Friday 16 September 2011

Ravnu kosu Perm

Žene s kovrčavom kosa su zavidni svake žene s ravnom kosom, da ih prolazi. U istom zadatku, da se odluče za razne hair ravnanje tehnike. Jedan od takvih popularnih hair ravnanje tehnike je hair perming, koji je bio tamo od godine. Perming kosu ravno uključuje oštar hair rješenja, koje nisu daleko od kose štetnih Perm proizvoda koji su korišteni u prošlosti. Tu su i razne manje štetne perm tehnike koje se mogu koristiti da biste dobili ravnu kosu perm. Sljedeći članak se bavi jednom od takvih hair perming Tehnike koje možete koristiti da biste dobili permed ravnu kosu.
Ravnu kosu Perm Metoda
Hair ravnanje metode kao što su japanski jonski Hair ravnanje i Brazilac keratin tretmana su neke od najvažnijih slijedili tehnika izravnati kovrčava kosa. Možete koristiti proizvode perm kosu kose koja se ne boji liječi. Možete boje kose jednom su tretirana kemikalijama. Jednom kada dobijete permed ravnu kosu, onda je vrlo važno za vas da koristite ispravne proizvode za njegu kose e posebno su dizajnirani da se koristi na permed kosu. Važno je zapamtiti da Perm traje najmanje 3 do 5 mjeseci i stoga, budite oprezni prilikom odabira stila hair trajnu, jer je idući u biti s tobom za tu dugo. Osim boja tretirane kose, fine, oštećen, kovrčast i suhu kosu, kao i pretjerano kemijski tretirana kosa ne su dobro prilagođen za posao ravnu kosu Perm.
Kako da biste dobili permed ravnu kosu?
Većina ljudi može savjetovati vas naučiti trikove o tome kako perm kose kod kuće. Međutim, dopustite mi da vam kažem da perming hair ravno na kuće može biti lukav stvar u sebi. Da biste dobili posao učinio savršenstvo, trebate nekoliko osnovnih stvari na ruku, kako bi dobili posao ispunjavanja do savršenstva. Ne možete propustiti na odabiru najbolje ravno kit hair trajnu i druge bitne alate za njegu kose. Poput plastike isječke, ogledalo i češalj štakor rep, itd. Pa, tu su nekoliko savjeta za vas. , Prije svega, razmrsiti kosu sa širokim zubat češalj, a zatim ga podijeliti u četiri dijela uz pomoć češlja rep štakora. , A zatim početi s leđa dio glave i odjeljak van 1 inčnim hair hrpa. Pazite da ostatak kose je osiguran s plastičnim isječke. ; Sada, nanesite trajnu rješenje na korijene da kosa odjeljak. Pazite da počnete raditi, tako iu korijena do vrha smjera, a također se pobrinuti da se ne stavi na trajnu vaše vlasište. ; Ponovite isti postupak kroz svoje vlasište i završiti trajnu primjenu u najkraćem mogućem roku. Te isto tako trebate biti sigurni da ste se prijavili perm ravnomjerno kroz svoje kose. ; Prepusti taj ravno rješenje kose na kosu za iznos od vrijeme, što se spominje na paket od Perm Perm. Nakon toga, operite Perm s nježnim ispiranjem mlakom vodom. ; Morate oprati kosu opet neutrališe kose permed kose šampon koji obično je uključen u kompletu kosu Perm. Ovo je zadnji i najvažniji permed za njegu kose savjet za spremanje dlaka iz opora kemikalija koje se koriste u perms. , To je važno za vas da nosite zaštitne rukavice ruku kroz proces perming vaša kosa ravno. Konačno, ako niste sigurni da koristite ravnu kosu trajnu, onda je bolje da se to učinio profesionalni. Ona će vas koštati negdje između USD 150 do 1000 USD, ovisno o metodi koju se odlučiti za. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment