Friday 16 September 2011

Crazy šminke oko očiju

Make up trendovi stalno mijenjaju i postoje mnogi sljedbenici svakog od tih. Bilo da je svjež obličje ili izuzetno čudno oka make up, možete vidjeti mnoge opredjeljuju za svaku od tih. Crazy šminke gore je jedan takav trend da mnoge žene bi volio da se odluče za. Iako takva do make ne može nositi just bilo, to je velika da pokušate na one posebne prigode kada možete Don the funkiest izgled. Ako pogledate na raznim luda oka šminka slika, zasigurno ćete voljeti kreativnosti i umjetničkog potezima onih oko olovke i sjenila radio na platnu svoje kapke. Dakle, ako ste željeli znati o nekim atraktivnim i luda šminka oko dizajna, držati čitanje sljedećim paragrafima.
Crazy Eye šminka Ideje
Bijeli Magic, a to je jedan od najluđih i dramatičan oka šminka ideje. To će bijeli iz cijelog područje oko očiju. Vi zapravo će se pomoću bijele šminke za to. Počnite curling your eyelashes s trepavica vikler. Zatim, uzeti bijelo sjenilo, možete otići na jedan od metalnih ili pearlescent ton. Nanesite 2 do 3 sloja ovog eyeshadow i nastavite. Uzmite bijelu eyeliner, poželjno tekućine. Linija oči s ovim eyeliner ispravno. Koristite glitter maskara za povećanje vašeg trepavice. Vjerujte mi bijela oči izgledaju totalno luda i zagrobni. Saznajte neke amazing šminke oko očiju tehnike.
Duginih boja, To je jedan od popularnih koristi ideju da don ludo izgleda. Odaberite onih funky nijansama iz sjenilo kit i početi ih primjenjuju u odnosu na kapke. Možete ići za zajedničke kombo poput žuta, narančasta, izblijedjeti zelenoj, crvenoj ili jedinstven kombo poput aqua plava, ljubičasta, crna, bijela i aqua zelene. Možete imati these primjenjuju u horizontalnom ili vertikalnom pruge. Make you sigurni slightly merge the potezima, umjesto da ih imajući very defined. Završi dodavanjem šareni eyeliner i šareni eyeshadow. Zapamtite, ako koristite metalik sjenilo, koristite metalik olovka za oči i maskara za šarene sjaj oka šminka.
Otisci životinja: "Ovo ispisuje napraviti neki ludi dizajne stvarno šminke oko očiju. Kako o leopard ispisuje na vašem kapke? To je jedan od najpopularnijih oka šminka ideje za ludi izgled. Također možete dodati da je crno i bijelo sjenilo i stvoriti zebre ispisa. Crno na bijelo ili bijelo na crnom je vaš izbor! By savršeno primjene sjenilo crno žutoj i narančastoj boji, možete imati jedinstvene lavice ispisati preko očiju. Pročitajte više na sjenilo tehnika.
Priroda Inspiriran; Kako o dodavanju one classy elemente prirode oka make-up? Pa, to je velik ideja koje se mogu koristiti za stvaranje neke lude dizajna šminke oko očiju. Dodajte omiljene cvijet vaše oči i dati im out-of-the-gužva izgled. Vam također kreativno korištenje žute i zelene boje da imaju list dizajn na kapke. Miješanje i spajanje nijanse dobro, pomoći će im dati konačan izgled. Kako o leptir dizajn ukrašavaju vaše kapke? To može početi od vaše kapke i proširiti preko svoje čelo. Pitate se kako napraviti ludi šminke oko očiju da se one leptir krila? Evo kako.
Savjeti za Doing ludo šminke oko očiju
Odaberite svjetlo i vrlo duboke boje, poput žute i zelene. Sjetite se duboke zelene, koji će izgledati gotovo crne boje. ; Nanesite najlakši hladu žute nad unutarnji kutu vašeg kapaka, 2 - 3 sloja označite oči uredno. ; Za savjete leptira krila, koristite najdublje nijansu zelene. Možete proširiti krila blago iznad obrva. , Također opisuju krila sa sličnim nijansu eyeliner. Nanesite medij tonovi zelene i žute pokriti slobodan prostor između oba ugla. Spajanje dobro. Sada se novi hlad ili metalne zelene ili plave za točkice na očnim kapcima i iznad obrve. Koristite isti za nekoliko točkica ispod donje kapke. ; Dodaj metalik žuta olovka za oči, a neke zelene maskara. ; Dajte dorada dodir sa obojenim kontaktne leće. Plavo ili zeleno je velika boje da ide za nadopuniti ovu izgled. Pročitajte više o tome kako primijeniti šminke oko očiju, tako, to su bili neki ludi šminke oko očiju ideje. Možete istraživati ​​svoju kreativnost i dodajte svoje ideje s tim i kreativnih neke stvarno lude oka šminka dizajna. Tu su i privremene tetovaže šminke oko očiju dostupan u raznim otisaka, uključujući i životinje ispisuje koji se mogu lako koristiti. Dakle, istražite boja u oku šminka da su one u potrazi ludi oči.

No comments:

Post a Comment