Tuesday 13 September 2011

Kako postaviti Bricks

Jeste li mislili na vlasništvo ogradu oko svoje kuće? Ili ograde mail box? No, trošenje veliki iznos na tako malom stvar ne čini se dobra ideja za vas. Onda ne brinite na sve, što možete to učiniti sami. Da možete! No, sada morate biti misleći kako možete izgraditi ogradu kada ne znam kako da stave cigle. Pa, mi smo tu da vam pomoći s ovim. Dakle, Počnimo s osnovnom idejom zidanje tehnika i nekoliko savjeta kako izgraditi mali dio za sebe.
Materijal i alati Obavezna
Zgrada materijale i alate potrebne za početak zidanja treba se okupili na prvom mjestu. Ti će zahtijevati maltera, zidanje pijesak, opeka, wheelbarrow, šperploča maltera zajednice, izvor vode, lopata, lisičji rep četka, razina, malter motiku za miješanje, žlice i pokazujući alat ili mistrija. Donesite materijal prema potrebi. Pokušajte ne donose višak cementa kao što se može uhvatiti vlage, te će biti od koristi kada postane teško.
Kako postaviti Opeka?
Skupite sve materijale i alate potrebne u procesu na jednom mjestu gdje ćete morati pokrenuti sa zidarski što je, jednom kad počnete, ne možete prestati mjesto čak i za nekoliko minuta, to može dovesti do rasipanja materijala. Slijedeći su korake koje trebate slijediti dok polaganje opeka. ; Mjesto gdje ćete početi trebaju imati pravilan baza. Ako nema odgovarajuće baze zatim trebate popraviti prvi. ; Ulijte betonskih temelja i razini. Pokušajte imati običan ploča, ali ne i završio jednom. Ostavite ga malo grub tako da se može držati cigle učinkovito. Pogledajte vrste betona za detaljne informacije. ; Napravite raspored zida ili poštanski sandučić koji se pokušavate učiniti. Ona će vas voditi kada će biti to što će vam pomoći da ispravi pogrešku u pravo vrijeme. , Mjesto malter odbora na redovnoj intervala potrebnih mjesto, tako da možete lako koristiti maltera na mjestu na kojem radite, bez gubit vrijeme. , Napraviti mješavinu zidane pijeska i cementa u wheelbarrow. Za veće projekte poput izgradnje kuće, morate imati cementa mikser da se miješaju materijal. ; Stavite ovu smjesu na, ali zidarska daska ne zaboravite na mokro odbora prije stavljanja smjese na njega, jer suho odbor će upiti vlagu iz smjese i da će ga otvrdne. ; Sada stavite debeli sloj od oko 1 centimetar širi 4 do 6 inča širok s gleterom. Stavite ciglu na vrhu, a zatim taknite malo uz pomoć svojih lopatica ručkom. Izrežite višak malter iskakanje iz strane cigle s obzirom na pritisak. Nastaviti postupak s 6-8 cigle i pripremiti pravilnu liniju. ; Nakon završenog prvog tečaja, početak drugog naravno. Stavite sloj ili mort na prvi tečaj, a zatim stavite ciglu između spoju opeke u prvom naravno. To će vam dati snagu za gradnju. Izrežite opeke za dovršetak zid na razmjeran način ako je potrebno. ; Imajte na mjerenje razine tečaja uz pomoć duha ili tesarski razini. , Nastaviti s procesom do dovršetka potrebnih struktura. Također možete se odnose na cigle izglede za bolje dizajne u kući izgradnji. ; Koristite mistrija čime bi se olakšao malter na cigle zajednički u svakom sloju. , A sada protrljati cigle sa lisičji rep četkicom koja će ukloniti višak žbuke s lica cigle. ; Sada ostavite da se osuši. Dnevni kapljice vode na konstruiran komad za nekoliko dana kako bi se dodati više snage na njega. , Sada kada ste jedan od najlakših opeke instalacijska metoda ti bi definitivno dobili odgovor kako postaviti cigle. Također možete proći kako izgraditi zid od opeke i cigle kako izgraditi korake za uzimanje gradnje na sljedeći korak. Dakle, samo pokupiti svoj alat, donijeti svoj materijal i početi sa svojim vlastitim komad gradnje. Uostalom, što mi pripremamo naše vlastite ruke su u neposrednoj blizini naše srce.

No comments:

Post a Comment