Monday 5 September 2011

Pupak Piercing Information

Piercing koji se nalazi u neposrednoj blizini pupka se zove piercing pupka. To se tretira kao vrstu površine piercing jer uključuje piercing stana površine kože, a ne režanj tkiva kao što je uho ušna školjka, usne ili nos. The standard pupak piercing involves the umetanje jednog curved barbell preko kože odmah ispod the pupak. Ako želite, možete nositi ukrasa na dvoručni uteg i ostavite ga da visjeti iznad pupka. Nema sumnje da je pupak piercing je popularan već dugi niz godina i još uvijek je jedna od stvari hir. U ovom članku vam daje neke osnovne pupak piercing informacija.
Piercing pupka Postupak
A pupak piercing je vrlo lako izvesti i ne uključuje mnoge komplikacije. Za dodavanje na ovu informaciju o pupak piercinga, to liječi više udobno u usporedbi s drugim oblicima tijela piercinga. Možete dobiti pupak piercing učinio bilo profesionalno ili po sebi. Postoji standardni postupak probosti pupka. The profesionalnog slijede standardni tehnici s malo ili više preinake. Možete slijediti standardnu ​​proceduru u udobnosti svog doma kako bi dobili svoj pupak probijen.
Kao i sve druge vrste pirsing, pupak piercing počinje čišćenje područja. Obično se kirurški pročišćavati se koristi za čišćenje pupka i kožu koja ga okružuje. Kada se područje je temeljito očistiti, uzeti kirurški tinte i olovke za obilježavanje dva boda. The točke mogu biti iznad, ispod, ili bilo s obje strane pupka. Dvije točke treba označiti točno gdje želite imati piercing.
Držite kožu pokrivajući označene točke napeta s uklještenje. Povucite pričvršćen koža malo daleko iz tijela. Ovaj korak bi trebalo biti učinjeno s pažnjom i briga kao proklizavanje kože će poremetiti položaj točke i piercing u cjelini. Kada su svi koraci su gore navedeni učinjeno kako treba, to je vrijeme za stvarni piercing. Uzmi sterilizirana igla i poravnajte ga se pod pravim kutom s stegnutim kože. Gurnite iglu kroz kožu. Osjećat ćete naglo intenzivan bol, ali pokušajte izdržati. Budite hrabri i stavite nakit u proboli kožu odmah. Ako je koža probušena krvarenje, obrišite krv off s pamuk loptu. Vi svibanj primjenjivati ​​antiseptik losion za zaštitu piercing od dobivanja zaražene.
Pupak Piercing aftercare
Pupak piercing može proizvesti iscjedak koja je ljepljiva-bijelo ili u off-bijelo u boji. Vi svibanj ustanovite da iscjedak dries gore i crusts preko piercing i na nakit. Problem iscjedak je sasvim normalno i općenito tamo u početku. Da biste spriječili stanje od poduzimanja ozbiljnih oblika, koje je potrebno poduzeti pravilnu njegu pupka piercing desno od jedan dan. Neke od sugestija o pupak piercing nepromjenljiv su dati u nastavku. ; Ne dirajte pupak piercing potrebe. , Ako morate dotaknuti ga, operite ruke i sa antiseptik sapuna. ; Ne nosite usku odjeću koje proizvode trenje u području pupka piercing. ; Ne nosite velike pojaseva, tijelo odijela i čarapa. ; Izbjegavajte spavanje na trbuhu jer to može iritirati piercing pupka. ; Uvijek nosite čistu odjeću jer će smanjiti šanse infekcije. ; Držite okolici čisto iz razloga što isti kao gore. ; Očistite pupka piercinga s antibakterijskim sapunom jedanput na dan. ; Uklonite sve koricom formacija, dok čišćenje pupka piercing. , Ne koristite alkohol ili peroksid za čišćenje pupka jer mogu isušiti kožu prisutna i izlagati infektivnim agensima. ; Operite pupak piercing s otopinom slane vode jednom dnevno, po mogućnosti pred vrijeme za spavanje. ; Izbjegavajte kupanje do pupka piercing liječi u potpunosti. ; Izbjegavajte radiš rigorozne fizičku aktivnost jer možete izazvati znojenje, koji sama svibanj povećati šanse infekcije. ; Pročitajte više na:; Pupak PIERCING infekcija; Zaraženi Pupak PIERCING, Double Pupak PIERCING; Osim bodova se spominju u ovom članku o "pupak piercinga informacije, trebali biste probati jesti zdravo. Zdrav i dobro uravnotežena dijeta će potaknuti vaše tijelo prirodnu sposobnost iscjeljivanja. To je, pak, će smanjiti pupak piercing vrijeme ozdravljenja. Koristi pupak piercing u sadašnjosti ovoj stranici informacije kad god želite da biste dobili Internet ispunjavanja.

No comments:

Post a Comment