žali. Kojim slučajem, vi ne sviđa oblik obrve, ćete dobiti opciju ga ispravljanje strane salon stručnjak. Znati više o tome kako iščupati obrve.
Kao pripremni korak za pričvršćivanje čupavim obrvama na svoju ruku, oprati lice ispravno s toplom vodom. Provjerite jeste li uklonili šminka za obrve (ako postoji). Kako bi se osiguralo jednostavno i manje bolno tweezing, možete iverak vruće peškirić preko obrva područje. To će pomoći u otvaranju pore. Ovisno o vašem trenutnom obrve oblika i veličina, odlučiti koji dio trebate ukloniti i koji dio trebate zadržati.
Lagano držite kože iznad obrva s Vaše lijeve strane i početi čupanje obrva uz pomoć pincete. Obrve koje se protežu od suzu propusta u vanjskom kutu oka pogled divan. Shodno tome, ne bi trebalo smetati duljinu vaših obrva. Korištenje obrva četkom, izglađuju svoje novo obliku obrva i provjerite čelo linije. Nakon što su učinili s njima oblikovanje, nanesite malu količinu gela za kosu popraviti obrve. Znati više o tome kako tweeze obrve.
Uz ovaj informaciju o utvrđivanju guste obrve, nadam se da ste shvatili o tanke obrve guste obrve vs. Iako oni nisu prva stvar koju treba pogledati, održavanje i oblika, pravilno njegovan obrva je način da se definiraju tvoj stil izjavu promatračima. Oni bi se ravnoteža svoje značajke, što vam izgledati mlađe i atraktivne. Kod bilo zabune, a odlučujući obrve oblika i veličina, uzeti savjet od stručne ljepote. On / ona će vam preporučiti odgovarajuće obrve na temelju vaše lice strukturi i značajke.

No comments:

Post a Comment