Friday 16 September 2011

Kišni Dan Aktivnosti za Parovi

Kažu, veliki parovi mogu vrijeme sve oluje, pa malo kiša neće umanjiti njihove duhove. Za neke parove, kada je kiša the oblacima ne samo Zavaljat vodu, ali oni donijeti malo kapi romantike. Hollywood također ima kapitaliziraju na kišni dan romance pokazujući parovi ljubakanje na kiši, slika Spiderman ljubakanje Mary Jane u kiši dok visi naglavce je legendarna. Iako se ne preporuča iz sigurnosnih razloga, postoje mnoge druge kišni dan aktivnosti za parove koje možete učiniti kako bi se okupirana. Nemojte neka kiše bude plijen sport, zabavite, upuštati i misliti iz kutije uzeti vaš odnos na sljedeću razinu.
Unutarnja Aktivnosti za parove
Ako ne željeli venture out na kišni dan nemojte očajavati. Postoji nekoliko tiho romantične stvari koje mogu učiniti u zatvorenom prostoru, da se zabavite. Kišni dan aktivnosti za parove when nosile gore u zatvorenom prostoru, s malo mašte, mogu biti vrlo uzbudljivo i romantična.
Board Games: U veliku tradiciju zatvoreni zabave, neke igre na ploči zaista vam može pomoći da prođe vrijeme i pomoći vam da se spojite s vašim unutarnjim djetetom. Izazovite vaše i Vašim partnerima intelekt uz partiju šah, ako želite biti avanturistički kladiti neki hard zarađeni novac na svoje vještine i vidi igru ​​idite na sljedeću razinu. Monopol također mogu dobiti vrlo zanimljive preko neke vruće kave i čokolade kuhanje dok slušate kapi kiše u pozadini. Nosite šešire i razmišljanja testiranje vašeg vokabulara s igra scrabble. Da bi to zanimljivo dopustiti korištenje prokletstvo riječi. Jedan od najzanimljivijih kišni dan igre za odrasle, ako želite zagrijati stvari, jest izazov vaš partner za igru ​​strip poker.
Filmovi: A odličan način da se opustite, da je gledati film zajedno. Odaberite film kojem ćete uživati ​​zajedno. Post romantične filmova činiti učiniti trik za većinu parove s njihovim dirljiv dijaloge i osjećaj modne dugog gone ere. Popcorn i vina trebao obaviti izigrati od vas postavku u pravo skup uma. Možete također odlučiti za romantičnu komediju. Uostalom, kažu smijeh je najbolji lijek. Neki parovi također su poznati kao ljubitelji horor filmova u svaki drugi grba, i tako dobiti svoju kolekciju van i doživljavaju neke zimice ići dolje vaše kralježnice s grmljavinom i kišom u pozadini.
Čišćenje: Doing chore oko kuće zajedno mogu krivotvoriti neke duboke obveznice između parova prema nekim odnos savjetnike. Ako imate neki tijeku pranja, odnosno potkrovlju je postala neuredna, čišćenje mogu biti jedan od vaših, parovi kišni dan aktivnosti koje treba zapamtiti. Uglavnom, čišćenje na većini naroda popis stvari koje treba učiniti na kišni dan i to može biti jedna od zabavnih stvari za napraviti kada ste dosadno kod kuće.
Vanjski Aktivnosti za parove
Ako vi i vaš partner imate nesalomljiv duh i željeli venture out čak i ako pada kiša, postoji mnogo kišni dan aktivnosti za parove Vas očekuje. Ako mislite da malo kiše nikada povrijediti nikoga postoje neke vrlo romantične stvari koje možete učiniti kao dio svoje aktivnosti na otvorenom.
Dancing: Uputite se u klub gdje je vaš omiljeni DJ igra i ples melodija neke hipnotizerski glazbe. 'Silaženje clubbing' je postao jedan od najvažnijih napisan, poruke o statusu mnoge socijalne umrežavanje sučelja, pa zašto bi vam biti ostavljeni, kiša ili bez kiše imaju loptu.
Igre: Okrugli bazena s Juke Box svira tvoj omiljeni melodija u backdrop može biti vrlo ugodna. uključiti ga u svoj popis stvari koje treba učiniti s prijateljima na kišni dan, a ako niste u stolne igre pokušati kuglanje sa svojim prijateljima. Igra pikado i piva na vašem lokalnom pubu također može živnuti vaš duh, samo provjerite imate imenovanog vozač prije nego što pustiti kosu labav.
Jedan od najromantičnijih kišni dan aktivnosti za parove ide za dugo voziti i parkirati na mjesto s pogledom. Odabrati nekoliko odlučite da hodaju na ulici, ruku pod ruku pod jedan kišobran, kažu uzbuđenje biti tako blizu, a kiša ne uzimajući mokro je sjećanje njegovati.

No comments:

Post a Comment