Sunday 11 September 2011

Business casual odjeća za muškarce

Formalni dress code široko je zamijenjen s pametnim poslovnim casual odjeće. Ovaj tip odijevanja odiše dojmom profesionalnosti, dok još uvijek pruža utjehu nosilac. Whopping 42% američkih radnika je obučen u poslovni casual odjeće. Jedini problem s ovim dress code je da ne postoji ujednačenost u tumačenju. To često znači različite stvari za različite ljude. Jer, njegovo značenje je otvorena za interpretaciju, morat ćete whack vaš mozak da se s odgovarajuće odjeće. Mi smo dokazuju neke savjete o tome što je poslovni casual odjeće za muškarce pojednostaviti svoj posao.
Što je Business casual odjeća za muškarce
Kao što je spomenuto gore, poslovni casual za muškarce može se tumačiti na više načina. Za neke organizacije, to samo može značiti formalne odjeće bez kravate, a neki čak može dopustiti golf majicu i khakis kao poslovni profesionalni odjeće za muškarce. Dakle, to će biti mudar učiniti malo istraživanja o kulturi vas se očekuje da rade u. Creative radna mjesta promovirati casual odjeći što pomaže rad u opuštenoj atmosferi. Na takvim mjestima, poslovni casual odjeće koja približava casual odjeće je prihvatljivo. Ipak, ne očekuje da nose ripped jeans, vaš omiljeni nogometni T-shirt i tenisice. Jedan golf košulje uredno prešanih i tucked u sa kaki hlače ili drugim hlače s kožnim remenom i obuća je odgovarajući poslovni casual odjeće u kreativnom industriji.
Velikih organizacija ili tvrtki koje se bave usluga korisnicima može imati stroge pravilima o tome što je prihvatljivo a što nije. Evo, poslovni casual odijevanja ima sasvim drugo značenje, kao i naglasak je više na 'posao' dio. Poslovni formalne odjeće za ljude koja uključuje haljina majicu ili jaknu sport formalne hlače prikladno u takvim organizacijama. Izjednačenost može biti dodatak, ovisno o politici poduzeća. To se obično ne preporuča se ići za pola rukava košulja, čak iu vruće i vlažno vrijeme. Osim, jedan poslovni casual odjeće za muškarce intervju neznatno razlikuje od uobičajene poslovne odjeće. Ovdje vas se očekuje da haljina malo više formalno nego što bi inače. Opet, puno će ovisiti o poziciji za koju se prijavljujete. Bez obzira na spomenuti poslovni casual odjeće, te bi trebao prerušiti se formalno, ako imate sve važne sastanke na rasporedu za taj dan.
Business casual odjeća za muškarce: Što nositi
Tie; kravata uvijek nije nužna. Ako događaja zahtijeva poslovni casual odjeće i ti si sigurni je li kravatu je potrebno ili ne, uvijek možete nositi jednom u džepu. Ako svi drugi u slučaju da je nosi, možete diskretno možete nositi tvoj.
Košulja; Klasični Oxford ili puni rukava solidnu obojena majica je najprikladniji kao dio poslovne casual odjeće. Plain shirt je bilo bolje nego s uzorkom jedan, iako ste svibanj ići za tanke pruge. Pastelnim tonovima poput krem, bež, baby plava su idealni.
Hlače, khakis ili hlače da stane dobro su prihvatljivi. Formalna hlačama mornarici ili ugljen crno treba nositi kada je prigodom je nešto više formalni. Corduroys, chinos također su prihvatljivi u pojedinim tvrtkama.
Cipele, tenisice, sportaš cipele, mokasinke smo veliki no-no čak i ako ste dressing malo na casual strani. Kožne cipele, po mogućnosti one s čipkom su idealni, iako ste svibanj također povremeno nositi korak-ins. Nosite mid-tele duljine čarape u nijansama mornarice, siva ili crna.
Nakit; Možete učiniti daleko s pljuska linkovi i kravatu igle, dok preljev gore za poslovni casual okruženju. Nosite no osim nakit za tradicionalni, klasični gledati! No funky naušnice ili upadljiv sportski satovi trebao postati dio vašeg poslovanja casual odjeće.
Dotjerivanje; Business casual odjeće nema mjesta za scruffy, otrcana izgled. Uvijek željeza svoju odjeću i poljski cipele. Dlake na licu, ako ih nosite, treba uredno obrubljen. Iako, to ne štetu miris dobro, provjerite je li vaše Köln ili parfema nije vrlo jaka.
Ako niste sigurni o tome što se smatra pravilan poslovni casual odjeće, zatim možda i pitajte HR odjel u vezi s politikom tvrtke. U svakom slučaju, bolje je griješiti na strani preutopljavati nego biti pod odjeveni.

No comments:

Post a Comment