Tuesday 6 September 2011

Biciklizam Cipele za široka stopala

Biciklizam je jedna od najboljih vježbi. To je također jeftin i ljudi svih dobnih skupina mogu uživati ​​u koristima vježbe bicikla. Ona radi cijelo tijelo i dobar je za toniranje, jačanje i dobivanje mišića. Također opeklina puno kalorija usporedno s manje napora. Međutim, uzimajući sve prednosti biciklizam, dok izbjegavajući bilo kakve ozljede ili nelagoda je moguće samo ako se koristi pravilno biciklizam zupčanik. Biciklizam opreme uključuje odjeću, obuću, kacige i drugu zaštitnu opremu. Od svega navedenog, ovdje ćemo se raspravlja biciklističke cipele, ili točnije, biciklizam cipele za široka stopala.
Cestovni Biciklizam Cipele za široka stopala
Mi moramo nositi posebne cipele, dok biciklizam, tako da naš biciklizam iskustvo je udoban i ugodan. Ali, ako ste koristeći krivu veličine cipela udobnost ne dolazi u pitanje. Izabrati pravo veličine cipele ide dug put, ne samo u udobnosti, ali i sigurnost. Cestovnom biciklizmu cipele dolaze u tri širine mogućnosti, to jest uska, standard i široki. Dakle, postoji jedna veličina dostupni za sve osim noge su abnormalno širok (u kojem slučaju ćete morati da se vaše cipele po mjeri). Pa izbjegavajte naručivanje biciklističke cipele iz online trgovinama, te ih dobiti izravno iz trgovine gdje ih možete isprobati. U nastavku sam dao neke od najboljih biciklizam cipele za široka stopala.
Najbolji Biciklizam Cipele za široka stopala
Ovo su neki od najboljih biciklizam cipele za široka stopala. Možete proći kroz njih, ali ja bih preporučio da se osobno ići u shopping za cipele, tako da možete ih probati i dobiti savršeni par za vaše noge.
Shimano SH-R240E, Premijerni brand u biciklističke cipele, ovaj model je pomalo teška na džep. No, mogućnosti su vrijedan svaki peni koji plaćate za. To je potplatima od karbonskih vlakana i posebnog moldable ulošci držati noge sa više udobnosti. Non-rastezanje kože i mreže gornjeg dovrši posao. Dostupno u bijeloj, i to u svim veličinama, uključujući i E, ove cipele su mora za bilo kakve ozbiljne biciklizam manijak.
Lake MX170 MTB, jedan od rijetkih profesionalnih biciklističke cipele koje dolaze s čipkom, Lake MX 170 može biti još jedan dobar izbor u potrazi za najbolje biciklističke cipele za široka stopala. To je jedinstveni dizajn se sastoji od zaštićenog BOA uvezivanje tehnologiju, te cipela dolazi s više kože nego mreža koristi u gornjim. Iznenađujuće je udoban unatoč dodao kože, ovaj model ostaje lagani kao dobro, i daje vam nadređeni prianjanje zahtijeva profesionalne biciklističke cipele. Dolazeći u mješavinu crne i srebrne, ne samo da ove cipele izgledaju dobro, oni također Vam pružiti udoban i savršeno uklapaju, i još važnije, dolaze u EE veličinu za ljude sa širokim stopalima. To također se može koristiti kao predenje cipele.
Sidi Giau Mega MTB, a ako uvezivanje sustava je specijalitet jezera MTB, velike prozračnosti je najbolji dio Sidi MTB. Poliuretana potplatima i sintetička koža udružio s najlon su glavni sastojak ovog modela. Kože i gornjim dijelom najlon osigurati da cipela dobro uklapa, bez šanse za stopala za kretanje unutar. Značajke kao što su fiksna podupire za pete, pjena ulošci sa extra padding, a natjecanje potplati čine ovaj brand popularan kupiti za biciklizam profesionalce. Malo na skupe strane, Sidi Giau Mega MTB dolazi u crnoj i EE veličine za široka stopala.
Diadora Team Racer Magnum, odličan, vrijednost za novac za cipele, za početnike biciklista. Čak i uz niske cijene, cipela ima mnogo osobina, uključujući i peta čaše za fiksne foot podršku, stakleno vlakno potplatima ojačana, svjetlo reflektira zakrpe za visoke vidljivosti u noći i po lošem vremenu, i mikrovlakana gornjišta. Dostupno u crnoj i srebrnoj s crvenim naglašava, cipele također sadrži jedinstveni sustava zaključavanja za bolje stati.
Kupujemo skupih cipela i zadivljujući bicikl, ali smo zanemariti važnost zaštitne opreme kao što su kacige. Možete ozbiljno se ozlijedio iz čak vrlo mala nezgoda, pa provjerite da li nositi zaštitnu opremu sve prije nego stisnete ceste. Gore navedene informacije o biciklizam cipele za široka stopala trebaju vam pomoći u Vašoj potrazi za savršenim cipelama za vožnju biciklom, i kada posjetiti dućan kupiti ih, ne zaboravite da se druge zaštitne opreme, kao i.

No comments:

Post a Comment