Thursday 15 September 2011

Poznati Blizanci

Ima je nešto tako fascinantno o blizancima. Oni žive u svom malom svijetu i imaju duboku vezu između njih. Oni upuštati u dvokrevetnim razgovor kad su mladi i imaju očita sličnost jedni druge. Iako su jednojajčani blizanci su manje uobičajene, njihova sličnost s jednom drugom čini čak i teško za majku da ih razlikovati. Kroz povijest, bilo je puno poznatih blizanaca, pa i više u Hollywoodu. U zabavni posao, poznati bračni dvojac stvara prilično osjećaj za jednostavna činjenica da ljudi smatraju da dvoje je bolje od jedne. Poznate blizanci nisu prisutna samo u Hollywoodu, a tu su i mnogi primjeri poznati blizanci u svim sferama života. Ovdje imamo udovoljeno poznati blizanci popis.
Poznati Blizanci: Umjetnost i zabava
; Mary-Kate Olsen i Ashley Olson - Možda najlakše priznata poznati blizanci oni popularno su poznat kao Olson Twins. Oni su rođeni 13. lipnja 1986 i zagledao se u hit televizijskoj seriji Full House. , Robin Gibb i Maurice Gibb - Oni su svjetski poznati tvorac benda 'The Bee Gees' koji su osvojili devet Grammyja, World Music Awards i pet nagrada American Music Awards. , Dylan Sprouse i Cole Sprouse - Obojica igraju glavnu ulogu u Disney's hit TV seriji The Suite Život Zack and Cody, Joel Madden and Benji Madden - Oni su iz benda The Good Charlotte. , Gisele Bundchen i Patricia Buchden - Gisele Bundchen, je svjetski poznati model koji se pojavio na naslovnici Sports Illustrated. Njezina sestra Patricia blizanac je njezin menadžer. , Scarlett Johansson i Hunter Johansson - Ova prekrasna glumica je poznat po ulogama u filmovima poput Match Point, The Other Boleyn Girl i Djevojka s bisernom naušnicom. Njezin brat Hunter, radio je kao organizator kampanje za Baracka Obame. ; Osim navedenih slavni blizanci, neki drugi slavni blizanci na području umjetnosti i zabave su:, Vin Diesel i Paul Diesel, Jill Hennessy i Jacqueline Hennessy, Nicola i Teena Collins, Harry Treadaway i Luke Treadaway, Connor Sullivan i Garret Sullivan , James i Oliver Phelps, TIA i Tamera Mowry, Bruce i Seth Hall; Darcey i Stacey Silva; Poznati Blizanci: Sport
Ovdje je popis poznatih blizanaca u oblasti sporta. , Kevin i Cory Lidle, Ronde and Tiki Barber, Josh i Daniel junadi, Heather i Heidi Burge, Stjepana i Mateja Febey, Jarron i Jason Collins, Tom i Dick Van Arsdale, Kerry Novac i Keith Cash, bogat i Ron Šaul, Herbert and Wilfred Baddeley, Bob Bryan, a Mike Bryan, Adam Chambers, a James Chambers, Mark i Michael Evans, Antonio Filippini, a Emanuele Filippini, David i Dean Holdsworth, Matt Hughes i Mark Hughes, Sarah i Karen Josephson, Coco Miller te Kelly Miller; Poznati Blizanci je povijest, Alexander Heliosa i Selene Kleopatra - Djeca Kleopatre i Marka Anthonyja. ; Mark E. Kelly i Scott J. Kelly - prvi astronauti koji su također blizanci. , Princ Aleksandar i princ Phillip - Oba su kneza Jugoslavije. ; Princeza Louise Elisabeth i princeza Henriette - princeze Francuske. ; Angela Eagle i Maria Eagle - Britanski zastupnika. , Mojsije Soyer Raphael i Soyer - američkog slikara. ; Jenna i Barbara Bush - Kći bivšeg američkog predsjednik George Bush i Laura Bush. , Kralj James II u Škotskoj i Alexander Stewart, The Duke of Rothesay; Dakle, ovo je popis najpoznatijih blizanaca u povijesti. Postoji i zapis u mitologiji blizanci. Najpoznatija mitološki blizanci Kastor i Poluks, Helen of Troy i Klitemnestra, Apolon i Artemida koji su djeca Zeusa i Leto.

No comments:

Post a Comment