Wednesday 7 September 2011

Popravak izgreben kože

Koža je materijal koji se koriste u brojnim stavkama. To je jedinstveni šarm koji čini predmeti napravljeni od njega ističu iz gomile. Bilo da je kožni namještaj, krajnji dio home dekor koji pojačava interijere ili kožnu torbu da završi vaše odjeće, njegov izgled je unmatchable toga bilo kojeg drugog materijala. Ali vaše omiljene kožnu slučajno može dobiti izgreben! Što učiniti u takvim slučajevima? Pa, ne možete ignorirati kao što to može oštetiti čitav izgled kauča. Ignoriranje ispočetka dalje može dovesti do proširenja iste, pa je neophodno obnoviti izgreben kože na vrijeme. Evo nekoliko jednostavnih načina popravak izgreben kože, koji možete isprobati kod kuće.
Škripac počešao kožni namještaj, prije početka rada na popravak izgreben kože, to je najbolje ispitati cijeli komad i provjeriti ako ima bilo koji više ogrebotina.
Za manje ogrebotine, Orange ulje, jedan je od osnovnih ulja koja se mogu koristiti za popravak izgreben kože. Sve što trebate učiniti je uzeti naranče ulje na meku tkaninu i primijeniti ga na ogrebotine. Neka ga potopiti nekoliko minuta i obrišite čistom mekom krpom. Na isti način možete koristiti maslinovo ulje za kožu suza popravak. Nanesite ga u isti način, a popravak izgreben kože u par minuta. Možete koristiti te lijekova za kožu namještaj popravak u slučaju da ima manje ogrebotinama. Evo više o tome kako popraviti kože predmeta.
Za velike ogrebotine, poduzmite sljedeće materijale i početi raditi na taj komad kože za savršenu popravak ogrebotina. Čisto meke krpe, finim brusnim papirom, alkohol, colorant, spužva, kist i brtvilo. Colorant treba biti izabrani tako da se podudaraju s postojećim kože boje. Evo postupka za popravak izgreben koža savršeno. , Očistite područje oko nule ispravno. Uzmi finim brusnim papirom i utrljajte preko ovog ispočetka i okolice. Ovaj korak će nestati boju ovom području, ali ne morate se brinuti, mi ćemo raditi na njoj kasnije. ; Koristite meku krpu, to navlažite s rubbing alkohola i utrljajte preko brušeno površine. ; Pokrenite postupak primjene colorant iznad nule. Uzmi to na spužvu i to mrlja na ogrebotine u obliku tankog sloja. Pobrinite se pokriva otvoreni kože koji je vidljiv unutar nule kao dobro. , Kada se to suši off, primjenjuju se sljedeći sloj iste colorant koristeći airbrush. Airbrushing će vam pomoći da dobro pomiješati sa susjednim tkanina. Pustiti da se osuši i nanesite još jedan sloj ako je potrebno. , A sada ovdje je važan korak cijele vježbe. Primijenite brtvilo preko popraviti kože. Većina brtvila će imati upute za uporabu pisane preko njega. Najbolje ih je pratiti kako bi dobili pravo zaštitni sloj preko oštećene komad. ; Pročitajte više na popravak Koža:; kožne presvlake za popravak; koža Kauč za popravak, kožni kauč za popravak: "Ovo su bili nekoliko načina za popravak izgreben kože. Iako možete koristiti za popravak manjih ili duge ogrebotine, za one velike, duboke ogrebotine, ovdje je pametna ideja. Dobio dodatni komad kože? Svibanj se da je od svog starog torbicu ili vrećicu što odgovara boji vašeg kauča. Također možete dobiti takve komada u obrtu trgovinama as well. Tako se jedan takav podudaranje komad, veći od nule i popravak izgreben duboko kože. it Stitch nad kože stavku za pokriće ispočetka. Za one stilski kožni vrećice ili torbice, možete se odlučiti za razliku od boje kože komadu, a bod ga dati trendovski izgled uz popravljanje ogrebotina. Također možete staviti veliki vidljive uboda da bi ga više ljubitelj. Nakon redovite njege kože namještaj pomoći će zadržati elegantan izgled svih kože koristite.

No comments:

Post a Comment